8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for P.H. Jensen ApS
Gem
Jobindex

Byggeteknisk ansvarlig – få solidt samarbejde og stor medbestemmelse

Viby J

Vil du være et sted, hvor vi har gode og stabile relationer – både til kunderne og hinanden? Og hvor vi er få nok til, at du kan få stor indflydelse i det daglige?

Uanset om du er en garvet i faget, har få års erfaring eller står et sted midt imellem, så er du velkommen hos os.

Med tiden kan du påvirke både kundesamarbejdet og virksomheden i det hele taget,

siger afdelingsleder Jørgen Møller.
Jobindex
Dryp Aarhus

Servicetekniker til IoT målesystemer i vandbranchen

Viby J

Vil du være med til at forme fremtiden inden for klimatilpasning?

Dine opgaver:

  • Installere, vedligeholde og optimere vores måleudstyr og sensorer hos kunder
  • Udføre fejlfinding og teknisk support i felten

Vi tilbyder bl.a. en spændende rolle i en vækstorienteret startup samt mulighed for at være med til at gøre en reel forskel indenfor vandforsyning.

WSP Danmark A/S

Erfaren felttekniker til jordforureningsopgaver

Viby J. eller Odense

Vi har rigtig travlt på jordforureningsområdet og søger derfor en erfaren felttekniker med faglig viden og erfaring indenfor regionernes mange og vigtige opgaver på jordforureningsområdet, herunder særligt indenfor gennemførelse af boretilsyn, udtagning og håndtering af jord-, grundvand-, overfladevand- og indeluft prøver.

Vi ved at arbejde ikke er alt, derfor er vi også fleksible i forhold til mulighed for en 4 dages arbejdsuge hvor opgaverne løses mandag – torsdag.

Arla Foods amba

Architect/Designer for Work Place Experience Team

Viby J

Vi søger en dygtig og engageret arkitekt/designer til at styrke vores Arla Work Place Experience team.

I denne rolle vil du sammen med dine kollegaer være ansvarlig for indretnings- og ombygningsopgaver på tværs af vores lokationer.

Din holistiske tilgang og evne til at iscenesætte og fortælle historier vil være afgørende for at skabe sammenhæng mellem funktion og rum og dermed skabe god arkitektur og rum for vores medarbejdere.

Arla Foods amba
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Per Aarsleff A/S

Tilbudsleder/tilbudsprojektleder til anlægs- og special projekter

Viby J

Er du en struktureret og motiveret projektleder med erfaring inden for tilbudsprocesser? Har du stærke kommunikationsevner og evnen til at samle et team omkring en fælles målsætning? Søger du en central rolle, hvor du kan drive tilbudsprocessen fra start til slut?

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job. Du får en bred kontaktflade og mulighed for at præge udviklingen med hensyn til, hvilke projekter Aarsleff byder på, og hvilken strategi der skal lægges for at vinde dem.

Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S

Anlægskalkulatør til anlægs- og specialprojekter

Viby J

Vil du have indflydelse på projekter inden for anlæg? Og kan du holde fokus på kundens behov og forventninger, også når der er travlt? Så kunne du med fordel søge stillingen som anlægskalkulatør i Aarsleff.

Vi leder efter ny kollega til vores kontor i Viby J ved Aarhus. Her kommer du til at indgå som en del af vores centralt placerede tilbudsafdeling – på hold med otte kolleger, der håndterer nogle af de største og mest komplekse tilbud i Aarsleff-regi.

Per Aarsleff A/S
TechRecruit søger for AURA Installation
Gem
TechRecruit

Senior projektleder med ledelsesansvar for byggeprojekter

Viby J

Vi søger på vegne af AURA Installation en dygtig senior projektleder med ledelsesansvar for et kompetent team af 10-15 elektrikere. Du får samtidig ansvar for at definere og projektere egne projekter og styre dem i mål.

Projekterne vil primært være inden for erhverv, bolig- samt halbyggeri. Opgaverne er alsidige og veksler mellem nybyg, renovering, vedligeholdelse samt service.

Du bliver en del af en konkurrencedygtig installationsafdeling, hvor du sammen med 8 projektledere og 50 elektrikere skal hjælpe kunder i hele landet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV