18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Dataanalytiker med stor økonomiforståelse

København V

Føler du dig godt tilpas i selskab med store datamængder og har du en systematisk tilgang til rapportering af særligt økonomidata?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver drivkraften bag alt fra opbygning af datastruktur, standardiserede rapporter, ressourceopgørelser og dataanalyser til hasteforespørgsler og ad hoc-rapporter til interne såvel som eksterne interessenter.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
Gem
Nykredit

Solution Architect til Core Banking

København

Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos Nykredit! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, hvor din ekspertise er nøglen til at forme fremtidens bank.

Som Solution Architect i Core Banking vil du være nøglepersonen i at forme og implementere løsningsarkitekturer, der understøtter bankens digitale transformation.

Nykredit
Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Sund & Bælt Holding A/S

Governance, Risk & Compliance (GRC) lead

København V

Brænder du for at arbejde med risikostyring, ledelsessystemer og intern audit? Kan du se dig selv implementere og udvikle ISMS (Information Security Management System) i forretning og i IT Drift og Infrastruktur?

Konkret skal du bl.a. være med til at:

  • Bidrage til implementering af NIS2 direktivet
  • Give input til definition af roller/ansvar (Governance) ifm. NIS2

Du bliver en del af et team med en uformel omgangstone, en stærk holdånd og et højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel.

Sund & Bælt Holding A/S
Mødrehjælpen

Systemstærk CRM-konsulent til Fundraisingafdelingen

København V

Har du erfaring med at arbejde i medlemsdatabaser, og ønsker du at blive en del af et stærkt datateam?

Vi søger en CRM-konsulent til Mødrehjælpens Fundraisingafdeling, der sammen med gode kollegaer skal udvikle, drifte og vedligeholde Mødrehjælpens donordatabase med henblik på at øge indtjeningen for Mødrehjælpen og sikre god datakvalitet.

Vi er en afdeling, der sætter pris på et godt, afslappet kontorfællesskab, hvor vi hjælper hinanden og værner om det gode fællesskab.

Mødrehjælpen
Banedanmark

Analytiker til strategisk planlægning af reinvesteringer i den danske jernbane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der arbejder med prognosemodeller og analyser med henblik på optimering og udvikling af jernbanen?

I Banedanmark søger vi en profil til databearbejdning og -analyser samt til at drifte og videreudvikle vores prognosemodeller. Svært? Ja, men mest af alt udfordrende, spændende og sjovt!

Du vil opleve en arbejdsplads med gode muligheder for at vokse og udvikle dig fagligt. Du vil blive kastet hurtigt ud i opgaverne, hvor der vil blive krævet noget af dig, men der vil altid være rum og mulighed for sparring hos din leder og dine kollegaer.

Banedanmark
Gem
Nykredit

Brænder du for datamodellering? Vi søger passionerede Data Warehouse Analytikere

Kbh. V

Elsker du at arbejde med datamodellering og har du erfaring med SQL eller SAS, så kan du blive en central del af Nykredits datainfrastruktur og bidrage til udviklingen af avancerede data- og rapporteringsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Designe og implementere datamodeller, herunder både relationelle og dimensionelle modeller.
  • Udvikle og optimere data warehouse arkitekturer for at understøtte analyse og rapportering.
Nykredit
Visma e-conomic a/s

Technical Lead for Fintech

Copenhagen

Are you up to embrace a technical leading position at the forefront of a technological landscape enabling market-changing solutions in the Danish Fintech market?

In this role you will be the technical lead for the Fintech-SmartPay team, consisting of currently 4 engineers across the stack. In this role, you will be hands-on with coding and participate as an individual contributor on a project, which may also mean picking up slack to fill in gaps to round out a project.

Visma e-conomic a/s
ECCO Sko A/S

Senior Master Data Governance Consultant

København V or Warsaw
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Are you ready to contribute to shaping our master data management (MDM) and governance practice?

Come be a driving force in our master data management initiative, a pivotal focus for ECCO’s Management Board, and a top priority in our digital transformation agenda.

We have the support of top management here, so you’ll be stepping into a central role that offers ample learning opportunities and a broad network.

Head of Master Data Jesper Wahl Poulsen
ECCO Sko A/S
ATP Ejendomme A/S

Data Engineer med fokus på ny teknologi

København V

Vil du være med i spidsen af den teknologiske udvikling og forme fremtiden inden for datadrevet ejendomsforvaltning? Brænder du for at anvende de nyeste teknologier og metoder til at skabe banebrydende løsninger?

Som vores nye Data Engineer vil du være en nøglespiller i at udvikle og implementere en omfattende datastrategi, der fuldt ud udnytter kraften i vores 100 % Microsoft-drevne stack til at skabe et fleksibelt og skalerbart datamiljø.

ATP Ejendomme A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Digital Integration Specialist

København V

Vær med til at implementere ny teknologi for den nye vejgift for lastbiler.

Opgaver i jobbet er bl.a.

  • Implementere integrationsløsninger mellem forskellige systemer og platforme
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at forstå forretningsbehov og krav til integrationer
  • Identificere og løse tekniske udfordringer i samarbejde med vores interne og eksterne udviklingsteam

Vi tilbyder et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et dynamisk programteam med engagerede kolleger.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Nykredit

Join our empowering team in the heart of Copenhagen

Kbh. V

Are you passionate about making a difference in the financial world? We invite you to become a valued member of the RfP and Client Intelligence team at Nykredit Asset Management and Sparinvest.

You will be instrumental in reinforcing our Institutional Sales and Client Management teams, providing insights into the institutional market segment. Your contributions to the RfP (Request for Proposal) process will be crucial in supporting our sales efforts both domestically and internationally.

Nykredit
Gem
Nykredit

Solution Architect til Data Solutions i BizTech Banking

Kbh. V

Vil du være med til at flytte Nykredit i en retning, hvor data og datakvalitet bliver et vigtigere og vigtigere aktiv for vores forretning?

Hos Nykredit har vi en unik mulighed for en Solution Architect, som er entusiastisk omkring at udnytte kraften i Du vil spille en central rolle i udviklingen af Nykredits arkitektur inden for Data Solutions. Dette dækker både DWH-løsninger, dataanalyse- og rapporteringsværktøjer, samt MDM-systemer til håndtering af forretningskritiske data.

Nykredit
Københavns Professionshøjskole

Teamkoordinator til Business Intelligence (BI) og analyser på KP

Campus Carlsberg

Motiveres du af at lære fra dig og samarbejde med kollegaer om at finde de bedste løsninger? Er du god til at finde mønstre og sammenhænge i data? Så er du måske lige den kollega, vi leder efter i KP’s centrale BI-enhed.

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som:

  • Koordinere arbejdet med ledelsesinformation på tværs af KP i dialog med det øvrige Ressourceområde (fx HR, IT og Økonomi) samt KP’s uddannelser
  • Koordinere og styre opgaver i BI-enheden og yde sparring på opgaver som fx analyser - fx analyse af ansøgnings- og optagelsesmønstre, årsager til frafald og undersøgelser af stigningen i antal studerende med behov for Specialpædagogisk Støtte (SPS)
Banedanmark

Cyber Risk-koordinator

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads Har du basisviden om risikostyring af cybersikkerhed og interesse for at blive ekspert i området?

Du vil i din stilling have formålet at sikre risikovurdering af kritiske It-systemer, samt sikre accept af eventuelle afvigelser fra accepteret risiko.

Sektionen er en spændende arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på udvikling af dig som medarbejder. Vi lægger vægt på stærkt samarbejde, vidensdeling og godt humør. Du kommer til at arbejde under stor tillid og ansvar. Sektionen udvikles løbende og du forventes at bidrage aktiv med forbedringer inden for egne og sektions ydelser.

Banedanmark
Gem
Nykredit

Senior dataanalytiker til regulatorisk rapportering

Kbh. V

Har du solid erfaring med komplekse dataanalyser og modellering, og motiveres du af at udvikle fremtidens datafundament i Nykredit?

Som dataanalytiker har du fokus på sammen med forretningen at udvikle, analysere og vedligeholde teamets løsninger. Du er ansvarlig for at omsætte forretningsbehov til løsninger, og for at løsningerne efterlever de love og myndighedskrav, der er på området.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til Nykredit, DCI Biztech Wealth

Kbh. V

Har du en interesse i skæringspunktet mellem forretning og IT i en Capital markets organisation, og vil du have muligheder for at udvikle dine evner i en stor finansiel koncern?

Du vil få en rolle hvor fokus er på at udvikle og drive vores markets platform og den infrastruktur der ligger bag. Jobbet kræver god teknisk såvel som forretningsmæssig indsigt krydret med gode kommunikative evner.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senior Software Engineers til Nykredits Wealth område

Kbh. V

Er du en erfaren software udvikler med høj faglig og solide færdigheder inden for backend udvikling af moderne IT-løsninger?

Har du erfaring med software udvikling indenfor finans eller formueforvaltning eller har du lyst til at få din værktøjskasse i spil i et nyt domæne? Vil du være med til at skabe fremtidens IT platform hos en af Danmarks største finansielle institutioner?

Så er du måske den Senior Software Engineer, vi søger til vores udviklingsteam i BizTech Wealth.

Nykredit

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV