7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Louis Nielsen A/S

Bliv salgsassistent

Holbæk

Drømmer du om et job inden for salg, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt? Få et job, hvor du ser kunderne i øjnene – bogstaveligt talt – og gør en forskel med den bedste rådgivning, så de bevarer deres øjensundhed.

Nogle kunder skal måske bare købe et stel – men hos andre kan det være, du opdager en alvorlig øjensygdom. Her er det virkelig din personlige rådgivning om øjensundhed, der gør en forskel i kundens liv.

- Siv, salgsassistent og optikstuderende.
Louis Nielsen A/S
Gem
ILVA

Lagermedarbejder og Sælger, ILVA Holbæk

Holbæk

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på en alsidig hverdag, hvor du får ansvaret for driften af vores lager og muligheden for at kombinere det med boligindretning og salg af kvalitetsmøbler i et inspirerende, nordisk design?

Selv efter 24 år har jeg et spændende og udfordrende arbejde at møde op til, hvor ingen dage ligner hinanden.

- Lone, som er Souschef i Holbæk
ILVA
Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Holbæk, fuldtid

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Hos Telia får du de værktøjer og den støtte, du har brug for – uanset hvilken stilling, du sidder i. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor alle kan være sig selv, vi har en høj produktivitet og vi arbejder med klare målsætninger i fællesskab.

Gem
ILVA

Deltidssælger til ILVA Holbæk

Holbæk

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning og salg af kvalitetsmøbler i et inspirerende, nordisk design? Og er du samtidig en teamplayer med stort T, som tager ansvar for egne såvel som teamets opgaver?

Du vil hos os få en arbejdsdag, hvor både faglig og personlig udvikling er i fokus, og hvor vi tror på, at et stærkt team bygges på læring og teamwork.

ILVA
Danske Stenhuggerier A/S

Rådgiver/sælger til vore fantastiske kunder – 32-37 timer/uge

Holbæk

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Lotte fra Slagelse-afdeling:

Det er det bedste jobvalg jeg har truffet. Jeg oplever hver dag, at min indsats gør en stor forskel for de kunder jeg hjælper. Det gør mig både stolt og glad

Lotte har tidligere arbejdet med bl.a. personale og service i en dagligvarekæde.

Du kommer hurtigt til at føle et naturligt ansvar for din afdeling. Du betjener dine kunder. Du servicerer dine dygtige bedemænd. Du trimmer din udstilling og sørger for, at dine kunder føler sig velkomne.

Danske Stenhuggerier A/S

Butiksassistent - eller hjælper søges til tøjbutik

Holbæk

Almindelg kundebetjening, salgsarbejde og oprydning i butikken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Svanerens ApS
Gem

Vi søger en medarbejder til vores team

Holbæk

Vi søger en medarbejder til vores voksen forretning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV