2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Lime Technologies Denmark A/S
Nordic Graduate Program 2020

Lime Technologies Denmark A/S, København

Kunne du tænke dig at arbejde med interessante produkter og vildt dygtige kollegaer? Hvad med at arbejde for en virksomhed som tilbyder et innovativt og sjovt arbejdsmiljø?

indsæt firmanavn her

Vi er på jagt efter talenter inden for forretningsudvikling, teknisk projektledelse og applikationskonsultering til vores Nordic Graduate Program som går i gang d. 3. august 2020. Da vi er i en ekspansiv fase i Danmark, er du nødt til at have en stærk personlig drivkraft og ikke mindst engagement for at komme frem på markedet. Vi er CRM-markedsleder i Sverige, og det er vores mål at opnå det samme på det danske marked. I dag har vi otte ansatte i København, med det mål at ekspandere til 15 medarbejdere i løbet af året.

Lime Technologies Denmark A/S
SAS Institute A/S
Data Management Consultant

SAS Institute A/S, Aarhus or Copenhagen

Are you a problem solver, explorer and knowledge seeker – always asking, “What if?”

If so, then you may be the new team member we’re looking for. Because at SAS, your curiosity matters – whether you’re developing algorithms, creating customer experiences or answering critical questions.

We’re looking for Senior Data Architect/Data Management Consultant to help organizations gather, structure and create insight and value from data in various shapes, sizes and formats in Denmark

You have proven knowledge regarding data strategy, data architecture and data management processes. You know how DevOps/DataOps and Cloud architecture fits in to this picture. You have knowledge on how the data can be use in an analytical process to create value and insight.

SAS Institute A/S