405 job matcher din søgning 405 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HMF Group A/S
Product Specialist til Aftersales

HMF Group A/S, Højbjerg

Har du en solid teknisk baggrund og interesse inden for opbygning af hydrauliske kraner? Tænker du kommercielt og forstår vigtigheden af høj kundetilfredshed? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nu en medarbejder, der kan styrke vores indsats med at rådgive vores danske og udenlandske afdelinger og forhandlere om reservedele og tilbehør til vores produkter, samt bidrage til videreudvikling af serviceforretningen.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:

 • Teknisk rådgivning til partnere og kunder inden for reservedele og tilbehør til hydrauliske kraner
 • Sikring af høj kundetilfredshed
 • Positivt bidrag til serviceforretningen
HMF Group A/S
Jobindex A/S
Rejsemontør/værkstedstekniker med stor rejselyst

Jobindex A/S søger for AVN Teknik A/S i Silkeborg

Vil du rode med professionelle tekniske løsninger inden for industriværktøj? Og rejse omkring 90-120 dage om året i hele verden?

”Hvis du er klar til at se verden og løse en lang række forskellige opgaver hos vores kunder, så skal du søge det her job,” fortæller adm. direktør Henrik Sahl Bech.

Som servicetekniker får du en todelt rolle, hvor du omkring halvdelen af din tid er på værkstedet og den anden halvdel ude hos vores kunder for at udføre serviceopgaver.

På værkstedet er der tale om reparationer og kalibreringer af værktøjer samt opbygning af projekter/systemer med efterfølgende indkøring ude hos kunden.

På farten ude hos kunderne udfører du typisk reparationer af luft-, el- og hydrauliske værktøjer samt hydraulikpumper.

Jobindex A/S
SVM Automatik A/S
Automationsteknolog/Software Engineer

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Vil du udvikle PLC-software, programmere robotter og være med til at sætte retningen for fremtidens specialmaskiner til verdens førende farmaproducenter?

Hos SVM Automatik A/S, en del af Stevanato Group, er du med helt i front på den teknologiske udvikling indenfor automation.

Fordi kompleksiteten og de respektive krav til maskinerne er omfattende, vil du som Automationsteknolog/Software Engineer oftest kun arbejde på ét eller få projekter ad gangen. Du er med helt fra start til slut og sammen med resten af teamet vurderer du, hvordan kundens behov løses mest effektivt.

Maskinerne opbygges in-house og du har derfor altid mulighed for at være tæt på maskinen, hvor du sammen med konstruktører, montagefolk og projektlederen sikrer, at projektet tager form og overholder de aftalte deadlines.

SVM Automatik A/S
Jobindex A/S
R&D-ingeniører til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Har du en baggrund inden for produktudvikling og erfaring med dokumentation? Og har du lyst til at være en del af et internationalt miljø, hvor vi udvikler innovative løsninger, der giver mennesker over hele verden en bedre livskvalitet?

Med din tekniske indsigt og viden er du med til at sikre, at vores produkter lever op til brugerens krav samt de nødvendige tekniske krav.

Du arbejder i projektteams, hvor du driver egne opgaver og koordinerer på tværs af organisationen med afdelinger som marketing, regulatory affairs, quality, engineering samt produktion.

Dine kerneopgaver bliver at:

 • udarbejde den nødvendige produktdokumentation – herunder kravspecifikationer, testplaner og risikoanalyser og usability-dokumentation
 • koordinere egne og andres opgaver i tværfaglige projekter
Jobindex A/S
AutocentralenMekaniker søges til stort bilhus i Kolding

Autocentralen

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding. Med et højt ambitiøst niveau og fart over feltet, arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er imødekommende, har et smil på læben og du bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen.

Jobbet:

 • Servicering og vedligeholdelse af vores modelprogrammer – primært Citroën og Opel
 • Tekniske problemløsninger – primært Citroën og Opel
 • Selvstændige og afvekslende arbejdsopgaver med stor back-up fra dygtige og positive kolleger
Marpro ApSProduktchef

Marpro ApS søger for Hans Buch i Albertslund

Tænder du på at have ansvaret for dit eget forretningsområde? Er du fagligt stærk inden for elektromekanik? Er du en struktureret person? Hvis ja, så skal du læse videre, for så har vi en rigtig spændende udfordring til dig.

På vegne af Hans Buch A/S søger MARPRO en stærk Produktchef i divisionen Elmek, der kan tage ansvaret for produktporteføljen. Vores produktchefer er nøglepersoner for Hans Buch.

Som produktchef, sidder du med hele overblikket: Du udvikler og implementerer businessplanen i samarbejde med Divisionschefen. Du har dialogen med leverandørerne, forhandler de bedste priser hjem og sørger for, at de rette dele er på lager. Du klæder sælgerne på fagligt og sørger for at assistere dem, når de har behov for det.

Semler GruppenTekniker/mekaniker til Semler Retail Aalborg

Semler Gruppen

Vi søger en dygtig og engageret tekniker/mekaniker til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så kan det være, du er vores nye kollega.

Hos Semler Retail Aalborg sælger og servicerer vi Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet – og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Som del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Camping-Specialisten.dk ApSVærkfører til campingvirksomhed i vækst

Camping-Specialisten.dk ApS, Silkeborg

Camping-Specialisten søger en ny værkfører til vores Silkeborg-afdeling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Camping-Specialisten er en af landets førende campingforhandlere, der forhandler forskellige mærker af både campingvogne og autocampere. Derudover forhandler vi også trailere. Vi har to afdelinger i hhv. Silkeborg og Viby J, hvor der er tilknyttet et værksted begge steder.

Arbejdsopgaver:
Din opgave, som værkfører, er at være stærk og synlig i vores værksted i Silkeborg afdelingen. Du skal formå at tilrettelægge arbejdsopgaverne således, at der konstant er et dynamisk flow, og du forstår at strukturere arbejdsopgaverne i løbet af dagen, sommetider med kort varsel, for at sikre kunderne den bedste service.

PRO&COProjektleder – Controls

PRO&CO søger for Caldan Conveyor A/S i Galten

For CALDAN Conveyor søger vi en projektleder til Controls-afdelingen, der motiveres af at drive alt fra store komplekse projekter til mindre anlæg. Du er med i hele processen lige fra salgssupport til endelig overlevering til kunden. Slutkunden er ofte større internationale kunder, hvilket giver en dynamisk hverdag med en alsidig opgavevifte.

Som projektleder bliver du en del af Controls-afdelingen, der laver styringer til conveyor-anlæggene. Din hverdag vil foregå i et teknisk projektorienteret miljø, hvor du får ansvaret for den elektriske leverance til virksomhedens projekter. CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg.

PRO&CO
HumanRebels ApSOPEL Mekaniker i Hillerød

HumanRebels ApS søger for Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og er du god til dit fag? Så er det dig, vi leder efter.

 • Hvis du er interesseret, så tryk på den grønne knap, send os dit nummer og mail, så tager vi kontakt og inviterer dig til en kop kaffe og en uforpligtende snak om fremtiden (du behøver ikke lægge CV og ansøgning ved).

I rollen som mekaniker i Autohuset Vestergaard A/S anses du som krumtappen i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling fx. med relevant uddannelse.

HumanRebels ApSTo BMW Mekanikere i Hillerød

HumanRebels ApS søger for Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og vil du være med til at starte vores BMW værksted i vores helt nye anlæg, så er det dig, vi leder efter.

Du vil få masser af ansvar og selvstændighed i rollen og vil i dagligdagen fungere som din egen værkfører.

 • Hvis du er interesseret, så tryk på den grønne knap, send os dit nummer og mail, så tager vi kontakt og inviterer dig til en kop kaffe og en uforpligtende snak om fremtiden (du behøver ikke lægge CV og ansøgning ved).

I rollen som mekaniker i Autohuset Vestergaard A/S anses du som krumtappen i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling fx. med relevant uddannelse.

Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at vedligeholde og servicere mekaniske instrumenter og automatiske anlæg sammen med erfarne og hjælpsomme kolleger? Og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer? Så læs med!

Som vedligeholdelsestekniker kan du se frem til en afvekslende hverdag, hvor du kommer rundt på hele fabrikken. Vi har et fast vedligeholdelsesprogram på alt vores udstyr, så du får en ugentlig arbejdsplan at arbejde ud fra. Derudover får vi også løbende ad hoc-opgaver ind rundt omkring fra fabrikken.

 • Din primære rolle bliver at vedligeholde (fast og korrigerende) og servicere vores maskiner.
 • Derudover kommer du til at arbejde med fejlfinding på alle typer af værktøjer/udstyr i vores produktion.
 • Endelig får du over tid mulighed for at arbejde med forskellige projekter – det kunne fx være i forbindelse med indførelse af nye værktøjer.
Jobindex A/S
Kurt Poulsen ApSDriftstekniker – til bæredygtig energi

Kurt Poulsen ApS søger for Andekærgård Biogas ApS i Tåsinge

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg – Andekærgård Biogas?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage driften af vores biogasanlæg ved Andekærgård på Tåsinge.

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
 • Procesoperative opgaver og prøvetagning af biomasser
 • Deltagelse i vagtordning, som i vagtperioden består af rundering af anlægget samt udkald, der kræver din fysiske tilstedeværelse, hvilket også gælder weekender og helligdage året rundt.
Tørring Auto A/STekniker/autotekniker/automekaniker til Tørring Auto A/S

Tørring Auto A/S

Vil du være en del af et spændende bilhus i udvikling? Vi søger en tekniker/mekaniker til vores værksted, som får ansvaret for fejlfinding og reklamationer.

Du vil komme til at arbejde med den nyeste teknologi, nyere biler samt mange forskellige mærker og modeller. Vi forventer du kan arbejde individuelt, er mødestabil samt kan indgå i et socialt fællesskab.

Vi er et dynamisk team, med en positiv gang på værkstedet – og resten af firmaet. Vi forstår at have det sjovt imens vi arbejder professionelt. Du skal kunne få tingene til at ske, arbejde selvstændigt, være fokuseret og målbevidst.

SCHELA PLAST A/SMontører til produktion af blæsestøbte flasker og dunke – alle holdskift

SCHELA PLAST A/S, Brørup

Bliv en del af en spændende udvikling med fokus på vækst, nye maskiner og forme samt automatiseringer. Du refererer til produktionschefen og indgår som en vigtig spiller på holdet.

Du får mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver - f.eks.:

 • Sikre at extruder- og pakkemaskiner producerer effektivt
 • Omstilling til nye forme på maskinerne
 • Tæt samarbejde med øvrige montører og pakkeoperatører
 • Tæt samarbejde med reparation- og vedligehold samt formværksted
 • Diverse forefaldende opgaver

Du har god energi og et godt humør. Du gør dig umage, og motiveres af at indgå som en vigtig spiller i et mindre team. Du skal være god til at kommunikere med kollegerne og samarbejde på tværs i produktionen. Du griber selv bolden i forhold til de forskellige opgaver. Du har kvalitet i dit arbejde, ligesom du er god til at prioritere det vigtigste først.

CJ Montage ApSMontage af løfteplatforme?

CJ Montage ApS, Søborg

Vi søger en person til montage af platformselevatorer til person- og godskørsel, montage af saxelifte og renovationslifte samt diverse reparationsopgaver.

Har du håndværksmæssig baggrund som eksempelvis klejnsmed, elektriker, automatiktekniker, mekaniker eller lignende med min. 10 års erfaring?

Så har du her mulighed for at sætte dine evner i spil:

 • Du har kendskab til el
 • Du har håndelag - er en dygtig håndværker
 • Du er omstillingsparat
Egsgaard HR
Projektorienteret udviklingsingeniør til produktionsvirksomhed

Egsgaard HR søger for Bramidan i Bramming

Har du stærke kompetencer inden for elektronik, data og mekanik? Kunne du tænke dig at arbejde ”grønt” med ansvar for egne projekter inden for genanvendelige komprimeringsløsninger? Motiveres du af at kunne følge en idé fra koncept til produktion? Så kan du være, at du skal med på vores vækstrej­se.

Bramidan

Du får du en central rolle i at drive særligt de el-tekniske, datadrevne og mekani­ske projekter lige fra idégenerering og udvikling til færdiggørelse og løbende optimeringer af produktet. Og med produktionen lige ved siden af kontorerne tilbyder vi dig en unik mulighed for på tætteste hold at følge dine projekter helt til dørs – du kan nemlig gå direkte ud at teste dine løsninger og se re­sultatet af det færdige produkt.

Egsgaard HR
DANISH CROWN A/S
Smed/vedligeholder til 3-dages nathold

DANISH CROWN A/S, Horsens

Kunne du tænke dig en høj grad af frihed i dit arbejde, og brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyret på et af verdens mest avancerede og moderne slagterier?

Som vores nye smed/vedligeholder kommer du til at stifte bekendtskab med moderne teknologier, og du får gode muligheder for løbende at udvikle dine kompetencer. Vi er en organisation i en spændende udvikling med tavlemøder, lean og TPM.

Du bliver en vigtig spiller i form af dine kompetencer for at sikre afdelingens og slagteriets udvikling. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Service, reparation og fejlfinding på anlægget
 • Vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførelse
DANISH CROWN A/S
SH Group A/SProjektleder - komplet in-house supply chain

SH Group A/S, Svenborg

Projektleder til innovativ virksomhed. Komplet in-house supply chain med mekanik, hydraulik og el/automation. Krav om maritim/offshore/defence erfaring.

Har du ambitioner som rækker ud over hvad du får indfriet i dit nuværende job? Har du 3-5 års erfaring eller er du en erfaren projektleder, eller ser en stilling som projektleder som dit næste karriereskridt? Og trives du med at være i en projektlederrolle, hvor du styrer tidsplaner, scopes og projektporteføljer under skarpe deadlines? Så er det måske noget for dig at blive projektleder hos SH Group?

SH Group A/S leverer individuelle maskinbyggede løsninger til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor wind, marine-, og offshoresektoren. Senest er vi også gået ind i defence segmentet, hvor vi ser store vækstmuligheder, og er begyndt at opbygge organisationen.

Körber Supply Chain DK A/S
Residential Engineer

Körber Supply Chain DK A/S

Drømmer du om at have verden som din arbejdsplads?

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive Residential Engineer hos nogle af vores kunder, som primært er placeret i Europa, Nordamerika og Australien. Vi kan ikke love dig placering et bestemt sted, så du skal være motiveret til at arbejde på et fast site hos en kunde i f.eks. to uger, 3 måneder eller sågar en decideret udstationering af længere varighed. Hvad vi kan garantere dig er derimod et spændende og varieret job, hvor du vil have det daglige kundeansvar.

Körber Supply Chain DK A/S

Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:

 • Go Live support, Hypercare, Residential support, Technical and/or Operational support and Training
 • Forebyggende vedligehold på kundeudstyr, både elektrisk og mekanisk.
 • Fejlfinding, afhjælpende vedligehold og reparation ved nedbrud hos kunden (mekanisk, elektrisk, styringsmæssigt, samt kunne forstå det overordnet software)