5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PostNord Danmark

Field Service-tekniker til Brøndby

Fagligt kommer du primært til at beskæftige dig med det tekniske forebyggende og afhjælpende vedligehold af vores udendørs pakkeautomater. Hovedvægten af opgaverne ligger i kategorien IT-styring og mekanisk vedligehold. Derudover er du vores nye afløser i vores Scannerservice-afdeling.

Du får stillet bil til rådighed, og dit arbejde vil bestå i en del kørsel, hvor du kører til en af PostNord Danmarks mange pakkeautomater, posthuse, terminaler, distributionscentre samt øvrige lokationer.

TTI Electronics Denmark ApS

Inside Sales

Brøndby

Are you looking for a long-term perspective with responsible tasks and attractive development opportunities in an international and familiar company? Then we are exactly right for you!

Your responsibilities include:

  • Liaising with and supporting a defined customer base
  • Systematically developing the sales area and building new customer relationships

We offer a future-orientated perspective on the various roles in our company with responsibilities over different tasks and the opportunity to develop and grow within our progressively expanding organisation.

Jobindex søger for INTER-GASTRO A/S
Gem
Jobindex

Serviceteknikere – kombiner dit servicegen og el-tekniske evner

Brøndby

Vil du få kundernes hverdag til at køre på skinner, når du fikser alt fra softice-maskiner til grilludstyr? Og har du lyst til en selvstændig hverdag, hvor du kører ud hjemmefra?

Så bliv vores nye servicetekniker – der er mange indgange til stillingen, bare du har styr på det el-tekniske.

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund, fx som elektriker, ventilationstekniker, automekaniker, produktionsteknikker eller lignende. Har du en helt anden erfaring med el-teknik, eller er nyuddannet, så hører vi også meget gerne fra dig. Vi sørger for at møde dig på dit erfaringsniveau og lære dig godt op i vores maskiner.

Har du lyst til at blive vores ansigt udadtil?

Jobindex
Finn L. & Davidsen A/S

El-beregner søges til ambitiøs el-sektion i vækst

Brøndby

Sektionen har allerede gennemgået en flot udvikling de seneste tre år, men vi er sultne og søger flere spændende projekter at arbejde med. Hertil skal vi bruge en el-beregner, som kan trylle med tal og beregninger og være med til at hive de gode projekter i land.

Du bliver en del af en eksisterende tilbudsafdeling og vil i det daglige referere til direktøren for vores el-sektion. Sammen finder I frem til de gode projekter, der skal regnes en skarp pris på. Det kan både være fagentrepriser og mindre hovedentrepriser i rammeaftaler, hvor du får ansvaret for tilbuddet helt frem til sagsoverdragelsen inklusiv forhandling af kontrakt med samarbejdspartnere og grossister.

Finn L. & Davidsen A/S
A & H MEDICAL

Servicetekniker

Brøndby

Vil du være A&H Medicals nye dygtige servicetekniker? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som prioriterer professionalisme højt?

Se video om A & H MEDICAL som arbejdsplads

A&H Medical søger en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af autoklaver fra MMM, IWT GMP-vaskemaskiner samt isolatorer fra Bioquell.

Selvom du arbejder selvstændigt, vil du modtage support fra din serviceleder samt fra dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed, kombineret med dine evner inden for god service.

A & H MEDICAL

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV