3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lasse Larsen Huse A/S

Byggeleder

Åbyhøj, Kolding

Har du en solid erfaring som byggeleder eller projektleder inden for kvalitetsbyggeri, og kan du bevare overblikket selv med mange projekter, så kunne du være den rette person som vores nye byggeleder. Som byggeleder vil du referere til vores produktionschef og få ansvaret for gennemførelse af byggeprojekter indenfor privatboliger med stor kvalitet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du bliver en vigtig spiller i et stærkt team i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
NKN Ejendomme ApS

Aarhusiansk ejendomsselskab søger driftsleder til fast stilling

Åbyhøj

Vi søger en engageret, praktisk og teknisk velfunderet profil til en spændende stilling som driftsleder.

Du vil have det overordnede ansvar for drift og vedligehold af vores ejendomsportefølje, som spænder bredt fra boliglejemål i varierende størrelser, kontor- og lagerlejemål, butik og showroom.

Vi tilbyder et alsidigt og varierende job i en solid og voksende virksomhed, hvor dine evner og input vil blive værdsat i driften og udvikling af vores ejendomsportefølje.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV