6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Jobindex Kurser
SAP Videregående I + II Order Fulfillment - inkl. certificering - 6 ugers kursus blended learning for ledige eller e-learning (start 18. dec. i Herlev)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Order Fulfillment kan tages på 2 forskellige måder.

  • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv. De 2 undervisningsdage er på dansk og e-learnings-delen er på engelsk.
  • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb som det passer dig i løbet af de 6 uger. Du har selvfølgelig adgang til online support i løbet af kurset.

Du lærer at få viden ud af SAP-systemet inden for de mest basale scenarier og arbejder med SAP inden for salg, ordrehåndtering, klagehåndtering, controlling, dataflow, aftale og mængdekontrakt håndtering og ikke mindst levering af ordrer.

Jobindex Kurser
Erhvervsstyrelsen
2 sagsbehandlere til LAG-sekretariat i Nykøbing Falster (barselsvikariater)

Erhvervsstyrelsen

Brænder du for at arbejde med udvikling af landdistrikterne? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, og vil du være en del af understøttelsen af LAG-midlerne?

LAG-sekretariatet administrerer EU-tilskudsordningerne LAG (lokale aktionsgrupper) og FLAG (Hav- og Fiskeriudviklingsprogram for lokale aktionsgrupper i fiskeriområder). Tilskudsordningerne er vigtige redskaber i bestræbelserne på at skabe attraktive levevilkår og arbejdspladser i landdistrikterne samt sikre en grøn omstilling.

LAG-Sekretariatet er opdelt i Team Sagsbehandling og Team Support og Jura. Stillingen er placeret i Team Sagsbehandling.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

  • Legalitetssikring og sagsbehandling af indkomne ansøgninger.
  • Vejledning af ansøgere og koordinatorer.
  • Deltagelse i tværfagligt samarbejde med team Support og Jura om arbejdsgrundlag mv.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Beierholm

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lidl Danmark K/SInternational Graduate - IT

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i IT bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande.

Lidl Danmark K/S
Kontorfunktionær til Nykøbing Falster
Familieretshuset søger en dygtig kontorfunktionær til Nykøbing Falster Har du lyst til at arbejde med navnesager, og vil du være en del af...
Familieretshuset, Afdeling Nykøbing F, Nykøbing F
Jobcenter
Ydelseskonsulent i Unge & Uddannelse under Center for Arbejdsmarked
Har du lyst til at arbejde og udvikle dig i en travl og spændende afdeling?
Unge & Uddannelse, Nykøbing F
Jobcenter