10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 6. jan.)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et online-kursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Agile (start 6. jan. i E-learning)

Jobindex Kurser

Lær at kombinere agile metoder som eksempelvis Scrum, Kanban eller Lean Startup med verdens mest udbredte projektmodel: PRINCE2. Certificeringseksaminer er inkluderet i forløbet.

Du lærer de mest udbredte agile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup, og hvordan du bruger dem i dine projekter. Du får blandt andet værktøjer til at gøre dine projekter mere effektive uden at miste overblik og styring

PRINCE2 Agile Practitioner er den førende internationale certificering inden for agil projektledelse. Den forudsætter, at du har bestået PRINCE2 Foundation, som du bruger de første tre uger af forløbet på at gennemføre.

Jobindex Kurser
Dansk FlygtningehjælpHR-medarbejder med flair for IT – barselsvikariat

Dansk Flygtningehjælp, København

Vil du være en del af et stærkt HR-team i en spændende og dynamisk global organisation med et vigtigt formål? Er du god til data, systemer, processer og samarbejde? Og trives du i balancen mellem drift, administration og udvikling?

Formålet med stillingen er at udføre de administrative HR-opgaver og processer effektivt og med høj kvalitet. Du vil desuden hjælpe med at sikre og kontrollere, at vores HR-data altid er korrekt og lever op til gældende regler. Vi bruger vores HR-data til at træffe beslutninger, og en af dine opgaver vil derfor være at hente data, nøgletal og statistik ud af systemet. Du vil have både support- og specialistopgaver:

Administrative opgaver:

 • oprette/ændre medarbejdere i Dynamics
 • udarbejde kontrakter og tillæg til kontrakter

Specialistopgaver:

 • superbruger i vores ERP-system
 • vedligeholde system, data og processer i Dynamics
Academic WorkJuridisk assistent søges til virksomhed i vækst!

Academic Work

Søger du en stilling, hvor du kan kombinere din interesse og høje faglighed hvad angår lovgivning og kontraktaftaler? Er du motiveret af at arbejde med stort ansvar, og leder du efter et deltidsjob, hvor du kan arbejde, hvor du vil?

På vegne af vores kunde, søger Academic Work en juridisk assistent til at gennemgå kontrakter inden for ejendomsbranchen.

Arbejdsopgaver

 • Oprette kontrakter og hensigtserklæringer til bl.a. retsformer, ejendom, selskab, personale, leverandører
 • Forberede præsentationer i PowerPoint
 • Research af investorer

Vi søger dig, som

 • Læser jura eller HA (jur) og er på sidste år af din bachelor eller er startet på din kandidat
 • Har en god grundforståelse indenfor kontrakter

Lyder det interessant? Læs mere og ansøg i dag!

Jobindex Kurser
SAP Videregående Financial accounting - inkl. certificering - 6 ugers blended learning kursus for ledige - (start 18. dec. i Herlev)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Financial accounting kan tages på 2 forskellige måder:

 • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv. De 2 undervisningsdage er på dansk og e-learnings-delen er på engelsk.
 • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb som det passer dig i løbet af de 6 uger. Du har selvfølgelig adgang til online support i løbet af kurset.

Kurset er for dig, der ønsker at få et videregående indblik i et af modulerne i SAP.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Videregående I + II Order Fulfillment - inkl. certificering - 6 ugers kursus blended learning for ledige eller e-learning (start 18. dec. i Herlev)

Jobindex Kurser

SAP Videregående Order Fulfillment kan tages på 2 forskellige måder.

 • Som kombineret undervisning (blended learning), hvor der er 2 undervisningsdage og resten er e-learning hjemme hos dig selv. De 2 undervisningsdage er på dansk og e-learnings-delen er på engelsk.
 • Eller som ren e-learning på engelsk, hvor du kan planlægge dit kursusforløb som det passer dig i løbet af de 6 uger. Du har selvfølgelig adgang til online support i løbet af kurset.

Du lærer at få viden ud af SAP-systemet inden for de mest basale scenarier og arbejder med SAP inden for salg, ordrehåndtering, klagehåndtering, controlling, dataflow, aftale og mængdekontrakt håndtering og ikke mindst levering af ordrer.

Jobindex Kurser
Lionbridge
Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

Lionbridge

Personalized Internet Ads Assessor Denmark

Are you looking for an opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Personalized Internet Ads Assessor in Denmark.

In this role you will be reviewing online advertisements in order to improve their content, quality and layout. You will be required to provide feedback and analysis on advertisements found in search engine results and provide ratings on their relevance to the search terms used. Another aspect of this role will involve reviewing the language used in advertisements by examining grammar, tone and cultural relevance.

Lionbridge
Dansk FlygtningehjælpStudent til workshops om uddannelse, job og iværksætteri

Dansk Flygtningehjælp, København

Synes du, at det er fedt at holde workshops og har du en god energi, der smitter og motiverer? Så er du måske den rette til jobbet som projektmedarbejder på projektet FremtidsBygger.

DFUNK søger dig, der vil arbejde med at bygge bro til det danske arbejdsmarked og uddannelsessystem og støtte unge med flygtningebaggrund i at overvinde barrierer i vejen mod uddannelse og job.

Du skal arbejde med at:

 • Udvikle og afholde workshops i hele landet: I samarbejde med DFUNKs samarbejdspartnere skal du arbejde med at udvikle og facilitere workshops om uddannelse, job og iværksætteri.
 • Kommunikere projektet til deltagere, frivillige og samarbejdspartnere: Du skal formidle levende historier fra deltagere og frivillige, så FremtidsByggers formål står skarpt frem og unge bliver motiverede til at være en del af projektet. Du bliver både ansvarlig for kommunikation på vores SoMe-kanaler og på workshops.
Dansk FlygtningehjælpStudent til udvikling af madfællesskaber for unge

Dansk Flygtningehjælp, København

Brænder du for at motivere frivillige og har du lyst til at arbejde for at skabe vigtige fællesskaber for unge med forskellige baggrunde? Så er du måske den rette til jobbet som projektmedarbejder på projektet Madmekka.

Siden DFUNKs begyndelse har vi arbejdet med at skabe sociale, meningsfulde og ligeværdige fællesskaber rundt omkring i hele Danmark. Særligt vores folkekøkkenkoncept Madmekka har vist sig at være en kæmpe succes, hvor projektet i landets fire største byer tiltrækker mellem 30-50 deltagere hver uge og finder plads til alle ved langbordet.

Du vil blive en del af et projektteam, der sammen skal udvikle nye indsatser, ligesom du vil få ansvaret for projektet i to regioner – Fyn og Syddanmark.

Dine opgaver vil være:

 • National udbredelse af Madmekka med opstart i to nye byer – hhv. Esbjerg og Kolding.
 • Udbrede kendskabet til ovenstående blandt nye deltagere og diverse samarbejdspartnere.
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 16. dec.)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter.

Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Jobindex Kurser