6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DI Dansk Industri

Servicemedarbejder til DI’s møder & events (deltid)

København V

Vil du være en del af et professionelt mødecenter i hjertet af København?

Vi søger en pålidelig og erfaren medarbejder, der kan assistere os 10-15 timer om ugen med diverse serviceopgaver – fortrinsvis klargøring af mødelokaler i DI's Møde- & Eventcenter.

Vi tilbyder:

  • Uformel kultur med fokus på dialog og frihed under ansvar.
  • Moderne og innovativ arbejdsplads med Københavns bedste udsigt.
Jordan Advokatpartnerselskab

Ejendomsdriftsleder til ejendomsadministrationen

København V

Har du evnerne til at holde mange bolde godt og sikkert i luften, så tilbyder vi en stilling, hvor det vil være en kernekompetence.

Opgaver:

  • Optimering, samt drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder udarbejde vedligeholdelsesplaner sammen med eksterne rådgivere,
  • Deltage i projektledelse af bygge- og renoveringsopgaver, i samarbejde med eksterne rådgivere, herunder økonomistyring af projekter,
Scandic Hotel A/S

Technical Manager, fuldtid, Scandic Kødbyen

København

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Technical Manager på Scandic Kødbyen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på, når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver. Dit engagement og din interesse for at få det hele til at spille, smitter af på alle os andre – både på dem, du arbejder tæt på og på alle vores gæster.

Du holder hovedet koldt og kan skære igennem, når det gælder. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
ISS Facility Services A/S

Er du vores nye Site Manager til stor kunde i København?

Vil du være en vigtig del af videreudviklingen af en spændende ISS-kunde? Besidder du et kommercielt mindset, og kan du samtidig lede andre til succes?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som Site Manager har du det daglige ansvar for at drive, optimere og udvikle samtlige services for flere større lokationer i Indre København. Her vil du i tæt samarbejde med kunden og dit team løse alle kundens Facility opgaver indenfor rengøring, kantine og teknikydelser.

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at god trivsel blandt dine medarbejdere, den daglige drift og service sker i overensstemmelse med kundens ønsker, den indgående kontrakt – og at der ligeledes sker en løbende udvikling af kontrakten og serviceydelserne.

ISS Facility Services A/S
Gem
twoday A/S

Head of Facility Management

København

twoday Danmark søger en erfaren chef for vores Facility-område til at varetage ledelsen af vores faciliteter samt de interne servicefunktioner på tværs af landet. Du vil være med til at skabe grundlaget for en hverdag for vores kolleger og kunder, hvor samarbejde, gode kundeoplevelser og ikke mindst fællesskabet trives.

Dine primære opgaver vil omfatte ledelse af vores dygtige personale, der arbejder på forskellige lokationer rundt om i Danmark, leverandørstyring og sikring af effektive tværgående processer, herunder organisering og ledelse af de interne servicefunktioner.

twoday A/S
Boligforeningen AAB

Driftschef

København V

Du bliver en del af AAB’s tværgående ledergruppe og ledelsen i Ejendomsservice & Fraflytning. Ejendomsservice & Fraflytning har ansvaret for driften af ca. 8.500 boliger og ledelse af ca. 60 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Sammen med din driftschefkollega får du ansvaret for ledelsen af 14 driftsledere, en driftslederassistent, tre driftsassistenter og en studentermedhjælper, som du skal understøtte og motivere i det daglige arbejde med at yde et højt serviceniveau til AAB’s beboere og beboervalgte.

Boligforeningen AAB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV