9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Energinet

El-teknisk profil med interesse for højspændingsteknologi

Fredericia eller Ballerup

Vil du arbejde med højspændingsteknologi på et fagligt højt niveau? Og søger du ansvar for egne opgaver og erfarne kolleger, der venter med sparring og videndeling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde med komplekse tekniske udfordringer og bidrager direkte til at sikre de rigtige tekniske løsninger for Energinet og det danske samfund. Du bliver en del af et projekt-orienteret miljø med gode muligheder for sparring med dygtige kolleger i vores fagmiljøer og i vores store gruppe af internationale interessenter.

Energinet
CGI Danmark A/S

Talent 2024: Start your career within Pharma & Life Sciences in CGI's MES/Automation talent program

Tranbjerg or Ballerup

Our most important task is to prepare you for the tasks you will solve. In cooperation with the companies that developed the systems, you will be certified in the technologies used, such as PROCOS, PAS-X and 800xA.

You will be involved in all phases of our projects, including sales support, consultancy, specification, design, engineering, construction, programming and testing, verification and validation, and commissioning with the end customer.

CGI Danmark A/S
Sophion Bioscience A/S

Elektromekaniske montører til produktion i dagtimerne - Qube og QPatch

Ballerup

Har du en god teknisk forståelse? Og går du op i kvalitet og sætter en ære i dit arbejde?

Sophion udvikler og producerer udstyr til automatisering af videnskabelige eksperimenter. Dine opgaver vil bl.a. være samling af vores store modeller QPatch og Qube, som består af både mekaniske og elektriske komponenter, der skal monteres nøjagtigt.

Vi er en god social arbejdsplads med en positiv og uformel omgangstone.

Sophion Bioscience A/S

Produktionsmedarbejder til montage i dagtimerne

Ballerup

Har du hænderne skruet godt på? Og går du op i kvalitet og sætter en ære i dit arbejde?

Sophion udvikler og producerer stort udstyr til automatisering af videnskabelige eksperimenter. Dine opgaver vil bl.a. være at montere små dele med præcision og omhu samt samling af de moduler, der skal til for at bygge vores store modeller Qpatch og Qube.

Vi er en god social arbejdsplads med en positiv og uformel omgangstone.

BSH Hvidevarer A/S

Servicetekniker søges til vores interne værksted

Ballerup

Service og reparation af Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau og Constructa produkter indenfor hvidevarer (vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe, kogeplader, ovne mm.).

Hovedvægten i denne stilling vil være placeret på mindre husholdningsapparater, som er alt fra håndmiksere, køkkenmaskiner, støvsugere og espressomaskiner.

Dog, vil man hjælpe hinanden på tværs af teamet, så det vil også betyde, at man skal kunne arbejde med de store produkter, som beskrevet i parentesen ovenfor.

Robert Bosch A/S

Tekniker til Bosch Mobility Aftermarkets supportteam

Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer?

Vores tekniske team inden for Mobility Aftermarket, arbejder dagligt med teknisk support til vores kunder på forskellige værksteder i Norden. Vi søger nu yderligere en dygtig tekniker med interesse i at supportere vores kunder med deres tekniske udfordringer.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed der vægter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet højt.

Gem
ABB A/S

Technical Sales Support Specialist inden for lavspændingsmateriel

Ballerup

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Vi lover dig et spændende og afvekslende job i en førende virksomhed der gør en forskel for bæredygtighed og innovation.

Dine ansvarsområder

  • Yde teknisk rådgivning til vores kunder og sikre, at de får bestilt de rigtige komponenter til deres løsning
  • Samarbejde med interne afdelinger, herunder ABB’s fabrikker, for at finde de bedste løsninger til kunderne
  • Bistå med løsning af kunders udfordringer – herunder gennem kundebesøg
Siemens A/S

Application Engineer

Aarhus V eller Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBliver du drevet af at yde teknisk rådgivning og være en vigtig del af den videre salgsproces overfor både eksisterende og potentielle kunder? Og motiveres du af at skabe resultater, der kræver en langsigtet og tålmodig indsats samtidig med at have dit eget ansvarsområde?

Til vores Pre-sales funktion i Siemens Digital Industries division søger vi en selvstændig Application Engineer med en god teknisk baggrund. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø i tæt samarbejde med vores dygtige ingeniører og teknikere.

Siemens A/S
Gem

Bliv Mobiltester hos GreenMind (Fuldtid)

Ballerup

Elsker du at nørkle med ting, og har du interesse for bæredygtighed og elektronik?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV