5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
EIFO

Senior Financial Operations Specialist til garantiadministration i Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Nordhavn

Har du erfaring med garanti- eller låneadministration? Vil du være med til at sikre en betryggende håndtering af EIFO’s garanti- og låneportefølje? Er du samtidig detaljeorienteret af natur og i stand til at sikre høj datakvalitet? Så har vi en spændende jobmulighed til dig.

Hos os finder du en arbejdsplads, der understøtter kontinuerlig læring og vækst i alle aspekter. Du vil få stor indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægningen af din arbejdsdag. Vi lægger samtidig stor vægt på en god balance mellem arbejde og fritid/familie, og tilbyder bl.a. 7 ugers betalt ferie. 

EIFO
Gem
EIFO

Senior Operational Risk Manager til Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Nordhavn

Vil du være med til at videreudvikle operationel risikostyring i en international og initiativtagende finansiel virksomhed, der gennem risikovillig finansiering og investering bidrager til bæredygtig og ansvarlig vækst i danske virksomheder?

I enhver organisation er der mange operationelle risici – i jobbet vil du hjælpe EIFO med at forstå, hvilke operationelle risici der eksisterer i EIFOs forskellige afdelinger, samt hvordan vi kan bygge solide processer, der minimerer risikoen for utilsigtede hændelser. Du vil arbejde med operationelle risikovurderinger og hændelser, sikre udarbejdelse af beredskabsplaner, samt rapportering til ledelse og bestyrelse.

EIFO
Aon Denmark A/S

Client Service Advisor

Kolding, Nordhavn

Brænder du for god kundekontakt, et godt fællesskab med dine kollegaer og muligheden for at være med til at påvirke måden vi arbejder på?

Som Client Service Advisor er du et vigtig bindeled mellem specialister, kundeansvarlige og pensionsrådgivere i supporten af vores firmakunder. Du spiller en vigtig rolle i samarbejdet mellem HR og lønafdelingerne hos vores kunder og er det koordinerende led i dagligdagen og i kampagner, så vi sikrer os, at alle processer og deadlines overholdes.

Aon Denmark A/S
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Gem
EIFO

Senior Credit Analyst i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

Nordhavn

Er du passioneret omkring data, og vil du tage ansvar for at skabe en helt ny rapporteringsstandard fra bunden?

I EIFO søger vi en kollega til det nyoprettede team, Credit Portfolio Risk, som vil skabe og udvikle kreditrapportering på tværs af hele organisationen. Vi skal bruge rapporteringen til at skabe indblik, og som et vigtigt værktøj til at styre risikoen på porteføljeniveau.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en statslig finansiel virksomhed, der bygger på engagement, faglighed og troværdighed. Attraktive løn- og ansættelsesforhold samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

EIFO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV