155 job matcher din søgning 155 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 155 resultater.
Last og Tank A/S
Mekaniker/ PKK-kontrollør

Last og Tank A/S, Rud

Last og Tank AS på Rud i Bærum er spesialverksteder for reparasjon, service, vedlikehold og oppbygning av transport og anleggsmateriell.

Selskapet ble etablert i 1986, har to avdelinger med solid økonomi og vi forventer nå ytterligere vekst og utvidelser.

Vi søker en selvstendig, kreativ og resultatorientert person som ønsker å være med på å utvikle seg selv og verksted driften for et” annerledes og morgendagens verksted” innenfor:

 • Reparasjon/vedlikehold på bil/henger, buss, påbygg og anleggsmaskiner.
 • EU kontroller
 • Nybygg/overflytninger av tank og annet transportmateriell
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Martensitic Transformation in Titanium Alloys

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU, Department of Mechanical Engineering, section for Materials and Surface Engineering (MTU) is a dynamic international environment and offers the possibility to work with state-of-the-art metallic materials and advanced preparation and characterization techniques.

The topic of the PhD scholarship is martensitic transformations in titanium alloys and the role of interstitial elements. The research is of relevance for titanium materials used in orthopaedic applications.

The activities will involve the investigation of the influence of alloy composition on the thermodynamics and kinetics of the martensitic transformations, as well as on the mechanical response at room temperature vs chemical composition and material microstructure. The research activities will be mainly experimental with possibility to include thermodynamics modelling.

Weibel Scientific A/SHardware Engineer

Weibel Scientific A/S, Allerød

Brug din viden og erfaring i avanceret teknologiudvikling.

Weibel søger en eller flere hardware-ingeniører til at udvikle vores nye overvågningsradar til detektion af droner. Interesserer du dig for elektronik eller elektromekanik, og vil du arbejde sammen med andre ingeniører, der gerne vil udfordres af dine gode ideer?

Som ingeniør i vores HW team er dit primære arbejdsområde udvikling af elektronik til vores radarsystemer. Vi udvikler selv alt lige fra ADC moduler til sampling og tidsstempling af radardata med efterfølgende signal behandling til I/O kontrolbokse til styring og aflæsning af sensordata. Vi bruger åbne kommunikations- og interface standarder. Vi søger ingeniører inden for følgende områder:

 • Micro-controller design og udvikling af digitale printkort
 • Radarpiedestal design herunder tegning af el-diagrammer
CP ApS
CP ØST søger it-kyndig lageransvarlig til maskinværksted

CP ApS, Viby Sjælland

It-kyndig lageransvarlig til maskinværksted søges til en af Danmarks førende materieludlejningsvirksomheder

Ka’ du li’ en afvekslende hverdag med både praktiske opgaver og skrivebordsopgaver? Har du også et skarpt øje og lidt mere ordenssans end gennemsnittet? Så er du måske vores nye kollega på vores maskinværksted, hvor vi servicerer entreprenørmateriel til byggebranchen.

Dine primære opgaver:

 • Indkøb af reservedele
 • Effektiv lagerstyring, herunder vareoprettelser, optællinger og optimering af lagerbeholdninger
 • Servicering af kolleger og eksterne mekanikere med pluk og pak
 • Kørsel af reservedele ved akutte opgaver
 • Fakturagodkendelse
CP ApS
Autohuset Vestergaard A/STeknisk rådgiver

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og de nyeste værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød.

Du arbejder allerede som teknisk rådgiver eller er tæt på at afslutte din uddannelse som teknisk rådgiver, evt. med erfaring fra Peugeot eller Opel. Som en væsentlig del af værkstedskulturen er du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du ubesværet varetager direkte kontakt med dine kunder.

Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Quickpoint A/SMekaniker/Souschef

Quickpoint A/S, Nørresundby

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du bliver en del af et team bestående af en værkstedschef, en souschef (som i hverdagen også er mekaniker/tekniker), en mekanikersvend og en lærling. Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinerer medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere, og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil Værkstedschefen er tilbage.

SVM Automatik A/S
Mekanisk konstruktør til udvikling af kundetilpassede automationsløsninger

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du være med i front af udvikling af avancerede montage- og pakkelinjer til verdens førende farmaproducenter?

I én af de tre nye fuldtidsstillinger som konstruktør i Engineering bliver du del af en gruppe på ca. 60 dygtige specialister indenfor mekanisk konstruktion, hardware- og softwaredesign. Som del af et team på 2-8 konstruktører under teknisk ledelse af en Lead Designer bliver din primære opgave at udvikle maskinmoduler ud fra kundens krav og et overordnet automationsdesign.

Du har med andre ord stor indflydelse på, hvordan du løser opgaverne, og ansvar for at sikre fremdrift. Dertil er det en del af din opgave at udvikle designspecifikationer og testplaner for dine moduler. Da vi opbygger maskinerne in-house, er der kort fra tegning til virkeliggørelse af dine designs.

SVM Automatik A/S
Weibel Scientific A/SEmbedded Software Engineer

Weibel Scientific A/S, Allerød

Brug din viden og erfaring i avanceret teknologiudvikling.

Weibel søger en motiveret softwareingeniør til at udvikle vores nye overvågningsradar til detektion af droner.

Som ingeniør i vores SW team er dit primære arbejdsområde udvikling af embedded software til microcontrollerne i vores radarsystemer. Vi udvikler selv alt lige fra ADC moduler til sampling og tidsstempling af radardata med efterfølgende signalbehandling til I/O kontrolbokse til styring og aflæsning af sensordata. Vi bruger åbne kommunikations- og interfacestandarder.

Vi søger en softwareingeniør som har erfaring inden for følgende områder:

 • Design og implementering af nye moduler.
 • Vedligeholdelse af eksisterende programmer.
 • Test og dokumentation.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Teknisk stærk værkfører

Volvo Truck Center Danmark A/S, Taastrup

Vækkes din motivation, når du i samarbejde med teamet får sendt Volvo Truck Centers kunder glade og tilfredse videre ud på landevejen? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere?

I tæt samarbejde med værkførerteamet bliver det din opgave at modtage, hjælpe og rådgive kunderne. Du har som værkfører ledelsesansvar for dit eget team på værkstedet, og selv refererer du til Truck Center-chefen.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Daglig drift af værkstedet – du vil indgå i en rullende vagtplan, hvor der vil være aftenvagt hver 4. uge.
 • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden.
 • Personaleledelse af mekanikerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler.
Volvo Truck Center Danmark A/S
BU Power Systems Denmark ApS
Dieseltekniker/mekaniker intern og ekstern

BU Power Systems Denmark ApS, Ringe

Vil du arbejde specialiseret med motorer i en stilling, der kombinerer den nyeste teknik med elektronisk fejlfinding? Og vil du have en hverdag i en virksomhed, hvor din udvikling ikke går i tomgang? Så er dine nye kolleger klar til at byde dig velkommen på vores toptunede værksted i Ringe.

Dine opgaver:

 • Selvstændig vedligeholdelse, fejlfinding, reparation af mobile og stationære dieselmotorer
 • Deltage løbende på vores professionelle kurser på vores træningscenter i Tyskland
 • Kunderådgivning i henhold til de tekniske opgaver
BU Power Systems Denmark ApS
Vectrus Services A/S
Mekanikere til servicering og reparation af entreprenørmateriel mv., Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base – et lille, helt specielt samfund i det nordvestligste hjørne af Grønland.

Vi søger erfarne og selvstændige mekanikere til at deltage i servicering, vedligehold og reparation af basens tunge materiel. Det drejer sig om ansættelse dels på fast kontrakt, dels på 6-måneders kontrakt. Udrejse snarest muligt.

Opgaverne vil primært være:

 • Servicering og reparation af basens entreprenørmaskiner, lastbiler, anhængere mv.
 • Reparation og fejlfinding på hydrauliksystemer og elsystemer.
Vectrus Services A/S
Vectrus Services A/S
Kedelpasser, Thule Air Base

Vectrus Services A/S, Grønland

Vectrus Services A/S søger en kedelpasser til Utilities and Facilities Maintenance (UFM) afdelingen på basen til snarlig fastansættelse.

Vectrus Services yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og UFM står for drift og planlagt vedligehold af alle basens installationer samt vand, varme og el-produktion.

Som kedelpasser vil dine opgaver ligge inden for drift, reparation og vedligehold af dampproducerende enheder, højtryks- og lavtryks kedelanlæg, og basens vandproducerende anlæg. Endvidere vil du efter behov deltage i andet tværfagligt samarbejde inden for facilities maintenance. Der vil finde sidemandsoplæring sted.

Vectrus Services A/S
BK Medical
Senior Softwareudviklere C++ søges til udvikling af Medico-produkter

BK Medical, Herlev

Har du flere års erfaring med softwareudvikling i C++ til windows platform og kunne du tænke dig at arbejde i tværfaglige teams, hvor dine analytiske evner til at overskue kompleks softwarearkitektur, bliver sat på en prøve?

BK Medical står overfor store nye muligheder i vores kernesegment og har brug for flere hænder til at løfte de mange opgaver. Derfor søger vi softwareudviklere, der kan sætte sig ind i vores softwareplatform, tilegne sig nye teknologier og metoder.

Dine arbejdsopgaver kan alt efter din profil, dække alle aspekter af vores systemer, f.eks. user interface, avanceret billedbehandling, brugeropsætning og patientdatahåndtering til understøttelse af lægens arbejdsgange.

Teknologier vi arbejder med i softwaregruppen er Windows, C++, Qt, TFS, Visual Studio, Git, CMAKE.

BK Medical
Bay Christensen A/S
Mekaniker til entreprenørmaskiner

Bay Christensen A/S, Rønnede

Vil du skrue på maskiner i alle størrelser og arbejde med det mekaniske, elektroniske og hydrauliske? Vi kan lære dig en masse – uanset dit erfaringsniveau.

Vi søger medarbejder både til værkstedet og som udekørende montør.

Udfør service og reparationer hjemme på værkstedet eller ude i ”marken"

 • Du står for at lave fejlfinding, reparationer og service på vores maskiner, som kan være alt fra minigravere og læssemaskiner til de helt store gravemaskiner.
 • Du er løbende i kontakt med kunderne over telefonen, hvor du rådgiver dem og holder dem opdateret.
 • Moderne hjælpemidler som iPad, elektroniske arbejdskort, scanninger mv.

Der kan godt være knald på i hverdagene, så vi har gjort os umage for, at vi også kan have det sjovt sammen. Du har bl.a. vores firmaudflugter og festdage at se frem til. Vi går også op i din faglige udvikling, og vi klæder dig gerne på med den efteruddannelse og de kurser, du har brug for.

Bay Christensen A/S
Compass Human Resources Group A/SManager, Product Center & Engineering

Compass Human Resources Group A/S søger for CARSOE i Aalborg

CARSOE A/S udvikler og producerer anlæg til blandt andet fiskeindustrien på havet. Anlæggene er meget komplekse, og sikrer, at de friskfangede fisk og skaldyr bliver klargjort og nedfrosset ombord på skibet. CARSOE A/S producerer både standardiserede stand-alone enheder samt totalt kundetilpassede løsninger. Derudover udgør virksomhedens portefølje en lang række andre produkter, som centreres omkring fødevareproduktion – blandt andet bakkedispensering, frysere og tanke.

CARSOE A/S ønsker at tilføre en ny ressource, der kan påtage sig ansvaret for at opbygge og lede deres nye afdeling – Product Center & Engineering.

Ansvarsområderne i stillingen er centreret omkring 2 hovedopgaver:

 • Product Management – sikre at produktejerskabet og produktstandarden defineres og forankres i afdelingen
 • Sales Support – sikre et veldefineret salgsmateriale gennem pre-engineering og prissætning
Compass Human Resources Group A/S
IPES A/SCivilingeniør med speciale i mekanik, produktion eller lignende søges

IPES A/S, Aarhus eller Hørsholm

Har du projekterfaring fra presale til implementering? Brænder du for at omsætte og formidle ny teknisk viden?

Kan du sætte dig ind i og formidle fordelene ved porteføljen af PLM, udviklings- og beregningssoftware fra Dassault Systèmes til danske industrivirksomheder? Har du lyst til at være på forkant med nye produkter og processer?

IPES A/S er et mindre firma, som sælger software og relaterede konsulentydelser til primært danske industrivirksomheder.

Din arbejdsopgaver vil være alsidige og bl.a. omfatte:

 • At forstå – og kunne formidle de forretningsmæssige fordele ved at anvende en ny løsning til produktudvikling og samarbejde.
 • I samarbejde med sælgere at gennemføre evaluerings- og implementerings-projekter med løsninger fra Dassault Systèmes hos nuværende og nye kunder.

Stillingsannoncen findes her

Terminalen A/S
Mekaniker

Terminalen A/S, Esbjerg

Bliv del af en multibrand-forhandlerkæde hos én af autobranchens store aktører, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes.

Hos Terminalen Esbjerg søger vi en mekaniker, der har lyst til at blive del af vores bilhus og arbejde med bilmærkerne Hyundai, Nissan og BMW. Din primære rolle bliver at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt god kundetilfredshed.

Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring. Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for personlig og faglig udvikling.

SAM InternationalSalgsingeniør Nordjylland

SAM International søger for SMC Danmark A/S i Horsens

Vil du være en del af en solid vækstvirksomhed, som tilbyder et af de bredeste produktprogrammer indenfor automationsbranchen? Og brænder du for at være ude ved kunderne og sikre de bedste tekniske løsninger, hvor du kan overlade de administrative opgaver til backoffice? Så er du måske lige netop den vi søger til jobbet som salgsingeniør hos SMC Danmark.

Som SMCs nye salgsingeniør bliver du ansvarlig for salget til både eksisterende og nye kunder i distrikt Nordjylland, hvor du vil skulle bruge din stærke tekniske viden til at vejlede kunderne til de rette tekniske løsninger.

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

Super Dæk Service
Mekaniker søges til Kolding

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team, der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

SDS

Vi tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer. Tonen er uformel, og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr.
 • Bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor team-ånden er i højsædet.
 • Bidrage til konstant at efterleve kulturværdierne HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET.
Super Dæk Service
Novafos A/SHjælp Novafos til at sikre bæredygtig drift af vores renseanlæg

Novafos A/S, Hørsholm

Vi arbejder for at være en bæredygtig forsyning, der driver og vedligeholder vores renseanlæg, så vi opretholder en høj forsyningssikkerhed og reducerer vores miljøbelastning.

Vi søger derfor en tekniker til at vedligeholde vores renseanlæg. Du kommer til at indgå i vores afdeling Rens med 30 medarbejdere. Afdelingen er fordelt på tre teams, Nord, Syd og Vest med ansvar for renseanlæggene i hvert sit geografiske område. Du vil blive en del af team Nord, som består af 12 personer og er ansvarlig for driften af Usserød, Sjælsø, Bistrup, Vedbæk, Lillerød, Lynge og Sjælsmark Renseanlæg. Samtidig vil du indgå i vores tværgående vedligeholdelsesteam.

Dine arbejdsopgaver

 • Du skal vedligeholde og optimere maskiner og udstyr på vores renseanlæg.
 • Du skal fejlsøge på maskiner og udstyr i forbindelse med nedbrud.