2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Lime Technologies Denmark A/S
Consultant Manager

Lime Technologies Denmark A/S, Copenhagen

You will be part of our Nordic Expert Services Management team, today consisting of 10 Consultant Managers. We continuously strive to improve, so we really look forward to your fresh perspective, and all the new ideas that you bring to the table.

indsæt firmanavn her

The Consultant team in Copenhagen consists of four people today. They will be reporting to you. We plan to further increase the team, so recruitment will be an important part of your role. 

 We are certain that other than being a great leader you will want to deliver some great projects, or even dig into some code towards clients, so we see you driving/supporting in some of our most challenging projects.

Lime Technologies Denmark A/S
Lime Technologies Denmark A/S
Nordic Graduate Program 2020

Lime Technologies Denmark A/S, København

Kunne du tænke dig at arbejde med interessante produkter og vildt dygtige kollegaer? Hvad med at arbejde for en virksomhed som tilbyder et innovativt og sjovt arbejdsmiljø?

indsæt firmanavn her

Vi er på jagt efter talenter inden for forretningsudvikling, teknisk projektledelse og applikationskonsultering til vores Nordic Graduate Program som går i gang d. 3. august 2020. Da vi er i en ekspansiv fase i Danmark, er du nødt til at have en stærk personlig drivkraft og ikke mindst engagement for at komme frem på markedet. Vi er CRM-markedsleder i Sverige, og det er vores mål at opnå det samme på det danske marked. I dag har vi otte ansatte i København, med det mål at ekspandere til 15 medarbejdere i løbet af året.

Lime Technologies Denmark A/S