3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København

Faglærer til ejendomsserviceteknikeruddannelsen

Glostrup

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, der er i en spændende udvikling samt engagerede, kompetente kolleger.

Teamet varetager i fællesskab evaluering og udvikling af ejendomsserviceteknikeruddannelsen, undervisningen og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel. Vores elever er i centrum, og alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale.

Erik Larsen & Søn ApS

Intern sælger

Glostrup

Kan du genkende billedet af dig selv som den helstøbte interne sælger, der både brænder for at skabe den gode kundekontakt – og samtidig også har overblik og grundighed nok til at sikre, at dine ordrer køres sikkert i mål? Motiveres du af at være en del af en engageret salgsorganisation, hvor ikke to dage er ens?

Det er enormt fedt, at der er frihed under ansvar – der er ikke nogen, der står på ryggen af dig og holder øje. Vi har enormt gode muligheder for at arbejde selvstændigt, og så bliver der lyttet til de inputs og idéer, man kommer med. Det gør, at virksomheden følger med tendenserne og udvikler sig – ligesom vi selv gør det.

– Citat René Borup, Marketing Manager.
Vestforbrænding

VVS-installatør - konvertering til grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være med til at sikre, at mange tusind kunder kan konvertere til vores grønne fjernvarme?

Dine opgaver består i at udføre tekniske gennemgange af eksisterende varmecentraler hos storkunder med varmeanlæg på over 60kW og op til ca. 2000kW - dette for at kunne dimensionere og optimere nye varmeanlæg i forbindelse med konvertering til fjernvarme.

i arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere og er certificeret af Great Place to Work®.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV