3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
The North Face
Assistant Store Manager (mfx)

The North Face, Copenhagen

We’re looking for an outstanding Assistant Store Manager (mfx) to join our The North Face team in Copenhagen!

We believe that our assistant store managers have a great opportunity to develop their full potential with us. That’s because we offer the support of a global organisation but empower our people to take responsibility at store level. We expect that our Assistant Store Managers provide an exceptional customer service whilst also:

  • Driving sales and profitability in synergies with your Store Manager
  • Motivating, mentoring and coaching sales associates
  • Implementing our established retail processes while looking for ways to improve them
Danes WorldwideStudentermedhjælper til indskoling og mellemtrin til onlineundervisning

Danes Worldwide, København

Vil du være med til at skabe motiverende og brugervenlig onlineundervisning? Og vil du hjælpe udlandsdanskere med at blive endnu dygtigere til dansk?

Hos Danes Worldwide tilbyder vi online danskundervisning til udlandsdanskere. Vi søger en studentermedhjælper til at hjælpe os med at rette opgaver og videreudvikle vores undervisningsplatform samt assistere vores lærere med live virtuel klasseundervisning.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • rette elevernes opgaver og give feedback under vejledning fra teamets lærere
  • korrekturlæsning af undervisningsmateriale
  • indgå i løbende forbedringer af vores undervisningsmateriale
VircallDrømmer du om at arbejde hjemmefra? VirCall søger remote telemarketingmedarbejdere

Vircall

VirCall er en dansk telemarketingleverandør specialiseret inden for opkvalificering af leads samt mødebookning til B2C-markedet. Vi er et team af dansktalende medarbejdere i Danmark samt udland.

Vi søger B2C-mødebookere, som er klar til at blive en vigtig del af VirCaller-teamet ved snarest tiltrædelse. Du er måske studerende og søger studiejob, freelancer, selvstændig eller lign. og søger supplering i et arbejde, som kan klares hjemmefra.

Som agent i VirCall foretager du opkald til private på vegne af VirCalls kunder. Du arbejder hjemmefra, i Danmark eller hvor som helst i verden – du skal blot have en computer, et head-set og en stabil internetforbindelse. Vi tilbyder fleksible arbejdsrammer for dig at planlægge din tid og opererer under princippet frihed under ansvar.