3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Dansk FlygtningehjælpHR-medarbejder med flair for IT – barselsvikariat

Dansk Flygtningehjælp, København

Vil du være en del af et stærkt HR-team i en spændende og dynamisk global organisation med et vigtigt formål? Er du god til data, systemer, processer og samarbejde? Og trives du i balancen mellem drift, administration og udvikling?

Formålet med stillingen er at udføre de administrative HR-opgaver og processer effektivt og med høj kvalitet. Du vil desuden hjælpe med at sikre og kontrollere, at vores HR-data altid er korrekt og lever op til gældende regler. Vi bruger vores HR-data til at træffe beslutninger, og en af dine opgaver vil derfor være at hente data, nøgletal og statistik ud af systemet. Du vil have både support- og specialistopgaver:

Administrative opgaver:

  • oprette/ændre medarbejdere i Dynamics
  • udarbejde kontrakter og tillæg til kontrakter

Specialistopgaver:

  • superbruger i vores ERP-system
  • vedligeholde system, data og processer i Dynamics
Dansk FlygtningehjælpIT Service & Operations Manager

Dansk Flygtningehjælp, København

Drømmer du om at arbejde med ledelse og drift i en global IT-organisation, hvor din indsats hver dag er med til at gøre en forskel? Og hvor du sammen med kollegaerne i en af verdens største humanitære organisationer sætter sikkerhed, digitalisering og brugertilfredshed på dagsordenen?

Du bliver en del af vores IT-afdeling i hovedkvarteret i København, hvor vi er ca. 30 engagerede medarbejdere, der understøtter Dansk Flygtningehjælps vigtige arbejde i mere end 40 lande.

Din opgave vil være at varetage den daglige ledelse af IT-driftsteamet i hovedkvarteret i København samt on-boarding og ledelse af nyt operationelt team i vores kommende nearshore-kontor. Opbygningen af nearshore-kontoret vil ske i samarbejde med chefen for IT, som også vil være din nærmeste leder.

Voxmeter A/SDataingeniør

Voxmeter A/S, København

Hos Voxmeter er vi eksperter i markeds- og samfundsanalyser og førende indenfor Customer Experience Management. Kort forklaret, handler vores arbejde om at etablere dialog mellem mennesker, der fortæller os om deres vaner, adfærd, holdninger og bevæggrunde inden for stort set alle brancher og samfundsområder. Til dette arbejde bruger vi teknologien Catglobe og metodikken CEM Intelligence.

Netop nu har vi brug for endnu flere dygtige dataingeniører, som forstår sig på såvel statistik og mennesker som på datauniverser, sammenhænge og rapportering.

Arbejdet indebærer en god blanding af opsætning af spørgeskemaer, databasesystemer, workflows og rapportering. Derfor er du skrap til statistik, scripting, analyse og formidling. Til daglig skal du levere alt fra tabel- og grafikrapporter til store og små IT-løsninger.