231 job matcher din søgning 231 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 231 resultater.
HMF Group A/S
Montagemedarbejder

HMF Group A/S, Højbjerg

Til vores montageafdeling i Højbjerg søger vi dygtige medarbejdere, primært til arbejde på dag-/nathold. Du vil blive en del af en montageafdeling med ca. 50 kompetente kolleger. Du vil få en grundig oplæring, der sammen med den rette indstilling, vil give dig succes i jobbet.

HMF er en virksomhed i vækst med høje ambitioner, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt stærkt miljø, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling

 • Du har en uddannelse som f.eks. mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker el. andet relevant
 • Du har kendskab til montagearbejde, herunder hydraulik og pneumatik
 • Du har en god tegningsforståelse
 • Du har truckcertifikat
HMF Group A/S
Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker

Jobindex A/S søger for CP Kelco, Lille Skensved

Som tekniker hos os løser du alverdens opgaver inden for mekanisk og elektrisk vedligeholdelse i en højteknologisk produktionsvirksomhed.

Du vil beskæftige dig med komplekse procesanlæg og produktionslinjer, og du skal have mod på:

 • Reparation og vedligeholdelse af procesudstyr som pumper, vekslere, ventiler, robotter og pakkeanlæg
 • Fejlfinding på fuldautomatiske anlæg
 • Gennemførelse af forebyggende mekaniske vedligeholdelsesopgaver, jf. plan
Jobindex A/S
Povl Møllers Maskinfabrik A/SDygtig og selvstændig tekniker til montage af centralsmøresystemer på entreprenørmaskiner i Aarhus

Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Vi søger en tekniker bosat i Aarhus-området til at installere centralsmøreanlæg på entreprenørmaskiner. Du vil blive sidemandsoplært af en af vores andre teknikere i en træningsperiode, hvor du blandt andet lærer at installere, dimensionere og fejlsøge centralsmøresystemer. En vigtig del af jobbet er at du opbygger gode relationer med vores kunder.

Vores kunder forventer, at vi klarer akutte problemer, så det er vigtigt at du sammen med dine nye kollegaer, er fleksibel og sætter kunderne i centrum.

Kvalifikationer:

 • Du er faglært inden for jern- og metalbranchen, gerne med el-teknisk viden.
 • Viden om centralsmøring er ikke et krav, men en fordel. Dog er det vigtigt du har kendskab til enten hydraulik eller pneumatik.
 • Viden om entreprenørmaskiner er også en fordel.
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Varevognsmekaniker

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Tilst

MAN Truck & Bus Danmark A/S

MAN er ejet af Volkswagen, som giver os betydelige ressourcer og gode rammer for at videreudvikle os og fortsætte med at øge vores markedsandele på det skandinaviske marked. Når vi kombinerer vores potentiale med dygtige folk, en jordnær kultur og en bred international forankring med produkter i verdensklasse, skal vi nu have dig med om bord.

Vores filosofi er, at vores medarbejdere gør et meget bedre job, når de er trygge ved det, som skal gøres, og ved hvad der skal til for at komme i mål. Derfor er coachende ledelse noget vi træner, og feedback noget vi efterspørger. En flad, organisatorisk struktur gør også, at vejen er kortere mellem idé og handling. Du vil opleve arbejdsdage præget af stor frihed under ansvar, med støtte og værktøjer, som bidrager til at løse opgaverne.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Indrykket: 
Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Indkøbsassistent

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, Brabrand

Brænder du for at supportere et professionelt team og ønsker du at være en del af en virksomhed i rivende udvikling. Så er det måske dig, vi mangler!

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC), med hovedsæde i Aarhus, søger lige nu en dygtig og struktureret indkøbsassistent til vores indkøb- og produktafdeling.

Som indkøbsassistent hos CAC bliver du en del af et dynamisk team med dygtige og målrettede arbejdskollegaer. Indkøbs- og produktafdelingens primære opgave er at udvikle og optimere vores store produktsortiment, og du vil dermed i tæt samarbejde med produktcheferne få en central opgave heri.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Danmarks Tekniske UniversitetLaboratorieingeniør

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU, Institut for Mekanisk Teknologi søger en maskiningeniør med erfaring i langtidstest af forbrændingsmotorer og etablering af nye testfaciliteter.

Du bliver nøgleperson til projektering, etablering og indkøring af testfaciliteter til langtidstest af nye brændstoffer til forbrændingsmotorer, samt at udføre og analysere resultater af tests

Hvad tilbyder vi dig

 • en flad ledelsesstruktur der giver frihed under ansvar til at løse opgaverne
 • et inspirerende og mangfoldigt arbejdsmiljø bestående af studerende, forskere og håndværkere
 • at være en vigtig del af instituttets frontforskning i bæredygtige brændstoffer til forbrændingsmotorer, særligt marinemotorer
Indrykket: 
Johnson Controls
R&D Ingeniør

Johnson Controls, Højbjerg

Brænder du for bæredygtig genanvendelse af energi og mekanisk simulering? Er du en proaktiv og samarbejdsorienteret Ingeniør med viden om termodynamik og energi? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Vi søger en R&D Ingeniør inden for varmevekslere som skal styrke vores viden inden for varmevekslere og beholdere til køleanlæg og varmepumper. Du vil indgå i et ungt team som specialiserer sig i beregning, dimensionering og design af varmevekslere samt brugen heraf.

I vores Product Development & Engineering afdeling lægger vi vægt på at faglighed, udvikling og samarbejde skal gå hånd i hånd. Vi prioriterer et uformelt miljø, med højt humør og god kommunikation.

Johnson Controls
Indrykket: 
TORMAX Danmark A/SServicemontør til Nordjylland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør med passion for service, og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre i Nordjylland. Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger, så er det måske dig vi søger?

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed der udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er flere end 100 medarbejdere og Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og alsidigt job med god mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et team af dygtige og engagerede kollegaer i en virksomhed i fortsat vækst
 • Et selvstændigt job med daglig kontakt til vore kunder
Xellia Pharmaceuticals ApS
Mechanical/Process Project Manager til Engineering

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Kan du sørge for fremdrift og daglig ledelse af Xellias mekaniske projekter med fokus på sterile produktionsprocesser? Og kan du rådgive om valget af fremtidige tekniske løsninger?

Som Project Manager vil dine primære arbejdsopgaver være effektivt at eksekvere tekniske procesprojekter med fokus på det mekaniske for både API- & FDF-produktionen på Xellias site i København. Det forventes, at du kan lede både mindre og mellemstore projekter, men også varetage mekaniske procesleverancer i større projekter.

Xellia tilbyder en selvstændig og udfordrende stilling i en international koncern i udvikling. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø tæt sammen med gode kolleger med et højt fagligt niveau. Stillingen giver dig mulighed for både at arbejde selvstændigt og i teams.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Indrykket: 
Profil Search

Maskinbygger – Maskiner til vandbehandling – København

Profil Search søger for HPNow ApS i København

Brænder du for teknik og mekanik, og har du lyst til at være med til at opbygge vores maskiner fra start til slut, så har denne veletablerede opstartsvirksomhed med globale ambitioner jobbet til dig.

Vi søger en dygtig og motiveret maskinbygger til at indgå i vores produktionsafdeling for vores banebrydende vandbehandlingssystemer.

Dine ansvarsområder:

 • Mekanisk samling og opbygning af brintoveriltegeneratorer
 • Lettere el- og hardwaremontage
 • Kabelføring

Søg information om virksomheden på hpnow.eu.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Experimental Investigation of Turbulent Gaseous Jets in Two-stroke Marine Engines

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU, Department of Mechanical Engineering have a long-time research collaboration with MAN Energy Solution on two-stroke engines for large ships. To reduce carbon footprint, new engine designs aim at using gaseous fuels like methane and ammonia. We want to investigate solutions for premixing gaseous fuels into the engine cylinder. The project is funded by the Danish Energy Agency (EUDP program).

You will play an important role in the work on optimizing a novel premixing process in the engine cylinder during scavenging. Our goal in the project is to investigate the mixing process, to test and develop new nozzle designs and injection strategies and to provide experimental data that can validate numerical simulation.

Indrykket: 
Autocentralen.comMekaniker søges til stort bilhus

Autocentralen.com, Kolding

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding.

Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med og er uddannet i mærkerne Citroën og Opel - men vi hører også gerne fra dig hvis dette ikke er tilfældet.

Jobbet:

 • Servicering og vedligeholdelse af vores modelprogrammer - primært Citroën og Opel
 • Tekniske problemløsninger - primært Citroën og Opel
 • Selvstændige og afvekslende arbejdsopgaver med stor back-up fra dygtige og positive kolleger
TECHCOLLEGE
Faglærere til mekanikeruddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Vi savner nye entusiastiske kollegaer på mekanikeruddannelsen. Evner du at motivere og inspirere fremtidens mekanikere? Og er du en frisk og dygtig mekaniker, som også kan undervise?

Så læs videre…

TECHCOLLEGE søger velkvalificerede og engagerede undervisere/faglærere til mekanikeruddannelsen, der har lyst til at være en del af vores team. Vi søger faglærere med relevant erhvervserfaring, som har lysten til at lære fra sig og arbejde med unge mennesker.

Som faglærer vil dit primære arbejdsområde være at undervise på grundforløbet og hovedforløbet. Du skal arbejde sammen med eleverne med henblik på at udvikle deres selvstændighed, modenhed og især faglighed. Du vil indgå i et undervisningsteam, hvor planlægning og udvikling af uddannelsen løbende finder sted.

TECHCOLLEGE
Indrykket: 
Lars Thrane A/S
Produktionsmedarbejder

Lars Thrane A/S, Holte

Lars Thrane A/S søger en produktionsmedarbejder til vores produktion af højteknologiske navigations- og satellit-kommunikationsprodukter til vores virksomhed i Holte.

Jobbeskrivelse

 • Afvikling af automatiseret PCB-test
 • Montage af mekanik, finmekanik og elektronik
 • Sluttest af opsamlede produkter

Du vil blive en del af et eksisterende produktionsteam og være med til at producere nuværende samt kommende produkter. Virksomhedens omgangstone er uformel og der er stor personlig frihed. Med frihed følger også ansvar, så du kan forvente der bliver stillet store, men rimelige krav til dit arbejde.

Lars Thrane A/S
G.S.V. Materieludlejning A/S
Entreprenørmekaniker til Danmarks største udlejer af entreprenørmateriel

G.S.V. Materieludlejning A/S, Odense

For at sikre den fortsatte fremdrift og servicering af vores flåde af lifte, teleskoplæssere samt entreprenørmaskiner søger vi en entreprenørmekaniker. Arbejdet består hovedsageligt i servicering samt reparation af entreprenørmaskiner på vores værksted i Odense.

Vi tilbyder en spændende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Der arbejdes ud fra værdierne: åbenhed, ærlighed, respekt og ansvarlighed.

G.S.V. Materieludlejning A/S
Indrykket: 
Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
Finansiel Controller

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne, Nuuk

Controlling, økonomisk overblik og forretningsudvikling

Som Finansiel Controller skal du medvirke til udvikling, styring og optimering af virksomhedens forretningsgange og understøtte strategien med analyser. Du skal være med til at sikre, at vi får en højere grad af gennemsigtighed i vores datagrundlag og i analyserne til både eksterne og interne interessenter.

Du vil komme til at arbejde med både kortere og længere mere dybdegående analyser, ligesom du også vil få driftsmæssige opgaver, som forudsætter at du får tilegnet dig en god forståelse for virksomhedens processer.

Opgaver og ansvar i øvrigt:

 • Udarbejde månedsrapportering og budgetter sammen med de øvrige controllere
 • Analyse af budgetter og ledelsesrapportering, samt løbende opfølgning på, budget og afdelingsregnskaber, herunder møder med de ansvarlige for området
 • Procesoptimering og beskrivelse af forretningsgangene for det finansielle område
O’Sullivan ConsultingMaskiningeniør, R&D

O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S i Slagelse

Lokalt fyrtårn med internationalt udsyn

Den familieejede Slagelse-virksomhed Frese tilslutter sig ordene i H.C. Andersens fædrelandssang: I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme, Der har jeg rod, derfra min verden går.

Frese har fødderne solidt plantet i Slagelse. Her ligger hovedsædet samt både en teknologiførende ventilvirksomhed og et avanceret metalstøberi.

Som maskiningeniør vil du være en del af R&D teamet på 10 ingeniører og teknikere, der byder ind med udvikling og innovation inden for bæredygtige ventilløsninger.

Vi forventer, at du har nogle års arbejdserfaring. Derudover er det allervigtigste, at du passer ind i teamet. Du er derfor ligesom de øvrige fagligt dygtig, nysgerrig og har gåpåmod. Så skal vi nok i fællesskab skræddersy jobbet til dig!

Indrykket: 
LEGO System A/SForm reparatør på LEGO til nathold

LEGO System A/S, Billund

Vil du være med til, at supportere vores støberi i Billund, som laver Verdensklasse legetøj til børn og voksne? Er din styrke at vedligeholde, reparerer samt fordybe dig i Værktøjer? Har du kendskab til forme eller maskiner og er du god til at finde fejlsøgning? Trives du med at arbejde på aftenhold?

Som reparatør vil du være med til at rense, fejlsøge og reparere vores støbeforme. Dette sker særligt i forbindelse med form skift eller nedbrud i produktionen. Derudover vil du sammen med dine kollegaer arbejde med at forebygge fejl eller optimere på processen.

Nogle af ansvarsområderne:

 • Generel support til daglige komplekse/udfordrende reparationer.
 • Dokumentationsopgaver, vedligeholdelsesvejledninger.
 • Sparring med og oplæring af kollegaer.

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 
LEGO System A/SForm reparatør på LEGO til aftenhold

LEGO System A/S, Billund

Vil du være med til, at supportere vores støberi i Billund, som laver Verdensklasse legetøj til børn og voksne? Er din styrke at vedligeholde, reparerer samt fordybe dig i Værktøjer? Har du kendskab til forme eller maskiner og er du god til at finde fejlsøgning? Trives du med at arbejde på aftenhold?

Som reparatør vil du være med til at rense, fejlsøge og reparere vores støbeforme. Dette sker særligt i forbindelse med form skift eller nedbrud i produktionen. Derudover vil du sammen med dine kollegaer arbejde med at forebygge fejl eller optimere på processen.

Nogle af ansvarsområderne:

 • Generel support til daglige komplekse/udfordrende reparationer.
 • Dokumentationsopgaver, vedligeholdelsesvejledninger.
 • Sparring med og oplæring af kollegaer.

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 
Jobindex A/S
Maskiningeniør til stærkt team

Jobindex A/S søger for Evida, Viborg

Grib muligheden for at løse uløselige opgaver hver eneste dag. Den grønne omstilling betyder, at gasnettet hele tiden udvikler sig teknologisk for at kunne håndtere nye gasser som biogas og måske brint.

Evida

Du bliver fagspecialist på gasmålesystemer – både standard- og specialsystemer. Du kommer til at arbejde med at

 • projektere/dimensionere målesystemer
 • udvikle området, fx smartmeters
 • indføre ny teknologi til fjernaflæsning og udarbejde business case for yderligere udbredelse af fjernaflæsning
Jobindex A/S