140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab., København

RSM i København søger en regnskabsassistent med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder, hos hvem du er tilknyttet som regnskabsassistent. Du vil opleve, at du har stor indflydelse på at planlægge din hverdag.

På vores kontor ved Vesterport får du 22 dygtige kollegaer. Som medarbejder indenfor erhvervsservice er opgaverne mangeartede og omfatter blandt andet bogføring, momsregnskab, lønadministration og afstemningsarbejde.

Vi klæder dig på til opgaven gennem solid introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger, som også har en høj faglighed og opgaver som dine.

Du er en erfaren bogholder, fagligt velfunderet og har arbejdet med diverse økonomisystemer.

Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
SVM Automatik A/S
Økonomiassistent

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Er du vores nye økonomiassistent med styr på tallene og systemerne? Kan du sikre, at bøgerne stemmer, og kan du med et smil holde dine kolleger i ørene, når de glemmer deres timeregistrering eller bilag?

Som SVM’s nye økonomiassistent får du opgaver, der spænder over hele bogholderpaletten. Med reference til og sparring fra vores Accounting Manager og bogholdere/receptionist, vil du i denne fuldtidsstilling få en alsidig to-do-liste med bl.a.:

 • Bogføring af kreditorfakturaer hovedsagelig via indkøbsordrer
 • Kreditorbetalinger
 • Assistance til receptionen (svare telefoner, modtage gæster, bestille kontorartikler, osv.)
SVM Automatik A/S
DinnerBookingNordens førende restaurantsite udvider regnskabsafdelingen

DinnerBooking, København

Er du struktureret og har en god forståelse for bogholderi? Nyder du at kunne gå på weekend og vide, at tallene stemmer? Så er du måske vores nye regnskabskollega!

Vores ambition er altid at levere den bedste kundeoplevelse for vores restauranter. Vi ønsker derfor at udvide vores bogholderi med en ekstra kollega, som kan være med til at løfte opgaverne til næste niveau.

Dine opgaver:

 • Debitorbogholderi og håndtering, herunder rykkerprocedurer, sikre opfølgning på kundebetaling og korrespondance vedrørende mellemværende
 • Finansbogføring
 • Fakturering og håndtering af ordrer
IntensionRevisor – skab frihed og arbejdsglæde for de små virksomheder

Intension, Aabenraa

Kan du holde et knivskarpt overblik over mindre virksomheders regnskaber? Og har du lyst til samtidig at være vores kunders økonomiske sparringspartner? Hos Intension søger vi lige nu en dygtig revisor, som kan indgå i vores erfarne og dygtige team. Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det måske dig.

Hos Intension ser vi ikke kun plusserne, minusserne, Excel-arkene og reglerne. Vi ser menneskerne bag virksomhederne, og vi er stolte af at kunne tilbyde en helhedsorienteret tilgang til revision – rettet imod et forbedret arbejdsliv og økonomi for vores kunder. Hos os taler vi ikke kun om det, vi er med til at sætte handling på ”work/life balance”. Som en del af teamet får du 10 kolleger: 6 revisorer, 2 bogholdere og 2 indehavere. Og vi glæder os til at møde dig!

Behandlingshjemmet Stutgården
Administrationsleder

Behandlingshjemmet Stutgården, Hillerød

Motiveres du af at understøtte høj faglig kvalitet og har du de rette kvalifikationer inden for økonomistyring og administrationsledelse, så er det dig vi leder efter til denne spændende stilling.

Stutgården er et miljøterapeutisk behandlingshjem for børn og unge i alderen 5-18 år. Vi har 24 døgnpladser fordelt på tre døgnafdelinger, 8 dagbehandlingspladser og intern skole. Der er omkring 80 fastansatte medarbejdere, der tilbyder professionel behandling og undervisning til børn og unge med særligt komplicerede behandlingsbehov.

Arbejdsopgaverne, der er knyttet til stillingen vil være:

 • Sikre det bedst mulige grundlag for styring af økonomien – herunder udarbejdelse af budget, økonomiopfølgning, regnskab osv.
 • Med reference til forstanderen lede administrationen, der består af en bogholder, en administrativ koordinator og en pedel
 • Personale- og lønadministration, samt andre HR-relaterede opgaver
ProSelectionDygtig controller/stærk bogholder søges til spændende organisation på Frederiksberg

ProSelection søger for kunde

Som controller/stærk bogholder bliver du en del af en velfungerende og samarbejdsorienteret afdeling med i alt 8 medarbejdere. Du vil referere til afdelingslederen, som du vil have et tæt samarbejde med da du er den ressource i afdelingen, som varetager controlling-funktionen. Arbejdet foregår i et behageligt, uformelt og professionelt miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

 • Controlling
 • Udarbejdelse af budgetter
 • Perioderapportering
Indrykket:
SkattestyrelsenSkat er ikke enkelt. Derfor har vi brug for dig, der kan noget med tal, regnskab og økonomi

Skattestyrelsen

Har du en baggrund indenfor kontor eller regnskab? Eller har du andre stærke administrative erfaringer og mod på at lære mere om regnskab?

I afdelingen Opkrævning og Betaling hos Skattestyrelsen i Ringkøbing er vi cirka 370 dygtige og engagerede medarbejdere. I daglig tale er vi "Danmarks største kasseapparat", fordi mere end 1.000 mia. kroner netto årligt går igennem vores "kasseapparat" i form af skatter, moms og afgifter.

Vi løfter dermed en vigtig samfundsopgave, hvor vi gennem korrekt opkrævning, bogføring og afstemning af statens indtægter og afregninger er med til at sikre Danmarks velfærdssamfund.

Hvis du vil være med, får du et bredt spænd af regnskabsmæssige og administrative opgaver, hvor der er fokus på, at du sammen med dine nye kolleger får en høj faglighed og udvikler dine kompetencer. Og det, der er svært, skal du nok få lært.

Skattestyrelsen
HPH Totalbyg A/SBogholder

HPH Totalbyg A/S, Søften

Har du styr på tal og regnskab, og trives du i en rolle, hvor der er fokus på, at tingene bliver gjort rigtigt første gang, selvom der er travlt? Så har du nu chancen for at blive en del af det administrative team hos HPH Totalbyg A/S.

Du får en unik mulighed for at få en vigtig position i en solid virksomhed med god vækst, hvor du kan gøre brug af din stærke talmæssige faglighed og erfaring. Som bogholder bliver du en del af administrationsteamet, som i øjeblikket består af tre medarbejdere. Du vil komme til at arbejde med alle typer administrations- og bogholderiopgaver i HPH Totalbyg A/S og søsterselskaber.

HPH Totalbyg A/S udfører industribyggerier i hele landet, og det har vi succes med. Vi har ofte travlt, men prioriterer, at alle har det godt. Sammen sidder vi ca. 40 medarbejdere på vores kontor i Søften, hvor vi i fællesskab arbejder på at blive den fortrukne leverandør inden for industribyggeri.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Midt- og Syddanmark: Intern digitaliseringskonsulent til specialistfunktion

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brug din erfaring inden for økonomi, automatisering og digitalisering til at gøre nogle af Danmarks førende revisorer og deres værktøjer endnu bedre.

Som vores nye digitaliseringskonsulent er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, særligt vores digitale værktøj, Beierholm Bejour, og dine opgaver bliver derfor:

 • Oplæring af Beierholms egne bogholdere og revisorer i brugen af de digitale ydelser
 • Sparring med Beierholms bogholdere og revisorer om implementering af kundernes brug af de digitale ydelser
 • Support af superbrugere i revisionsafdelinger
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Madsen & Kastberg VVS A/SBogholder

Madsen & Kastberg VVS A/S, Rødovre

Motiveres du af ansvar, samarbejde og ordentlighed?
Har du styr på bogføring, afstemninger, moms og betalinger?
Trives du i en hverdag med højt humør og mange bolde i luften?

Vi ønsker os en kollega, som vil være med på vores vækstrejse og som vil bidrage med sin erfaring inden for:

 • Kreditor: Bogføre indkomne faktura (størstedelen kommer elektronisk) og betalinger via betalingsfil
 • Debitor: Intern afregning mellem selskaber, bogføre indbetalinger og rykning af debitor
 • Bankafstemning og afstemning af firmakort
 • Momsindberetninger
Hej Murerentreprise A/SBogholder

Hej Murerentreprise A/S, Holte

Du vil få en betydelig rolle i virksomhedens videreudvikling både på den økonomiske og administrative side. Stillingen giver desuden mulighed for selv at sætte rammerne for dit job. Du skal evne at arbejde selvstændigt med virksomhedens bogholderi og administration selvfølgelig i tæt samarbejde med murermesteren og Revisor.

Dit ansvarsområde vil være daglig håndtering af bogholderiet, herunder

 • Daglig bogføring og månedsafstemning
 • Lønadministration, 14 dage og månedlig
 • Betalinger
 • Kreditorstyring, alle leverandør faktura kommer fra Ordrestyring.dk
Nordisk Film Biografer A/SDebitor bogholder hos Nordisk Film

Nordisk Film Biografer A/S, Vlby

Hos Nordisk Film er vi på udkig efter en debitor bogholder til vores AR team i Finance & Application Services.

Vi er en forholdsvis ny afdeling, som blev etableret i 2019 i forbindelse med hjemtagning af outsourcede aktiviteter fra Indien. Vores eksisterende processer fungerer, men vi håber at du vil bidrage til smartere løsninger.

Dit team understøtter Nordisk Films selskaber med fakturering og viderefakturering, håndtering af indbetalinger, udsendelse af kontoudtog, rykkerprocedure, afstemning af debitorer, afstemning af banker og andre tilsvarende opgaver.

Vores team kendetegnes ved højt humør og vi har et godt kollegialt fællesskab, som vi vægter meget højt. Derfor håber vi også, at du vil bidrage til det gode fællesskab.

Slipgate Ironworks
Financial Manager med passion

Slipgate Ironworks, Aalborg

Hjælp! Tallene er blevet for store og mange til, at vi selv kan tage os af dem, så vi har brug for DIG!!!

Vi er en ung virksomhed, der er drevet af vores passion for gaming. Vi udvikler spil til vores kunder i USA og Europa. Det går godt, faktisk rigtig, rigtig godt, og nu er vi kommet dertil, hvor vi har behov for en Financial Manager, der kan varetage økonomiopgaver for os, så vi kan koncentrere os om strategi og spiludviklingen.

Hidtil har vi selv stået for al økonomi med assistance fra en ekstern bogholder. Vi har behov for, at du tager dig af opgaver som f.eks.:

 • Økonomiske analyser og rapportering
 • Royalty-rapporter
 • Budgetter og forecast
Slipgate Ironworks
Ob Revision ApSRevisor eller revisorassistent søges til revisionshus i vækst

Ob Revision ApS, København

Efter stor kundetilgang søger vi igen en dygtig revisor eller revisorassistent! Er det måske dig? Så læs med her!

Vi tilbyder:

 • En moderne og fleksibel arbejdsplads med et uhøjtideligt miljø
 • Et job, hvor du som en del af et engageret team på 15 revisorer og bogholdere, bliver ansvarlig for en række opgaver

Den rette profil har:

 • Nogle års erfaring fra et revisionskontor
 • Erfaring med bogføring, årsrapporter/årsregnskaber og skat
 • God IT-forståelse
Lægesekretær til almen praksis Amagerbro

Lægerne Under Elmene I/S, København

Lægerne Under Elmene søger sekretær 31-37 timer. Sekretariatet står bl.a. for den meget væsentlige opgave at sikre, at den rette patient får den rette tid hos den rette person hos Lægerne Under Elmene.

Det kræver evner at bevare det 'forkromede overblik' og være klinikkens ansigt udadtil på vegne af vores ca. 5200 patienter sammen med din tætteste kollega vores lægesekretær/praksisassistent, tre-fire speciallæger i almen medicin, to uddannelseslæger, en jordemoder og en bogholder.

Derudover har sekretariatet hovedansvar for bl.a. kalenderstyring, IT-superbruger med dagligt ansvar for hjemmeside og IT-system, arkiv og dokumenthåndtering, visse bogføringsopgaver og varebestilling. Det kræver en vis detaljeorientering og -interesse. De øvrige arbejdsopgaver er vekslende og også lavpraktiske eller involverer patientkontakt.

Copenhagen Group A/S2 Regnskabsmedarbejdere/Bogholdere

Copenhagen Group A/S, København

Copenhagen Group supporterer internationale organisationer og nationale regeringer over hele verden med forskellige produkter og serviceydelser.

Vores forretning fortsætter med at vokse og ekspandere til nye markeder og segmenter, hvorfor vi ønsker at tilføre et par strukturerede og detailorienterede personer til vores økonomiafdeling, som skal hjælpe os med at styre vores projektøkonomi og deltage i månedsafslutninger og årsregnskaber for vores forskellige forretningsenheder.

Bogholderi og meget mere – jobbet indebærer, men er ikke begrænset til:

 • Styring af projektregnskaber, indkøbsordrer og lagerbeholdninger
 • Månedlige projekt- og budgetopfølgninger
 • Betalinger, fakturering, omkostningsbilag og andre traditionelle daglige bogføringsopgaver
TEMP TEAM A/S
Bogholder

TEMP TEAM A/S søger for Kooperationen i København

For vores kunde Kooperationen søger vi en erfaren og selvstændig bogholder til at varetage organisationens økonomifunktion.

Opgaverne bliver blandt andet:

 • Bogføring af finans
 • Betaling af regninger
 • Afstemning af bank
 • Opkrævning af kontingent

Vi forventer, at du kommer med relevant erfaring og har siddet selvstændigt med hele bogholderiet. Du er rutineret i Excel, Wisma Dataløn og Dynamics C5. Kooperationen overgår til Navision Business Central primo 2022.

Arbejdstiden er 34 timer pr. uge (fuldtid), og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Københavns ErhvervsakademiBogholder med lyst til at sætte sine kompetencer i spil i KEAs studieadministration

Københavns Erhvervsakademi, Hellerup

Har du stærke kompetencer inden for bogføring og fakturering, og vil du have nye udfordringer?

Du får titel af studiekoordinator og bliver ansvarlig for optaget og drift af din egen uddannelsesportefølje, herunder fakturering.

Dine opgaver vil i stort omfang relatere sig økonomi

Du vil stå for:

 • At sikre korrekt økonomisk kontering af hold
 • Kvalitetssikring af betalingsoplysninger på studerende
 • Beregning og tildeling af økonomisk tilskud fra omstillingsfonden og controlling af SVU (statens voksenuddannelsesstøtte)
Avis Budget Denmark A/S
FP&A analyst

Avis Budget Denmark A/S, Albertslund

Kunne du tænke dig en spændende rolle, hvor du som bindeleddet mellem forskellige dele af vores organisation hjælper med, at vi kan arbejde så effektivt og cost-optimeret som muligt?

Med fokus på vores flåde af biler og driftsomkostninger får du ansvaret for to af vores mest udfordrende områder, som er helt essentielle for vores forretning.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Avis Budget Denmark A/S