5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Gem
Sydbank

Pensions- og Investeringsrådgiver til Område Kolding

Kolding, Vejen og Fredericia

Har du erfaring med pensionsrådgivning og bred indsigt i pensions- og investeringsområdet?

Som pensions-og investeringsrådgiver får du rig mulighed for at gøre en væsentlig forskel for de kunder og kolleger, du er i kontakt med i jobbet. Du sikrer, at kunderne får en professionel rådgivning samtidig med, at du får mulighed for at højne fagligheden hos Sydbanks rådgivere

Vi vil tage rigtig godt imod dig og sikre at du får en god opstart med et struktureret introduktionsforløb.

Sydbank
Middelfart Sparekasse

Privatrådgiver til Fredericia

Har du styr på rådgivning om bolig, pension og investering? Og kan du bidrage til vores ambition om at gøre vores i forvejen meget tilfredse kunder endnu mere tilfredse gennem proaktiv og værdiskabende rådgivning?

Der er tale om en fokuseret portefølje af kunder, som typisk har brug for rådgivning om bolig, investering, pension - og livets drømme. Vores kunder er godt vant, så du skal være til både at yde reaktiv rådgivning til kunderne og proaktivt at række ud til dem, når de ikke selv havde forventet det.

Middelfart Sparekasse
Gem
Bankdata

Forretningskonsulent – Kernebank

Fredericia

Kunne du tænke dig at din egen professionelle udvikling er i højsædet? Samtidig med at du er på en arbejdsplads med en 36-timers arbejdsuge, 7 ugers ferie, fri på banklukkedage og god barselsorlov? Så er Bankdata stedet for dig, for her ser vi det ”hele menneske” som en grundlæggende værdi.

Alle teams er selvfølgelig vigtige, men prøv lige at gøre noget i en bank uden en konto. Det er os, der udvikler grundlaget for stort set alle bankernes produkter, og de opgaver og problemstillinger der kommer heraf, synes jeg er vildt spændende.

Din nye leder Jakob Justsen
Gem
Bankdata

Product Owner til Team Domestic Clearing

Fredericia

Har du teknisk indsigt og måske forretningserfaring, og kunne du tænke dig at være med til at drive udviklingen for området for indenlandske betalinger på Bankdata?

Du bliver en del af vores Team Domestic Clearing, som har ansvaret for drift og udvikling af hele forretningsområdet; Indenlandsk Clearing. Et område som er i rivende udvikling, hvor vi er i gang med at udskifte de fleste af vore systemer – løfte dem over på ny OpenShift platform.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV