615 jobs match your search 615 jobs found

km from

Would you like to receive job ads like this by mail?

Hi-Fi KlubbenHi-Fi Klubbens centrallager AudioNord Distribution søger lagermedarbejder

Hi-Fi Klubben, Nørager

Du bliver en del af et større pakketeam, som i dag består af 13 ansatte, og da vi er i vækst, har vi brug for flere dygtige og glade medarbejdere. Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor vi hele tiden forsøger at forny os og er åben for nye ideer.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Plukning af butiksordrer
 • Plukning af postordre
 • Tømning af lastbiler
 • Almindeligt vedligehold, optimering og rengøring af lageret

Arbejdspladsen er beliggende i Nørager, cirka 15 km NV for Hobro. Der er tale en fast stilling fordelt på dag og forskudt tid (dag/aften) i en turnusordning.

Check the job satisfaction:
Published: 
Bilglas Gruppen A/SRudemontør til Ishøj

Bilglas Gruppen A/S

Vi har åbnet vores første afdeling på Sjælland i Ishøj, og der er allerede travlt. Så du skal være med på rejsen til at få udvidet kundegrundlaget, åbnet flere afdelinger på Sjælland samt få flere montører ansat, så skal du læse nedenstående ….

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar, gode kollegaer og en afvekslende dagligdag. Når du starter, sørger vi for, at du har de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde. Vi giver dig en grundig oplæring, længden afhænger af dine kvalifikationer/uddannelse.

Du vil blive tilknyttet montører, som har mange års erfaring i faget, og først når du føler dig tryg og dine kvalifikationer matcher vores kvalitet, skal du stå på egne ben.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Lastvognsmekaniker/opbygger søges til Volvo Truck Center i Aalborg

Volvo Truck Center Danmark A/S

I 2020 lancerede Volvo 4 nye lastbilmodeller – og det kan mærkes på vores værksteder. For at kunne følge med den store efterspørgsel på vores værksted i Aalborg, som også huser opbygningsafdeling, søger vi derfor en lastvognsmekaniker/opbygger.

I denne kombinerede rolle skal du være i stand til både at reparere og servicere vores kunders lastbiler, men derudover skal du også kunne indgå i opbygningsteamet, når der er behov for det.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

 • reparation og fejlsøgning på lastvogne
 • montering af ekstraudstyr
 • opbygning af nye lastbiler
 • klargøring af nye lastvogne
 • service.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Check the job satisfaction:
Published: 
Kohberg Bakery Group A/S
Dygtig reparatør til vedligehold i Taastrup

Kohberg Bakery Group A/S

Brænder du for at arbejde med automatik og maskiner - så er du måske vores nye kollega i vedligehold?

Din baggrund er ikke altafgørende, dog vil det være en betingelse, at du har erfaring med automatiske processer og maskiner primært til varetagelse af vedligeholdelses-opgaver i vores pakkerier og bagerier.

Opgaver:

 • Fejlfinding, reparationer og forebyggende vedligehold af produktionsudstyr
 • Løbende udvikling og forbedringer af maskiner og anlæg
 • Mangeartede spændende opgaver på en moderne fabrik
Kohberg Bakery Group A/S
CuriaInnovativ og vækstorienteret udviklingschef

Curia, Hadsten

Tør du udfordre det eksisterende, og kan du stå i spidsen for, at udviklingsafdelingen når nye højder? Og er du samtidig en god kommunikator med en involverende ledelsesstil? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Målsætningen er at lancere nye og innovative maskiner og applikationer til markeringsbranchen. Som udviklingschef er det din opgave at forme den fremtidige udvikling i Borum A/S gennem nye produkter og forbedring af de eksisterende.

Du er derudover leder for udviklingsafdelingens 8 medarbejdere fordelt på områderne mekanik og software, hvor du bliver en vigtig og efterspurgt sparringspartner, der arbejder hands-on med projekterne.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Projektleder til engineering

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Kan du sørge for fremdrift og daglig ledelse af Xellias mekaniske procesprojekter med fokus på sterile produktionsprocesser? Og kan du rådgive om valget af fremtidige tekniske løsninger?

Vi søger en dygtig og målrettet kollega med viden og erfaring inden for design af produktionsudstyr og anlæg med pulverhåndtering - herunder løbende forbedringer samt strukturering og gennemførelse af diverse opgraderingsprojekter.

Som Project Manager vil dine primære arbejdsopgaver være effektivt at eksekvere tekniske procesprojekter med fokus på det mekaniske for både API- & FDF-produktionen på Xellias site i København. Det forventes, at du kan lede både mindre og mellemstore projekter, men også varetage mekaniske procesleverancer i større projekter.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Check the job satisfaction:
Published: 
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Frederiksværk

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Bygma
Check the job satisfaction:
Published: 
Hans Jensen Lubricators A/S
Rejsemontør elektronik/mekanik

Hans Jensen Lubricators A/S

Som Rejsemontør indgår du i teamet af specialister, som monterer og servicerer vores cylinder smøreanlæg på skibe over hele verden.

Du vil starte i Produktionen på vores fabrik i Hadsund, hvor du vil gennemgå et internt oplæringsforløb på vores produkter, både teoretisk og praktisk. Herefter vil du bliv sendt ud til montageopgaver på skibe rundt om i verden.

Dine primære opgaver vil være:

 • Montage af smøreapparater, herunder elektroniske og mekaniske komponenter.
 • Fejlfinde og reparere anlæg og komponenter.
 • Kundevejledning og kundeservice, når du er ombord på skibene.
Hans Jensen Lubricators A/S
Unicon A/S
Bliv produktionsassistent i Unicon – Viborg

Unicon A/S

Er du hærdet til at blande frisk beton? Og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Hvis du samtidig kan lide at håndtere tekniske udfordringer og arbejde med analyser og prøver i vores laboratorium, så er du måske vores nye produktionsassistent.

Som vores nye produktionsassistent på en af Unicons fabrikker vil du lære kunsten at fremstille og levere verdens mest anvendte byggemateriale. Sammen med dine kolleger håndterer du lokale ordrer og planlægger produktionen, så vi leverer beton til kundernes opgaver i overensstemmelse med gældende kvalitetsforskrifter for at sikre den rigtige funktionalitet.

Du bliver en del af et team, hvor teknisk viden, service og solidt overblik er de ingredienser, der sikrer, at I blander og leverer frisk beton med høj kvalitet, der opfylder kundernes behov.

Unicon A/S
Check the job satisfaction:
Published: 
PMH Systems A/SER DU VORES NYE SERVICETEKNIKER?

PMH Systems A/S, Ringsted

Vi er et solidt lille team af stærke personligheder, som værdsætter hinandens forskelligheder, og ved at netop det er vores styrke. Derfor har vi også en udstrakt vilje til at hjælpe hinanden og spille hinanden endnu stærkere. Vi forhandler og servicerer storformatmaskiner og færdiggørelsesudstyr af mærkerne: Fotoba, Aristo, Matic og PlastGrommet. Og så laver vi en masse andre spændende projekter, som vi med glæde vil inddrage dig i, hvis du har lyst.

Dit job vil bestå af service og installation af maskiner, træning i brugen, og teknisk support on-site og remote (efter oplæring). Der vil være rejser til Sverige, Norge og enkelte lande i Europa (ca. 50 dage årligt). Dine opgaver er:

 • Pre-site, koordinering, installation af maskiner og opsætning af software.
 • Instruktion og undervisning af kunder efter installation.
 • Teknisk kundesupport – remote eller on site.
Bilcentret Peer Glad A/SGLAD søger mekaniker

Bilcentret Peer Glad A/S, Kalundborg

En af vores gode medarbejdere har søgt nye udfordringer i en ny funktion, og vi søger derfor en dygtig servicemekaniker til vores PEUGEOT & CITROËN værksted.

Du skal være uddannet personvognsmekaniker, og du skal have lyst til at arbejde med Peugeot & Citroën – som du måske er uddannet på. Men du behøver ikke have kendskab til vores bilmærker, for er du fagligt dygtig og den rette for os, sørger vi for, at du får den nødvendige oplæring. Foruden Peugeot og Citroën har vi Jaguar og Land Rover.

Det er spændende, og der kommer mange nye spændende biler de næste mange år. Vi ved at det kommer til at fylde meget i fremtiden for os, og vi er allerede klar nu til at byde disse biler velkommen på værkstedet. Hvis det er det noget du kan tænke dig at arbejde med, så er her de rigtige rammer og muligheder.

Danske Fragtmænd
Terminalmedarbejder til aftenhold – Herning

Danske Fragtmænd

Kan du lide at tage fat og kan du bidrage til at løse diverse opgaver på en terminal – også når det går stærkt?

På aftenholdet i Herning vil du få en dagligdag med fart på, frihed under ansvar, udfordringer og en uformel omgangstone. Du vil desuden blive primær afløser på vores nathold, når der er fravær, så du skal være indstillet på at arbejde om natten af og til.

Dine opgaver

 • Om- og oplæsning af biler
 • Sortering og pakning af gods
 • Truckkørsel og kørsel med elhund
 • Læsning/losning af biler
Danske Fragtmænd
Check the job satisfaction:
Published: 
Bygma
Systemstærk og analytisk HR-specialist

Bygma, Søborg

I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

I HR-afdelingen står vi overfor at skulle optimere vores processer og løfte datakvaliteten til næste niveau for at skabe et solidt fundament for effektiviseringer og strategisk ledelsesrapportering. Vi søger derfor en systemstærk og struktureret HR-specialist med et stort administrativt talent, der brænder for at løse opgaver på tværs af projekter, administrativ support til forretningen og rutineopgaver, der kræver analytisk sans.

Som HR-specialist i Bygma vil dine opgaver være følgende:

 • Systemansvarlig og superbruger på vores HR-systemer
 • Optimering af HR-processer og datakvalitet
 • Løbende opdatering af stamdata samt systembeskrivelser
Bygma
Check the job satisfaction:
Published: 
GML-HR A/S
Produktchef

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Vil du være en del af Lemvigh-Müllers succes?

Du bliver en del af vores markedsorganisation og et team, hvor du i samspil med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortimentsudvikling og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde sammen med vores salgsorganisation, excellence teams og go-to-market business partnere omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet “El, automation, proces og mekanik”, og dine ansvarsområder bliver inden for sensorik, maskinsikkerhed, komponenter til maskin- og robotteknik samt instrumenter som understøtter vores salgsstrategier og vækstplaner mod maskin-, anlægsbyggere og slutbrugere. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor, i Herlev.

GML-HR A/S
Check the job satisfaction:
Published: 
Juel+Krøyer A/SDedikeret og ambitiøs tekniker

Juel+Krøyer A/S, Esbjerg

Til vores team af service teknikere søger vi dygtige og selvstændige medarbejdere der går forrest når opgaverne skal løses.

Vi opererer primært inden for Biogas Industrien samt, olie og gasindustrien, og med dette opslag søger vi derfor en erfaren profil, som kan dække fagligheden inden for disse områder.

Arbejdsopgaver

 • Stempelkompressor inden for Biogasbranchen:
 • Installation.
 • Commissionering.
Check the job satisfaction:
Published: 
EHCOLO A/STekniker

EHCOLO A/S, Føvling

EHCOLO leverer højteknologiske pakkeanlæg, hovedsagelig til udlandet. USA, Rusland og Australien er bare nogle af de destinationer, der er leveret til indenfor det sidste år.

Markedets efterspørgsel på mere kundespecifikke anlæg er stigende, hvorved projekternes omfang bliver mere omfattende. Vi søger derfor en ekstra tekniker til vores montageafdeling.

Opgaverne omfatter:

 • Samling og del- montage af vores maskinserier på værkstedet
 • Servicering af nye og eksisterende kunder
 • Test og indkøring af anlæg
 • Montage og idriftsætning af anlæg ved slutkunder
360 Business Consulting ApSBliv disponent Hos Vognmandsforretning Per Brændstrup A/S i Aars

360 Business Consulting ApS søger for Per Brændstrup A/S

Er du god til at disponere, fleksibel, kan bevare overblikke, og kan du se dig selv være med til at udvikle virksomheden, så kan du nu komme med på rejsen?

Vi har rigtig travlt og søger derfor en serviceminded og ansvarsbevidst disponent til vores vognmandsforretning placeret i Aars. Trives du med en travl hverdag, hvor du hele tiden har mange bolde i luften og skal træffe hurtige beslutninger - samtidig med at du yder en kundeservice i verdensklasse? Så er det måske lige dig, vi søger.

Du bliver en del af et lille team med engagerede kolleger, hvor effektiv planlægning og afvikling er omdrejningspunktet. Dine daglige arbejdsopgaver vil være at tage imod ordrer pr. telefon og mail. Du vil have løbende dialog med vores kunder, imens ordrerne afvikles.

Thubalka A/SELEKTRIKER / ELKYNDIG TEKNIKER SØGES

Thubalka A/S, Vejle eller Viborg

Thubalka A/S søger en alsidig elektriker/elkyndig tekniker med kendskab til metalarbejde, mekanik og relæ-teknik, til et fagligt spændende og udfordrende job.

Vi er en mindre metalvirksomhed, som beskæftiger sig med installation og vedligehold af kirkeklokker, klokkespil, automatiske ringeanlæg og tårnure, primært i danske kirker.

Vores nye medarbejder skal have flair for el og mekanik og befinde sig godt med at foretage servicebesøg, lave fejlretning og udføre reparationer på kirkeklokker og automatiske ringeanlæg, suppleret med indkøring af nye anlæg samt programmering af ure.

Iveco
Logistikelev – Iveco Nordics & Baltics

Iveco, Albertslund

Som logistikelev hos IVECO får du et bredt og indgående kendskab til organisationen, IVECOs produkter, kunder og de øvrige afdelinger i koncernen. Du vil sammen med Logistics Manager for Norden og Baltikum Bent Andersen besøge de andre afdelinger i både Danmark og udlandet.

indsæt firmanavn her

Du vil gennemgå et lærings- og udviklingsforløb, og det er derfor ikke forventet, at du kan alting fra start. Du skal have lyst til og mod på at lære nyt, og du vil få en meget attraktiv og brugbar grunduddannelse, som du kan tage med videre i karrieren.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil ændre sig over tid, i takt med at du udvikler dig og lærer.

Iveco
Check the job satisfaction:
Published: 
Fyns Karosseribyg A/S
Mekaniker kran/hydraulik

Fyns Karosseribyg A/S, Odense

Har du lyst til at dit fremtidige arbejde både har indhold, ansvar og udfordringer? Så har du chancen for at få et job i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag, og hvor vi har fokus på et godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et fast team af smede, elektrikere og mekanikere, hvor du med dine erfarne og dygtige kolleger sikrer at opfylde vores kunders behov og forventninger.

Dit kommende arbejde vil bestå af fejlsøgning, montering, reparation og service af alle hydrauliske komponenter til lastbiler, såsom Zepro og BÄR-lifte, Meiller-kroghejs og tippelad, HMF-kraner og –wirehejs, samt Palfinger/Epsilon-kraner og -kroghejs.

Fyns Karosseribyg A/S