3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Modu Valves A/S

Intern tekniker

Vejle

Dine opgaver vil være teknisk support i ordets bredeste forstand og rummer elementer som produktudvælgelse mekanisk som elektrisk, dimensionering af komponenter og udstyr, assistance ved idriftsættelse, trouble shooting – samt meget mere.

Vi er et team af dedikerede fagfolk, der arbejder sammen for at opnå vores mål. Vi investerer i vores medarbejderes vækst og udvikling, og tilbyder en støttende arbejdsplads med en positiv arbejdskultur.

Gem
Unicon A/S

Produktionsvejleder for Unicon Danmark

Vejle

Vil du være en del af en markedsledende og innovativ virksomhed, der promoverer og sætter standarden på det danske marked for færdigblandet beton?

Til vores produktionssteder i Jylland søger vi en Production Supervisor. Du vil samarbejde med ledelsen om at identificere nødvendige projekter/investeringer på vores fabrikker. Du får ansvaret for vedligehold og indkøb på anlæggene i Jylland, bl.a. for at sikre optimal drift af vores produktionsfaciliteter på anlæggene med fokus på vedligehold og samtidig sikre, at god praksis formidles til alle anlæg.

Unicon A/S
Gem
idoc A/S

El-Konstruktør/Projektleder

Aalborg, Vejle eller Albertslund

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en konsulentvirksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø.

Udover El-teknisk projektledelse vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design & udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende anlæg samt el-teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV