12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Altana A/S

Løsningsorienteret Projektleder med overblik og godt humør

Ringsted

Som vores nye projektleder er du drevet af at få vores projekter sikkert i mål ved at bringe din projektleder-værktøjskasse i brug og hjælpe montør-teamet godt igennem projektet, holde styr på tidsplanerne, økonomien og opgaverne.

I tæt dialog og samarbejde med vores produktionschef, vil du være ansvarlig for den udførende del af vores altanprojekter. Du har indflydelse på at tilrettelægge din egen arbejdsdag, hvor to dage sjældent er ens.

Vi har kontor i Ringsted med kantineordning, her får du din kontorplads som du bruger når du ikke er ude på vores byggepladser, som primært er på Sjælland.

Altana A/S
Ringsted Forsyning A/S

Teknisk projektmedarbejder til anlægsprojekter

Ringsted

Vil du være med til at løse fremtidens udfordringer for afløbssystemet og gennemføre spændende klimaprojekter? Brænder du for at arbejde med anlæg af kloakker og klimaprojekter, skabe plads til fremtidens regn og samtidig lave rekreative løsninger til gavn og glæde for borgerne?

Ringsted Forsyning søger en projektmedarbejder til at bistå projektlederne under anlægsarbejdet på vores større, flerårige anlægsprojekter. Afhængig af din erfaring og faglige baggrund vil du gennem sidemandsoplæring blive klædt på til på sigt at varetage egne opgaver og projekter.

Ringsted Forsyning A/S
Banedanmark

Strategisk asset manager – sæt dit præg på fremtidens asset management i Banedanmark

Ringsted, Fredericia eller Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du lige som os interesseret i asset management, og vil du være en del af et ambitiøst og strategisk udviklingsteam, der står for at Banedanmark bliver certificeret til ISO 55000?

Du bliver en del af sektionen Strategisk asset management, der i tværgående projektsamarbejder og med en høj grad af selvstyring har ansvar for at opbygge asset management-systemet i Banedanmark.

Som medarbejder hos os, får du en arbejdsplads med sundhedstilbud, betalt frokostpause og med fokus på fleksibilitet mellem arbejde og privatliv.

Banedanmark
Enemærke & Petersen A/S

Samarbejdsorienteret projektchef med forstand på ledelse af mennesker, byggeri og alt derimellem

Ringsted

Du skal være med til at skabe et interessebaseret samarbejde, så vi sammen med bygherre, rådgivere og underentreprenører er mere optaget af samarbejde og jagten på den gode løsning end af konflikt, brandslukning og kaoshåndtering.

Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt, fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt.

Enemærke & Petersen A/S
Enemærke & Petersen A/S

Ambitiøse og engagerede kalkulationsmedarbejdere og tilbudsledere søges

Ringsted

Vil du med på et effektivt hold, der skal renovere bemærkelsesværdige ejendomme på Sjælland?

Som kalkulationsmedarbejder eller tilbudsleder regner du, sammen med tilbudsteamet, på spændende byggesager, som gavner kunder, brugere og beboere. Du får ansvar for selvstændige faggrupper af komplekse udbud.

Du møder engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – vi samarbejder og støtter hinanden. Vi husker at grine på arbejdet hver dag – og vi kan også holde en god fest sammen.

Enemærke & Petersen A/S
Banedanmark

Vil du kickstarte din karriere som graduate på jernbanen?

København V, Ringsted, Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBanedanmark tilbyder lige nu spændende Graduate-stillinger, hvor du som en del af vores skræddersyede Graduate-program, vil blive udfordret fagligt på en dynamisk arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder.

Vores nye hold af Graduates starter den 1. september 2024 i en fast stilling, der i starten af ansættelsen består af 3 perioder af 6 måneders varighed, hvor vi klæder dig på inden for netop dit interessefelt.

Du kan vælge retninger inden for Spor, Kørestrøm, Trafik og Signalsystemer og vi har stillinger i København, Ringsted og Fredericia. Vi tilpasser løbende programmet, så du udvikler dig ud fra din faglige kunnen, mens du samtidigt når at føle dig tryg i opgaveløsningen.

Banedanmark
Lars Printz A/S

Beregner til byggesager

Ringsted

Tømrerfirma Lars Printz A/S er i rivende udvikling med stor tilgang af byggesager for både privat- og erhvervskunder, offentlige institutioner og professionelle rådgivere.

Du bliver en del af et stærkt team, der leverer solidt og godt håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet og på at skabe tillid i vores kundeforhold.

Som beregner får du ansvaret for at vurdere og beregne tilbud i tæt samarbejde med tilbudsbehandler og byggeledere. Du får stor indflydelse på, hvem der bliver samarbejdspartnere på de enkelte opgaver, og du opbygger et tæt samarbejde med vores leverandører.

Banedanmark

Arealforvalter til administration af Banedanmarks arealer – Barselsvikariat

Ringsted eller Aarhus C

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være bindeleddet mellem Banedanmarks driftsorganisation og jernbanens naboer, samarbejdspartnere og øvrige interessenter?

Du ansættes i en stilling som teknisk projektejer, hvor du behandler, vurderer og besvarer eksterne henvendelser og laver aftaler om overenskomster og ejerforhold med interne og eksterne aktører. Du besvarer henvendelser fra naboer til banen samt andre myndigheder om forhold, der på den ene eller anden måde vedrører forvaltningen og anvendelsen af vores arealer og banetekniske anlæg.

Banedanmark
Banedanmark

Landmålingstekniker

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til at sætte dit personlige præg på digitaliseringen af Banedanmark, og være med til at databehandle nye opmålings- og moniteringsdata af Banedanmarks infrastruktur?

Du vil blive en del af vores specialiserede Team Laserscan. Din opgave i teamet bliver at samarbejde med teamets andre databehandlere i forbindelse med kvalitetssikring og databehandling af over 3000 km LiDAR-data.

Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring bag dig – vi tilpasser opgaver og ansvar efter dit nuværende ståsted.

Banedanmark
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Banedanmark

Teknisk driftsdirektør til Infrastruktur

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til at styrke og samle Banedanmarks tekniske drift og vedligehold? Er du en strategisk leder, som kan opbygge et effektivt 24/7 teknisk beredskab, på et fundament af løbende forbedringer?

Vi søger en dynamisk og visionær teknisk driftsdirektør, som understøtter vores igangværende forandring herunder sikre sammenhængskraften på tværs af fagområder i den daglige drift. Formålet er at reducere antallet af nedbrud på jernbanen og den efterfølgende udbedringstid mest muligt.

Banedanmark

Ringsted Kommune søger erfaren grundvandsmedarbejder

Ringsted

Ringsted Kommune har godt og rent grundvand, og huser en af Danmarks største kildepladser.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV