3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Danes WorldwideLærer i dansk som andetsprog søges til online undervisning (udvikling og drift af e-learning)

Danes Worldwide, København

Vi søger en lærer med speciale i dansk som andetsprog, der kan varetage online-undervisningen på vores danskkurser på begynder- og mellemniveau. En stor del af vores elever er unge, der bor i tosprogede familier i udlandet, hvor de typisk kun taler dansk med den ene forælder. Vi underviser derudover også voksne, der ønsker at lære dansk som deres andetsprog.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • at udvikle et helt nyt onlinekursus for begyndere (i samarbejde med vores IT-medarbejder)
  • at være ansvarlig for drift og ajourføring af vores danskkurser på begynder- og mellemniveau
  • at give lærerfaglig feedback på opgaver til elever på begynder- og mellemniveau (i samarbejde med en studentermedhjælper)
Komplet MarketingEr du vores nye salgskonsulent til formidling af vores digitale markedsføring?

Komplet Marketing

Vi søger med øjeblikkelig virkning en salgskonsulent, til at varetage vores salg af hjemmesider og alle former for digital markedsføring, såsom søgemaskineoptimering, Adwords og Facebook-annoncer.

Du vil få fornøjelsen af at arbejde med et højteknologisk salgsværktøj, hvis lige ikke er set på verdensplan… det ved vi, for vi har selv brugt 1,5 år på at udvikle det, da vi ikke kunne finde noget der bare mindede om det.

Dit salgsværktøj klarer stort set alt det tekniske for dig, så du kan koncentrere dig om kundekontakten.

Dit arbejde vil foregå hjemmefra din egen bopæl. Vi forventer du har en computer og telefon, vi giver dig software og al nødvendig træning.

Digital Ad Sales role
We help Publishers and Advertisers build new advertising strategies for email, reach new audiences and unlock uncapitalised revenue.
Passendo, København K
Passendo