4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Johnson Controls

Køle-/com­mis­sio­ning tekniker til opstart og indkøring af nye køle- og var­me­pum­pe­an­læg (Sjælland)

Roskilde

Har du lyst til at arbejde med industrielle køle- og varmepumpeanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som køletekniker? Så læs mere om stillingen her!

Jobbet indebærer opstart og indkøring af nye køle- og varmepumpeanlæg. Genstart og indkøring af anlæg i forbindelse med ombygninger og renoveringer. Arbejdet foregår primært på Sjælland, men der kan også opstå opgaver uden for Danmark i perioder. Du bliver en del af et lille team med en flad struktur og stor grad af medbestemmelse i planlægningen af alt arbejdet.

Johnson Controls
Gem
Fit A/S

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for værdiskabende OT-projekter? Og vil du gøre det i tæt samarbejde med kunderne?

Du er med til at sætte retningen for SCADA- og SRO-området i en konsulentrolle hos kunden, hvor du er med på mange forskelligartede opgaver og projekter,

fortæller direktør John Callesen.

Din nye hverdag byder på en række opgaver, når du fx:

  • står for design af datakommunikation og manualer for PLC-programmering
  • deltager i optimeringsprocesser af overvågning

Vi sætter en ære i at lykkes sammen og lære af hinanden, mens vi har det sjovt.

Fit A/S
Danmarks Tekniske Universitet

PhD scholarship – Grid services provided by electric vehicles – unleashing the potential of electric transportation - DTU Wind

Roskilde

Do you want to be involved in the green energy transition? Do you wish to contribute to the development of E-mobility integration and are you looking for a career in R&D or academia? Then we have a great opportunity!

The PhD project is part of a newly funded research project focused on grid services provided by electric vehicles (EVs).

The collaboration envisions unlocking the flexibility potential of EVs and fostering their pro-active integration in the electric power system.

Danmarks Tekniske Universitet

Forskningstekniker til Hevesy Laboratoriet - DTU Sundhedsteknologi

Roskilde

Vi søger i øjeblikket en faglig dygtig forskningstekniker med kompetencer inden for fremstilling og modifikation af en bred vifte af udstyr, samt deltage i akut support til vores produktionsteam.

Jobbet vil involvere vedligehold af bygninger, kontorer, og tekniske installationer. Dette vil foregå i samarbejde med DTU Campus Service.

Du vil også tage del i udvikling og fremstilling af udstyr til brug i forskningen samt udstyr til vores cyklotroner. I samarbejde med de andre forskningsteknikere vil du bl.a. deltage i mekanisk fremstilling af komponenter til special-udviklet udstyr og afskærmning til strålebeskyttelse. Større reparationer vil foregå i samarbejde med eksterne specialister.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV