24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mentaltouch ApS Forstander

Mentaltouch ApS søger for Bofællesskabet Sydhjørnet i Vamdrup

Sydhjørnet i Vamdrup søger en forstander, som brænder for mennesker med udfordringer og som med en høj faglig indsigt vil bidrage til at skabe et hjem og en arbejdsplads, som emmer af livskvalitet og faglighed.

Bofællesskabet er målrettet voksne med en diagnose inden for autismespektret, hjerneskader eller anden udviklingsforstyrrelse.

Der er tale om et bofællesskab med 13 beboere og 20 faste medarbejdere. Sydhjørnet er funderet på det kristne livs- og menneskesyn og tilknyttet Kristelig Handicapforening. Vi lægger vægt på høj faglighed kombineret med hjemlig atmosfære, hvor den enkelte bliver set, hørt, anerkendt og stimuleret.

Danpal A/S Produktionsmedarbejder

Danpal A/S, Faxe

Vi tilbyder en særdeles vellønnet fuldtidsstilling som produktionsmedarbejder i et til tider hektisk miljø, hvor fleksibilitet, overblik og gode samarbejdsevner vægtes højt. Du kommer til at være en del af et team på fire kolleger, hvor du selv kan være med til at påvirke din arbejdsdag.

Som produktionsmedarbejder bliver dine primære arbejdsopgaver at drifte med vores savlinje samt opfyldning af råvarer på vores fuldautomatiske pallemaskiner samt losning af lastbiler med træ.

DELPRO A/S Datacenterteknikere til DELPROs datacenterteam

DELPRO A/S, Vamdrup

Er du vild med el-teknik, og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste datacenterteam? Så har vi jobbet til netop dig!

Lige nu søger vi datacenterteknikere, der har lyst til at yde den bedste service for vores internationalt anerkendte kunde. Du vil blive en vigtig del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved faglig og personlig mangfoldighed med et fælles mål og en fælles opgave for øje.

Sammen med det resterende datacenterteam bliver det din opgave at servicere, skabe overblik og holde datacenteret funktionsdygtigt og kørende. En del af opgaven er desuden at varetage 12-timers vagter i kontrolrummet et par gange i måneden – også om natten – med overvågning af blandt andet forsyning af ventilation, el og køl.

ROCKWOOL A/S Medarbejder søges til vores rensehold ( 2*12 timer )

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

Til vores fabrik i Vamdrup søger vi en medarbejder, som har lyst til at arbejde 2x12 timer om ugen. Jobbet er at betragte som fuldtidsarbejde.

Opgaverne vil b.la. være rengøring af produktionsanlæg, opmuring af ovn. Der vil være en oplæringsperiode, hvor du vil blive grundigt sat ind i tingene af kollegaer, og vi forventer, at du vil kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver efter endt oplæring.

Opgaverne vil væsentligst være fysiske opgaver, og der vil være opgaver, som skal løses med truck

ROCKWOOL A/S Lønningsbogholder – kontorassistent

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

Som en del af HR-teamet bidrager du til at styrke organisationen ved at støtte ledere og medarbejdere i at nå deres mål og ved at sikre deres fortsatte trivsel og udvikling.

Du spiller en afgørende rolle i at opbygge den kapacitet det kræver at inspirere og understøtte en adfærd, der sikrer et højt niveau af engagement på tværs af hele virksomheden. Uanset hvilken opgave du møder på din vej, vil der være rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Samtidig vil du få brug for din dedikation og din erfaring, når du tager del i arbejdet med at gøre ROCKWOOL til en attraktiv og bæredygtig arbejdsplads – både for nuværende og kommende medarbejdere.

DELPRO A/S Ressource manager

DELPRO A/S, Vamdrup

Vil du spille en central og vigtig rolle for DELPROs projekter? Og være med til at sikre et driftssikkert og grønt elnet, hvor der altid er stærke forbindelser? Så er her en unik mulighed for dig med solid erfaring indenfor ressource management og god forståelse for personaleledelse.

Du bliver en del af vores projektafdeling og får personaleansvar for 4 teamledere samt 4-10 timelønnede montører. Dine primære opgaver bliver fordeling af ressourcer på projekter og personalerelaterede opgaver som ledelse, medarbejderudvikling, lønsamtaler samt rekruttering og offboarding i samarbejde med projektchefen.

Som vores kommende Ressource manager har du en relevant uddannelse indenfor ressource management, projektledelse og/eller sourcing. Samtidig har du betydelig erfaring med projekt- og ressourcestyring på taktisk niveau og kan påtage dig det fulde ansvar for at tilpasse og drive vores projektpraksis. Du bliver autoriteten indenfor ressourcekoordineringen.

ROCKWOOL A/S Afløser til vores færdigvarelager

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL Danmark A/S i Vamdrup søger en medarbejder som afløser på vores lager.

Vi har travlt, og i den forbindelse søger vi er person, som har lyst til at arbejde nogle timer om ugen på vores lager. Opgaverne kan spænde vidt fra flytning af varer med truck, læsning af lastbiler, mindre pakkeopgaver. Flytning af varer fra vores hovedlage et et mindre lager 300 meter længere henne ad Industrivej i Vamdrup.

Vi ser dig som en person, som muligvis i dit tidligere virke har arbejdet på lager, men også mange andre opgaver kan have været forbi din hverdag. Vi ser dig helst som en, som har truckcertifikat, og du har også benyttet det i vid udstrækning i dine tidligere jobs

Teknos A/S
Kreditorassistent

Teknos A/S, Vamdrup

Går du efter en varieret hverdag med opgaver indenfor kreditorområdet? Så er det måske dig, vi mangler som Kreditorassistent hos Teknos i Vamdrup.

Teknos er vokset hurtigt de seneste år og har en stærk vækststrategi for fremtiden. For at fastholde vores ledende position i branchen og for at være i stand til at servicere forretningsenhederne bedst muligt, søger vi en Kreditorassistent med reference til vores Finance Manager.

Du får ansvar for kreditorstyring, fakturagodkendelser og -betalinger. Stillingen involverer samarbejde på tværs i organisationen både lokalt og i koncernen, og du vil få kontakt til leverandører i ind- og udland.

Teknos A/S
H. Daugaard A/S
Regnskabschef

H. Daugaard A/S, Kolding

H. Daugaard A/S er i rivende udvikling, og vi ønsker derfor at styrke vores økonomifunktion yderligere.

Teamet i Danmark består af 4 dygtige og erfarne kollegaer.

Overordnet set får du ansvar for teamet, som skal sikre opdaterede og afstemte regnskaber til tiden, budgettering, forecast, daglig drift, bogføring samt opfølgning.

Vi forventer, at du både kan varetage og fordele de opgaver, som er relevante for at sikre valid rapportering. Udover din ledelsesrolle vil ansvarsområdet omfatte:

  • Udarbejdelse af måneds- og årsafslutning, inkl. afvigelsesforklaringer
  • Controlling
  • Udarbejdelse af budget/forecast
Småskolen Søgårdhus Uddannet folkeskolelærer

Småskolen Søgårdhus, Søgård og Vamdrup

Til vores interne skole søger vi 1 uddannet folkeskolelærere med linjefag i matematik, til at indgå i det samlede team på 6 lærere/faglærere.

Undervisningen i fagene: Dansk, matematik, engelsk, tysk og naturfag imødekommes via elevernes individuelle studieplan. Øvrige fag gennemføres og tilrettelægges som kursus- og projektuger. Herudover vil der i perioder være tale om aktiv deltagelse i stedets øvrige programflader, såsom rejser, sejltogter, forældreweekender m.m.

Skolen er fordelt på vores to lokationer, i Søgård og i Vamdrup. Du skal forvente at undervise begge steder.

ROCKWOOL A/S Industrioperatør eller evt. uddannelse som automekaniker, smed, eller lignende til 3-holdsskift

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

ROCKWOOL i Vamdrup søger medarbejdere til 3-holdsskift.

Vi ønsker at styrke gruppen af medarbejdere i vores linieproduktion, hvorfor vi søger medarbejdere til "den kolde Ende" af produktionen.

Vi søger medarbejdere, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Medarbejdere til den kolde ende må gerne være industrioperatør eller helt anden form for uddannelse.

Saint-Gobain Denmark A/S
Indkøbskoordinator

Saint-Gobain Denmark A/S, Karlslunde, Kalundborg eller Vamdrup

Brænder du for at arbejde med administrative opgaver inden for indkøb, og drømmer om at forbedre det eksisterende? Så søger vi lige nu en intern Indkøbskoordinator.

Se video om Saint-Gobain Denmark A/S som arbejdsplads

Du arbejder på tværs af organisationen i Danmark og støtter op omkring hele indkøbs- og logistikfunktionen. Du vil være ansvarlig for en række administrative opgaver, der binder afdelingen sammen med en stor berøringsflade i hele organisationen. En stor del af jobbet består af procesoptimering på tværs af vores Business Units og arbejde med best practice inden for operationelt og strategisk indkøb. Opgaver:

  • Procesoptimering på tværs af koncernen
  • Opdatering af interne procedurer
  • Tovholder på leverandørevalueringer
Saint-Gobain Denmark A/S
H. Daugaard A/S
Truckfører

H. Daugaard A/S, Kolding

Hos H. Daugaard kan du blive en del af et stærkt team med truckførere. Vi søger dig, der er struktureret, og som trives bedst i en hverdag, hvor der er nok at lave. Vi har nemlig travlt og vil værdsætte din indsats.

Som truckfører hos os vil du komme i berøring med forskellige opgaver som: losning og tømning af både lastbiler, banevogne og skibe. Din normale arbejdstid vil være: mandag til torsdag fra 09:45-18:00 og fredag 09:45-17:30. Du skal påregne overarbejde, da vi i transportbranchen først kan holde fri, når arbejdet er fuldført. Dine opgaver:

  • Losning/tømning
  • Generelt lagerarbejde
  • Kommunikation med vognmænd/chauffører
ROCKWOOL A/S MMedarbejdere til vores skiftehold og til vores weekendhold

ROCKWOOL A/S, Vamdrup

Vi ønsker at styrke gruppen af medarbejdere i vores linieproduktion, hvorfor vi søger medarbejdere til "den kolde ende" af produktionen.

Vi søger medarbejdere, som skal indgå i team, hvor der bliver lagt stor vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med resten af holdet.

Vi ser helst, at du har en teknisk forståelse.

Medarbejdere til den kolde ende må gerne være industrioperatør eller helt anden form for uddannelse. Det kan også være , at du kommer fra flere år i job som operatør.

Gem
Kolding Kommune Synlig og inddragende leder af hjemmehjælpsgruppen i Vamdrup/Lunderskov søges

Kolding Kommune

Hjemmehjælpsgruppen i Vamdrup/Lunderskov søger en dygtig og erfaren leder med en sundhedsfaglig uddannelse, der kan skabe rum til selvværd og sammenhæng for borgere tilknyttet den kommunale hjemmehjælp.

Kolding Kommune søger en leder, der med empati og åbenhed formår at skabe tillid, engagement og trivsel. Det skal være en leder, der har lyst til sammen med personalet at videreudvikle kompetencerne i hjemmehjælpen i Vamdrup/Lunderskov og tør at gå nye veje med respekt for det eksisterende.

Hjemmehjælpen i Vamdrup/Lunderskov yder praktisk hjælp og personlig pleje til ca. 300 i dag, aften og weekenden, mens hjemmehjælpen i Domhusgade dækker nattetimerne. Vi tilstræber altid velkoordinerede borgerforløb i tæt samarbejde med borger, pårørende og samarbejdspartnere ud fra strategien om Selvværd og Sammenhæng.

Gem
Medarbejder til udendørs truckkørsel - Vamdrup
JobTeam Er du en erfaren truckfører, som fortrækker udendørsarbejde, samt skiftehold, så er du måske den vi søger!
Vamdrup
JobTeam
Indrykket:
Gem
Montagearbejder til bilværksted - Vamdrup
JobTeam Ufaglært montør søges til en af Danmarks største virksomheder inden for billogistik.
Vamdrup
JobTeam
Indrykket:
SOCIALPÆDAGOG TIL BOSTED FOR UNGE
VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR DISSE UNGE MENNESKER, OG VÆRE MED TIL AT SKABE EN SKØN ARBEJDSPLADS?
Kolding Kommune - Tinghøj, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
SYGEPLEJERSKE / SSA til Bosted for Unge
Familiecenteret åbnede den 1. marts et nyt bosted centralt beliggende i Vamdrup by.
Kolding Kommune - Tinghøj, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
PÆDAGOGISK ASSISTENT TIL BOSTED FOR UNGE
Pædagogisk assistent til bostedet Kernen.
Kolding Kommune - Tinghøj, Kolding
Jobcenter
Indrykket: