6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ahlsell

Ahlsell søger 2 interne projektkonsulenter til sags- og projektstyring af større byggesager

Aalborg eller Vallensbæk

Er du god til at afdække kundernes behov? Kan du omsætte behovet til de rette løsninger, der skaber værdi for kunden og Ahlsell?

Vi forventer, at du har et stort og bredt produktkendskab indenfor VVS og selvstændigt kan tage ansvaret for at drive større VVS-projekter, lige fra modtagelse af forespørgsel til afslutning af byggeprojektet.

Du får en spændende stilling i et velfungerende landsdækkende team af branchekendte og dygtige kolleger.

Ahlsell
3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3butikken Aalborg

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

3
Vibholm Guld og Sølv ApS

Vi søger en faguddannet salgsassistent til vores butikker i Aalborg Storcenter og Friis Shopping

Aalborg

Vil du være en del af en moderne smykkekæde, hvor du rådgiver om alt fra diamantsmykker til ure i lækker kvalitet?

I vores butikker i enten Aalborg Storcenter eller Friis Shopping får du din hverdag i en butik, der oser af Vibholms-DNA: en indbydende og varm atmosfære med et bredt sortiment af både klassiske og trendy smykker.

I butikken får du kolleger, der hver dag er med til at skabe rammen for betydningsfulde livskapitler, når vi rådgiver og sælger alt fra vielsesringe til modesmykker og diamantsmykker.

Vibholm Guld og Sølv ApS
Gem
Netto

Butiksassistent under 18 år - Aalborg

Aalborg

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Gem

Aalborg Bispensgade - Butiksmedarbejder OVER 18 år (sabbatår)

Aalborg

Har du stået i butik før, og går du ikke i skole?

Indrykket:
Hentet fra Ungarbejde.dk
Chop'N Wok Aalborg ApS
Gem

Butiksmedarbejder over 18 år søges

Aalborg

Vi søger en servicemindet og selvstændig medarbejder som kan hjælpe os med at betjene vores mange og højt elskede kunder når vi har travlt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV