6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Kvickly
Slagtermester, Kvickly, Nykøbing Falster

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
  • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
  • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får ansvaret for at pleje og profilere slagter- og delikatesseafdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, som udover dig består af 11 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

  • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i slagter og delikatesseafdelingen.
  • Ansvar for at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
  • Salgsklar butik hver dag
Kvickly
Erhvervsstyrelsen
2 sagsbehandlere til LAG-sekretariat i Nykøbing Falster (barselsvikariater)

Erhvervsstyrelsen

Brænder du for at arbejde med udvikling af landdistrikterne? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, og vil du være en del af understøttelsen af LAG-midlerne?

LAG-sekretariatet administrerer EU-tilskudsordningerne LAG (lokale aktionsgrupper) og FLAG (Hav- og Fiskeriudviklingsprogram for lokale aktionsgrupper i fiskeriområder). Tilskudsordningerne er vigtige redskaber i bestræbelserne på at skabe attraktive levevilkår og arbejdspladser i landdistrikterne samt sikre en grøn omstilling.

LAG-Sekretariatet er opdelt i Team Sagsbehandling og Team Support og Jura. Stillingen er placeret i Team Sagsbehandling.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

  • Legalitetssikring og sagsbehandling af indkomne ansøgninger.
  • Vejledning af ansøgere og koordinatorer.
  • Deltagelse i tværfagligt samarbejde med team Support og Jura om arbejdsgrundlag mv.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Beierholm

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lidl Danmark K/SInternational Graduate - IT

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i IT bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande.

Lidl Danmark K/S
Kontorfunktionær til Nykøbing Falster
Familieretshuset søger en dygtig kontorfunktionær til Nykøbing Falster Har du lyst til at arbejde med navnesager, og vil du være en del af...
Familieretshuset, Afdeling Nykøbing F, Nykøbing F
Jobcenter
Ydelseskonsulent i Unge & Uddannelse under Center for Arbejdsmarked
Har du lyst til at arbejde og udvikle dig i en travl og spændende afdeling?
Unge & Uddannelse, Nykøbing F
Jobcenter