2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for personlig pleje, extentions, permenent makeup, frisørydelser m.m.

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for personlig pleje.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at;

  • Gennemlæse sagens dokumenter.
  • Foretage tekniske undersøgelser af produktet eller forbrugeren.
  • Foretage vurdering ud fra billeder.

Det betyder konkret, at du skal kunne vurdere, om en ydelse (fx frisørbehandling) er udført fagmæssigt korrekt, og hvad fejlen skyldes. Endvidere om fejlen på et fysisk produkt (fx extensions), kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindelig brug elle forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv.

Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for fotografering

Nævnenes Hus

Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus sekretariatsbetjener Forbrugerklagenævnet.

Forbrugerklagenævnet benytter udtalelser fra personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører. Den sagkyndige skal ved undersøgelse af varen vurdere, om varen har den fejl, som forbrugeren klager over, og hvad årsagen til fejlen er, eller kan være.

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for fotografering.

Nævnenes Hus har adresse i Viborg i Midtjylland. Da arbejdet som sagkyndig som udgangspunkt udføres hos den sagkyndige eller hos en af parterne, ønsker vi at modtage ansøgninger fra ansøgere fra hele landet.