9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit

Er du vores nye kollega til Group Tax?

København

Har du kendskab til interne skatteforhold for store selskaber om fx selskabsbeskatning, transfer pricing, moms og lønsumsafgift, og har du vilje til at prioritere og løse opgaver, når de opstår?

Dine opgaver tager udgangspunkt i alt, der har med Nykredits egne skatteforhold at gøre og i væsentlighed består opgaverne af skat i årsrapporten, indgivelse af selvangivelser for sambeskatningen, Transfer Pricing samt momsforhold og lønsumsafgifter.

Nykredit
Gem
Nykredit

Start din karriere som Graduate i Data & Indsigter i Totalkredit

Kbh. V

Vil du accelerere din karriere fra første dag?

Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter og forretningsværdi med data, analyse og rapportering.

I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Data og Indsigter i Totalkredit. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder.

Nykredit
Poul Schmith/Kammeradvokaten

Advokatsekretær/sagsbehandler, gerne med erfaring inden for bobehandling

København V

Vi har travlt og søger derfor ekstra hjælp til vores team. Har du erfaring med bobehandling, eller kunne du tænke dig at blive lært op i området?

Har du lyst til at være en del af et velfungerende bobehandlerteam på et stort advokatkontor centralt i København, hvor værdier som ordentlighed og selvstændighed sammen med høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Gem
Nykredit

Senior projektleder til Projekter i Totalkredit

København V

Som senior projektleder i Totalkredit får du ansvar for nogle af Totalkredits nye udviklingsinitiativer– fra den første idéudvikling til implementering. Projekter kan både omfatte løsninger til privat- såvel som erhvervssegmentet.

Fælles for dem alle er, at løsningerne skal bidrage til en forøget værdiskabelse overfor Totalkredits over 910.000 kunder, 41 samarbejdende pengeinstitutter og Totalkredits egne enheder.

Gem
Nykredit

Analytiker til Nykredits Energy & Infrastructure team

København

Der er gang i den grønne omstilling i Danmark, hvilke betyder store anlægsfinansieringer samt behov for finansiering - og derfor har vi travlt.

Vil du arbejde med finansiering af Energi- & Infrastrukturaktiver, finder du den finansielle verden interessant, og ønsker du et job, hvor dine faglige og personlige færdigheder hele tiden udvikles? Så er denne stilling måske noget for dig.

Nykredit
Gem
Nykredit

Relationship Manager til Corporate Banking

Kbh. V

Vil du arbejde med rådgivning af Nykredits største og mest komplekse erhvervskunder? Og ønsker du at være en del af et proaktivt og målrettet team? Så er du måske vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at bidrage til at opbygge og vedligeholde solide kunderelationer samt udarbejde understøttende, værdiskabende analyser og oplæg i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger.

Nykredit
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center København

Kbh. V

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere og med plads til at skabe nye kundeforhold.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn. Derfor tilbyder vi en række grønne lån og løsninger, som du får mulighed for at bringe i spil over for dine kunder sammen med alle vores attraktive foreningsfordele.

Nykredit
Gem
Nykredit

Rådgiver med fokus på sundhedssektoren til Center København

Kbh. V

Vi oplever vækst i vores unikke koncept til sundhedssektoren og håber, at du vil være en del af vores succes!

Som rådgiver har du fokus på at øge forretningsvolumen med kunder fra den private del af sundhedssektoren – dvs. læger, speciallæger, tandlæger osv. Du skal forstå kundernes særlige branche og livssituation, ønsker og drømme og samtidig kunne identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for.

Nykredit

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV