3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JEMAC Rekruttering søger for Dansk Erhvervsfinansiering A/S
Gem
JEMAC Rekruttering

Kundesupporter søges til succesfuldt leasingselskab

Aarup

I en tid med markant vækst søger Dansk ErhvervsFinansiering en ny stjerne til deres kundesupport.

Her kan du ikke kun lære de fine finansielle detaljer, men også få en central rolle i at forme virksomhedens kundeoplevelser.

Samarbejde er nøglen – og hvis din økonomiske forståelse er skarp, og du er ivrig efter at udvikle dig i en spændende virksomhed, så er vi på udkig efter dig. Tag skridtet ind i en verden, hvor dine idéer og ambitioner kan blomstre!

Sparekassen Danmark

Formuerådgiver til Region Syddanmark

Aarup eller Odense M

Vil du være med til at udvikle regionens privatkunderådgivere, så de opnår endnu større kompetencer indenfor rådgivning om investering, pension og personforsikringer?

Du får ansvaret for at yde faglig sparring til privatkunderådgiverne i regionen, være tovholder for investerings- og pensionskampagner i regionen og ansvarlig for at rådgive regionens privatkunder inden for formueområdet.

Sparekassen Danmark
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV