10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseskonsulent

SOSU Nykøbing Falster

Sæt et solidt aftryk i en succesfuld uddannelsesinstitution

Vores samarbejdspartnere i kommunerne og Region Sjælland efterspørger et stigende antal medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere flere elever, samt at flere elever gennemfører deres uddannelse, bl.a. ved at de oplever en endnu stærkere sammenhæng mellem deres skole og praktik. Her spiller vores uddannelseskonsulenter en vigtig rolle, og dine opgaver bliver bl.a. at

  • vejlede om SOSU Nykøbing Falsters uddannelser og afklare elever frem mod uddannelsesstart, fx gennem individuelle samtaler og realkompetencevurderinger og ved at deltage i informationsmøder
  • bidrage til at eleverne oplever en sammenhæng mellem skole- og praktikperioder og hjælpe elever med at finde løsninger på de udfordringer, der kan stå i vejen for at de gennemfører deres uddannelse, fx ved at afdække om eleven har brug for specialpædagogisk tiltag.
SOSU Nykøbing Falster
Professionshøjskolen Absalon
Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger og sætte dit præg på det pædagogiske felt?

Professionshøjskolen Absalon, Nykøbing F

Center for Pædagogik i Nykøbing søger flere adjunkter eller lektorer til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen i vores efter- og videreuddannelse samt til at indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Professionshøjskolen Absalon arbejder målrettet på at inddrage de studerende i engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende er motiverede og deltager aktivt i undervisningen.

Vi placerer den enkelte studerende i centrum for sin egen læring – sammen med andre. Vores forventning er derfor, at du har både praktisk og teoretisk didaktisk erfaring, men at du også er interesseret i at udvikle din undervisning sammen med os.

Lidl Danmark K/SInternational Graduate - IT

Lidl Danmark K/S

Som International Graduate i IT bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande.

Lidl Danmark K/S
Jordemoder, Gynækologisk-Obstetrisk-Pædiatrisk afdeling på Nykøbing F. Sygehus
Har du lyst til at arbejde på et dynamisk velfungerende fødested, med massere af ambitioner og muligheder.
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Souschef til fastansættelse på Børne- og Ungdomsafdelingen Nykøbing F.
Er du børnesygeplejerske og har du lyst og evner til både ledelse og faglig udvikling af det pædiatriske speciale - så er du måske vores nye souschef?
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Tappemedarbejder
Til et vikariat på 12 mdr, søges en sygeplejerske eller bioanalytiker til tapning af donorer.
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Sygeplejerske med Intensiv specialuddannelse eller sygeplejerske til uddannelsesstilling, Intensiv/Opvågning, Nykøbing F. Sygehus
Ønsker du nye udfordringer i et højteknologisk afsnit, hvor patient og omsorg er i centrum?
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Sundhedsplejerske til Børns Sundhed & Trivsel - fast stilling 32-37 timer
I Guldborgsund Kommune er en stærk tidlig og tværfaglig indsats omkring børnene og børne-familierne en politisk prioritet.
Børns Sundhed & Trivsel, Nykøbing F
Jobcenter
Myndigheden på Socialområdet søger 2 visitatorer til omsorgsområdet
Vi får nye opgaver og søger derfor 1 visitator på 37 timer pr. uge med start 1. februar 2020 og 1 visitator på 37 timer pr. uge i en 1-årig...
Myndighed, Nykøbing F
Jobcenter
Aktivitetsmedarbejder
Det Gule Hus er et visiteret aktivitets og samværstilbud til mennesker med forskellige kognitive funktionsnedsættelser såsom sindslidelser, demens og lettere udviklingshæmning.
Socialpsykiatri & Center for Afhængighed, Nykøbing F
Jobcenter