4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DEAS

CTS-Specialist til DEAS Sustainability

Frederiksberg

Har du lyst til en spændende og innovativ rolle, hvor du ud over at være ansvarlig for den daglige drift og optimering af vores investorers CTS-anlæg også er med til at udvikle og implementere forskellige innovative løsninger, der er med til at fremme bæredygtighed og effektivitet?

Du vil blive en nøgleperson i vores team, når det kommer til CTS-anlæg, og du kan virkelig få lov at udfolde din tekniske ekspertise og dine evner til at følge med i den teknologiske udvikling.

– Martin Hansen, Director i Sustainability Installations Commercial
DEAS
DAB
Gem
DAB

Engageret og dygtig energirådgiver

Frederiksberg

Er samspillet mellem klimapåvirkning, boliger og energiteknik din helt store interesse? Og er du uddannet ingeniør, maskinmester eller lignende, eventuelt med en håndværksmæssig baggrund? Så er du måske den medarbejder, som vi mangler i Team Energi i DAB – Dansk almennyttigt Boligselskab.

På baggrund af data fra vores energistyringssystem, eller ud fra konkrete henvendelser, skal du besøge og vurdere varmecentraler og øvrige energi- og vandforsyningsanlæg i de boligselskaber, DAB administrerer.

Ved anlægsbesøgene skal du rådgive ejendomsmestre med henblik på at minimere ejendommens energiforbrug, og du skal efterfølgende rapportere om anlæggets status og resultatet af besøget.

DAB
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
DAB
Gem
DAB

Grib chancen og bliv DAB's nye landskabschef

Frederiksberg

Er du klar til at gå forrest i udviklingen af grønne og indbydende boligområder for 90.000 almene beboere? Og har du pondus, empati og lyst til at lede, motivere og administrere vores team med syv dedikerede landskabsarkitekter?

Er du passioneret landskabsarkitekt med stærke lederevner, og er du klar til at tage det næste skridt i din karriere, så grib chancen og send os din ansøgning!

DAB har tradition for at prioritere udeområderne højt i planlægning og drift af de almene boligområder, vi administrerer. Vi søger en ny landskabschef, da vores nuværende chef går på pension efter 40 år i DAB.

DAB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV