2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for telefoner

Nævnenes Hus

Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus sekretariatsbetjener Forbrugerklagenævnet.

Forbrugerklagenævnet benytter udtalelser fra personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører. Den sagkyndige skal ved undersøgelse af varen vurdere, om varen har den fejl, som forbrugeren klager over, og hvad årsagen til fejlen er eller kan være.

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for telefoner.

Nævnenes Hus har adresse i Viborg i Midtjylland. Da arbejdet som sagkyndig som udgangspunkt udføres hos den sagkyndige, ønsker vi at modtage ansøgninger fra ansøgere fra hele landet.

FalckEkdahl ApS
IT-Contract Management og Udbudsspecialist

FalckEkdahl ApS, København

Vil du med på rejsen og yde topprofessionel rådgivning indenfor IT Contract Management og udbud?

FalckEkdahl er en højt specialiseret virksomhed med vokseværk. Vi søger derfor den eller de helt særlige person/er, der vil bidrage til at bevare og udvikle den høje faglighed samt være en del af vores spændende, udfordrende og højt specialiserede hverdag. FalckEkdahl søger i den forbindelse 1-2 ambitiøse IT-Contract Management og Udbudsspecialister.

Vi tilbyder en stilling med ansvar, indflydelse og udfordringer med mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver i et dynamisk miljø med frihed under ansvar.

FalckEkdahl ApS