7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NCC Danmark

Geoteknisk designingeniør med erfaring i fundering

Århus, Søborg

Må vi byde dig inden for hos Hercules – en helt særlig afdeling i NCC, hvor du som designingeniør får både teori og praksis helt tæt på?

Hos os får du mulighed for at se dine designs ført helt ud i livet i tæt sparring med vores produktion. Det betyder, at du bevarer en særlig føling med designet gennem hele dets levetid.

NCC Danmark
C-Level Consulting ApS søger for OBH-Gruppen A/S
Gem
C-Level Consulting ApS

Forretningschef Miljø & Sundhed

Odense SØ, Måløv, Aarhus V

Er du klar til at lede en landsdækkende operation, hvor du går forrest i salg og relationer?

Dit ansvarsområde er at lede dedikerede medarbejdere i konsulentfunktion og det tilhørende laboratorie. Lige nu er der et team på 13 medarbejdere, og din opgave bliver at udvide aktiviteterne geografisk såvel som kunderelateret.

OBH går op i at der er lige dele plads til frihed, fagligt fokus og klare forretningsresultater.

C-Level Consulting ApS
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
NCC Danmark

Garvet kompetencechef til MURVÆRKS-ENTREPRISER i NCC Building

Søborg eller Aarhus V

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for MURVÆRK, og arbejde med optimale bygbare løsninger?

Der bliver rig mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på din hverdag og projekterne. Typisk vil du køre op til fem projekter sideløbende. Du kommer til at være med i udviklingen af projekterne fra tilbudsfasen, helt frem til det færdige resultat.

NCC Danmark
NCC Danmark

Garvet kompetencechef til FACADER og TAGENTREPRISER i NCC Building

Søborg eller Aarhus V

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for FACADER og TAGENTREPRISER (lukket byggeri) og arbejde med optimale og bygbare løsninger?

Du skal både være med til at sætte retningen for enheden ”Byggeteknik og Indkøb” samt indgå som faglig ekspert på vores projekter. Du bliver en del af et team sammensat af eksperter med speciale indenfor forskellige fagområder.

NCC Danmark
NCC Danmark

Garvet kompetencechef til TØMRER-ENTREPRISER i NCC Building

Søborg eller Aarhus V

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for TØMRERENTREPRISER og arbejde med optimale og bygbare løsninger?

I dit arbejde får du muligheden for at bruge dit netværk i leverandørmarkedet, og ikke mindst udvide det i NCC. Der bliver rig mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på din hverdag og projekterne. Typisk vil du køre op til fem projekter sideløbende.

NCC Danmark
Boligforeningen Ringgården

Serviceorienteret og ’bæredygtig’ driftschef

Aarhus V

Bliver du motiveret af at stå i spidsen for effektiv og bæredyg­tig drift og vedligeholdelse af næsten 4.000 boliger og af at have ledelsesansvar for en driftsorganisation med over 40 medar­bejdere?

Vi forventer, at du er ambitiøs i forhold til klima og bæredyg­tighed, for du skal gå forrest, når det handler om at udvikle og omsætte bæredygtighedsstrategier i driften og vedligeholdel­sen af vores eksisterende boligmasse. Ligesom du kan motivere dine medarbejdere til at holde fokus på bæredygtige forandringer og tiltag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV