5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSB
Gem
DSB

Salgsassistenter til DSB 7-Eleven Valby Station (5-30 timer om ugen)

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice? Så har vi det helt ideelle job til dig!

Vi søger tre salgsassistenter til henholdsvis 5, 18.5 og 30 timer om ugen. Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst.

DSB
Gem

MENY Toften søger MADarbejder til F&G

Valby

Efter en forrygende åbningsfest fortsætter vores kunder med at besøge vores nye MADmarked, MENY Toften. Det er fuldstændig fantastisk og meget overvældende at opleve den store interesse, der er for vores frugt og grønt-afdeling!

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i MENY Toften får du mulighed for at blive en del af det stærke F&G-team, der skal levere inspirerende kundeoplevelser og højt humør i F&G-afdelingen.

MENY Toften skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi vi har det sjovt og bliver udfordret.

Meny
Gem

Delikatesseassistent til MENY Toften

Valby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

MENY Toften skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret

Meny

Butiksassistent - 25 timer - Valby

Valby

Faglært fra 144,28 kr. - ufaglært fra 134,92 kr.

Indrykket:
Gem

Sælger 37 timer til Farver & Belysning i BAUHAUS Valby

Valby

Er du til en hverdag med kunden i fokus, hvor både tempoet og humøret er i top?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV