2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligselskabet Nordsjælland

Energisk og imødekommende ejendomsfunktionær søges til fællesdriften i Boligselskabet Nordsjælland (genopslag)

Hillerød

Sammen med vores 4 velfungerende teams af 13 ejendomsfunktionærer, 2 driftssekretærer og 1 driftsleder bliver du ansvarlig for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 19 boligafdelinger.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne herunder affald og de grønne områder.

2 M Solutions ApS

Er du vores nye medarbejder på teamet?

Hillerød

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team, hvor vi har en hyggelig, personlig og uformel arbejdsatmosfære med højt til loftet, fleksibilitet og godt fællesskab?

Du vil indgå i et dynamisk team, som dagligt beskæftiger sig med mange forskellige arbejdsopgaver inden for faget, herunder eksempelvis vicevært, service- og håndværkeropgaver, syn af lejemål ved ind- og udflytning, trappevask, vedligeholdelse og pleje af grønne områder, saltning og snerydning mv.

2 M Solutions ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV