4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Novafos A/S

Projektleder til Vandressourcecenter Roskilde Fjord

Birkerød

Hos Novafos har vi ambitioner om at være et bæredygtigt forsyningsselskab, og vi vil være helt i front, når det gælder udvikling af innovative, grønne og holdbare løsninger, der gør en forskel for vores hverdag og miljø.

Vi søger en erfaren og engageret projektleder, der vil indgå som den ene af to projektledere, der sammen skal realisere Novafos’ vision om at etablere en ny, effektiv rensestruktur. Denne struktur indebærer etablering af to nye centrale moderne renseanlæg – vandressourcecentre – der erstatter 17 af de nuværende 18 renseanlæg. Du vil få ansvaret for det vestlige renseanlæg (Roskilde Fjord), mens den anden projektleder har ansvaret for det østlige renseanlæg (Øresund).

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Passioneret byggeleder med entreprenørerfaring

Birkerød

Vi leder efter en engageret og præcis byggeleder, der besidder en stærk beslutningsevne og et øje for detaljer.

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier

Erfaren ingeniør inden for brovedligehold

Birkerød, Esbjerg, København S

Har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af bro - og anlægskonstruktioner og blive en del af vores Infrastruktur-, vand-...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV