143 job matcher din søgning 143 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Incrementum Group ApS
Sælger – styr din egen arbejdsdag og indtjening

Incrementum Group ApS, Hjemmearbejdsplads

Hvis vi siger telesalg, kundeservice og et fleksibelt job, som du trygt kan passe inden for hjemmets 4 vægge – hvad siger du så?

Du siger forhåbentlig: ”Det vil jeg gerne høre mere om!”

Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du skal søge:

 • Du bestemmer selv, om du vil arbejde fuldtid, deltid eller om du kunne tænke dig at udvikle dit salgstalent ved siden af dit studie – og vi hører gerne fra dig, uanset hvilken baggrund du har.
 • Du kommer til at sælge ydelser for en bred vifte af kunder – fra social media marketing-firmaer til forsikrings-, telefoni- og el-virksomheder.
 • Du har ingen fast møde- eller ringetid eller faste budgetter – kort sagt: Det er din indsats, som bestemmer, hvor meget du tjener.

Med ro omkring dig og i trygge, hjemmevante rammer sælger du produkter, som folk har brug for og bliver glade for – både til privatpersoner og virksomheder.

Incrementum Group ApS
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S Kvalificerede Laboranter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (weekend)

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder inden for adskillige industrier.

Vi har valgt at bruge vores erfaring og ekspertise indenfor laboratorie analyser til at deltage i bekæmpelsen af Covid-19. Derfor søger vi kvalificerede og kvalitetsbevidste laboranter til vores PCR-screeningslaboratorium i Skejby til et weekendhold.

Dine primære opgaver:

 • Registrering og forberedelse af forskellige prøvetyper (primært saliva og swabs) med henblik på efterfølgende ekstraktion af DNA og RNA
 • Forestå ekstraktioner ved brug automatiserede ekstraktionsprotokoller
 • Forberedelse af cDNA og Mastermix reagenser
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S
Gem
Moment SMT operatør til virksomhed nær Aarhus

Moment søger for kunde

Nu har du muligheden for at udvikle dine kompetencer som elektronikfagtekniker og være med til at sætte høje kvalitetsstandarder hos en af Danmarks spændende elektronikvirksomheder

Til spændende international virksomhed nord for Århus søger vi en SMT operatør til en fast stilling på daghold.

Du bliver en del af et lille team på 4 personer, der arbejder selvstændigt med mange forskellige opgaver hver dag. Der er rig mulighed for faglig udfordring og udvikling.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening af SMT maskine (Yamaha)
 • Opsætning, på sigt også mulighed for programmering
 • Kitte op
Indrykket:
Edge-Team Koordinator/administrativ medarbejder med flair for god kundeservice (fuldtid eller deltid)

Edge-Team, Egå

Edge-Team søger en medarbejder til at varetage opgaver som kundepleje, bestilling af licenser, styring af leverancer til kunder, fakturering og diverse ad hoc-opgaver. Du bliver en vigtig del af vores team, da du skal varetage mange forskelligartede opgaver og bliver et naturligt omdrejningspunkt i virksomheden.

Det er en alsidig stilling, hvor du også kommer til at varetage både kundepleje samt koordineringen af nye ordrer. I forbindelse med nysalg bliver du bindeleddet mellem salg og support. Du skal også varetage korrespondance med vores udenlandske leverandører.

Dine arbejdsopgaver bliver en sammensætning af:

 • Administration af licensordrer
 • Bestilling og fornyelse af licenser
 • Håndtering af projekter mellem salg og support
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S Laboratorieassistenter til PCR Screeningslaboratorium i Skejby (weekend)

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S

Vi har valgt at bruge vores erfaring og ekspertise inden for laboratorieanalyser til at deltage i bekæmpelsen af Covid-19. Derfor søger vi engagerede og kvalitetsbevidste laboratorieassistenter til vores PCR-screeningslaboratorium i Skejby til et weekendhold.

Som Laboratorieassistent hos Eurofins Genomics vil du være med til at sikre kvaliteten ved at registrere og klargøre prøvemateriale til videre analyse. Der er ikke krav til specifik uddannelse til jobbet som laboratorieassistent eller krav om at du har arbejdet i et laboratorium tidligere, men vigtigt at du er vant til at arbejde med områder, hvor der er stor fokus på kvalitet og præcision. Vi vil sikre, du bliver oplært.

Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S
Netcompany
Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Netcompany, København, Aalborg eller Aarhus

Vi søger studerende i København, Aalborg eller Aarhus, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

Et studiejob i Netcompany er andet og mere end et supplement til SU’en. Vi giver dig masser af ansvar, og muligheden for at prøve kræfter med opgaver, du andre steder først bliver stillet overfor som færdiguddannet.

Vi arbejder efter en velunderbygget metode, fra analyse til udrulning. Du vil komme til at arbejde med IT-løsninger og serviceorienterede arkitekturer på .Net og Java-teknologier typisk inden for vedligehold, udvikling og test.

betterpeople A/S Deltids Sales Assistant

betterpeople A/S søger for alton&heim i Aarhus

Har du interesse for design og interiør? Og har du et naturligt salgstalent? Så har vi stillingen til dig hos alton&heim!

Som Sales Assistant skal du være med til at sælge og profilere alton&heim, og sammen med resten af teamet bidrager du til at skabe gode resultater. Du bliver en af frontfigurerne, som kunderne møder i showroomet, og dit arbejde er at sikre god kundeservice og vejledning, der fører til det helt rigtige valg for den enkelte kunde. Desuden er det din opgave at sørge for, at showroomet altid fremstår skarpt og professionelt.

Du brænder for salg, du er konkurrencemenneske, og du motiveres af resultater både personligt og på teamniveau. Du brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne, og du værdsætter en hverdag, hvor personlig service og kundetilfredshed er altafgørende.

ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger til vores sengeafdeling

ILVA, Tilst

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
PwC
Skarp konsulent der brænder for at gøre en forskel og skabe relationer til vores kunder i CFO Service Aarhus

PwC

Er du erfaren regnskabsmedarbejder med kompetencer inden for løn, bogholderi og månedafslutning fra en økonomifunktion?

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk team og fællesskab, der sætter en ære i at løse væsentlige problemstillinger og levere high-end interim support til kunder og samarbejdspartnere.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Eksempler på opgaver og roller, vi varetager hos vores kunder, er:

 • Driftsopgaver inden for lønadministration
 • Lønafstemning
 • Løncontrolling
PwC
POWERCARE A/S
Økonomiassistent

POWERCARE A/S, Viby J.

Har du POWER til at sikre lønnen og faktureringen stemmer, hver gang og samtidig har styr på afstemningerne. Så er det dig vi leder efter. Hos POWERCARE A/S er det vores passion at give den bedste oplevelse til vores sundhedsfaglige kunder og vikarer via høj kvalitet og faglighed i hele organisation. Vi er stolte af, hvor vi er kommet til, men rejsen stopper ikke her. POWERCARE A/S, Aarhus

Vi er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i 20 år. I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen samt hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

Som Økonomiassistent ved POWERCARE vil der være et bredt felt af opgaver inden for det klassiske bogholderi.

 • Daglig bogføring af alle selskabets aktiviteter med speciel fokus på løn til vores vikarer.
 • Afstemning af bank, debitorer, kreditorer mv.
 • Diverse rapportering til selskabets økonomichef
POWERCARE A/S
Digital Revisor ApS
Salgskonsulent til opfølgning af leads

Digital Revisor ApS, Aarhus

Kan du formidle og sælge et online værktøj, der sætter erhvervsdrivende i stand til at være deres egne revisorer? Kan du tale med potentielle kunder i øjenhøjde og formidle fordelene ved et produkt, der håndterer komplekse beregninger og lovtekster på en nem måde?

Så er det lige dig, vi står og mangler.

Som salgskonsulent hos Digital Revisor vil du arbejde med udgående opkald til vores leads. Dit mål bliver at hjælpe dem i processen mod at blive kunder på Digital Revisor, så de går fra at være gratis brugere til betalende brugere. Du er derfor god til at formulere dig og guide kunden samt fornemme, hvor kunden er.

Vi får flere tusinde leads hvert år. Du skal derfor ikke selv finde leads eller ringe kold kanvas.

Digital Revisor ApS
Plantorama Studentermedhjælper søges til kundeservice, hovedkontoret

Plantorama, Lystrup

Er du en fisk i vandet, når det går stærkt, og elsker du at levere sublim kundeservice? Så er du muligvis én af de to studentermedhjælpere vi søger til vores kundeserviceteam på hovedkontoret.

Du bliver en del af et team med dygtige kolleger, som både omfatter supportmedarbejderne og dyre- og gartnerrådgivere. I afdelingen lægger vi stor vægt på kvalitet og faglig indsigt i den personlige rådgivning. Derudover sætter vi en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem faglig stærk rådgivning.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Besvarelse af telefoniske kundehenvendelser vedr. lager og sortiment
 • Samarbejde med kollegaer både internt og eksternt
 • Ad hoc-opgaver i afdelingen
Gem
fakta a/s Salgsassistent, deltid, over 18 år, fakta, Tilst

fakta a/s

Vil du være en del af hverdagen i en butik, hvor du får en tempofyldt hverdag, gode kolleger og masser af ansvar?

Som salgsassistent udfører du en blanding af praktiske opgaver i butikken, betjening af kassen og yder en fantastisk kundeservice med et smil. I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere medvirker du til, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar.

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken nogle gange om ugen. Disse dage er det dig, der leder butikkens aftenhold og sikrer, at de aftalte lukkerutiner bliver udført som aftalt.

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Et job som giver dig værdifuld erfaring og mulighed for at prøve kræfter med ledelse
 • Gode muligheder for at videreuddanne dig – både i fakta og i Coops øvrige kæder
Elite Gaming A/S Udadvendt og proaktiv bogholder med debitorfokus søges, evt. deltid

Elite Gaming A/S, Tilst

Brænder du for bogholderi og gode kundeoplevelser, og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger vægt på en god atmosfære i hele huset, og hvor tonen er fri og uformel?

Elite Gaming A/S er Danmarks førende virksomhed inden for opstilling og drift af gevinstgivende spilleautomater.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Debitorbogholderi
 • Kundehenvendelser
 • Afregning af kunder
Hungry.dk ApS
Bogholder / Accounting Assistant

Hungry.dk ApS, Risskov

Er du struktureret, serviceminded og detaljeorienteret? Trives du med en bred vifte af regnskabsmæssige opgaver og vil du være med til at sikre høj performance i en international virksomhed? Så er det nok dig vi skal bruge som vores næste Bogholder / Accounting Assistant.

Med reference til Head of Finance bliver du ansvarlig for det daglige bogholderi. Den nuværende Head of Finance vil assistere med afstemninger i forbindelse med månedsluk og driften i forbindelse med eventuelt sygdom eller ferie. Teamet forventes at blive udvidet som væksten tillader det og inden der skal implementeres en nyt ERP system.

Hungry.dk ApS
People Company Økonomi-, logistik- og administrationsassistent

People Company søger for Biomass.dk

BioMass.dk har travlt og forventer yderligere høj vækst i volumen fremover. Dette betyder helt enkelt, at antallet af handler, som skal afvikles på basis af de indgåede kontrakter, stiger, og derfor skal der bruges en ny kollega.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Fakturering af leverancer og håndtering af indkommende leverandørfakturaer
 • Udfærdigelse af transportdokumenter, datafangst af vejesedler, kontrol med leverancer mv.
 • Afstemninger/kontrol i forhold til mange små og store handler
 • Udfærdigelse af handelsdokumenter

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor mulighed for at sætte dit eget præg på udformningen af jobbet. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, når bare du har indstillingen og viljen til at gøre en indsats.

FriSe - Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark Bogholder med erfaring indenfor HR-administration

FriSe - Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark, Aarhus

Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark oplever stor vækst. Vi søger derfor en erfaren bogholder, der vil med på vores spændende rejse. Som bogholder bliver du ansvarlig for hele maskinrummet, så der hele tiden er styr på regnskab, budgetter samt Løn & HR-administration. Motiveres du af at der er styr på regnskabet? Trives du med selvstændighed? Har du erfaring med HR-administration? Trives du i en organisation i vækst, så er det dig vi søger.

Som bogholder får du ansvaret for regnskabet, herunder bogholderi, løn, budgetlægning, projekt-regnskaber samt klargøring af årsregnskab til revisor. Du vil blive ansvarlig for løn- & HR-administration og være vores bindeled til Dansk Erhverv. Derudover vil der være en række koordinerende opgaver, der understøtter den daglige drift og de interne processer samt PA-opgaver for ledelsen.

Gem
Salling Group Studiejob som statusoptæller - Aarhus

Salling Group

I Salling Group arbejder vi med at bekæmpe svind. En vigtig del af denne indsats er status i vores butikker, da disse har direkte indflydelse på butikkernes årsresultat.

Til vores tællehold søger vi medarbejdere på deltid, der om aftenen og natten skal deltage i statusoptællinger i Netto, Føtex, Fætter BR og Salling DK.

Som tælleholdsmedarbejder bliver du en del af et team på fem til syv personer. Dit job er effektivt og hurtigt at optælle en butik eller afdeling på en aften/nat. Optællingen styres af en tælleholdsleder, og foregår i samarbejde med butiks- eller afdelingschefen fra butikken.

SOS International a/s
Beslutningsdygtig assistancekoordinator til vagtcentral i Aarhus N søges

SOS International a/s

Vi søger dig, som har empati, fokus på god kundeservice og brænder for at hjælpe nødstedte bilister i ind- og udland, når de har brug for vejhjælp.

Alt fra familien, der har motorstop på vej hjem fra sommerhus, til personen, der har uforudset driftstop på vej til et vigtigt møde, og politibetjenten, der har et punkteret dæk på patruljevognen.

Du vil blive del af en teamkultur på vores døgnbemandede vagtcentral, hvor vi samarbejder om opgaverne og sørger for løbende uddannelse og opkvalificering, så vi til enhver tid er top of mind som kundernes foretrukne assistancepartner.

SOS International a/s
ALDI Danmark Souschef - Århus

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.