406 job matcher din søgning 406 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Altrad Services A/S Teknisk isolatør

Altrad Services A/S, Fredericia

Vi mangler flere dygtige kolleger til vores team på Crossbridge Raffinaderi i Fredericia.

Du får fast arbejdsadresse på vores site i Fredericia, sammen med vores øvrige isolatører og vores stilladsteam.

Vi ligger i Altrad Services A/S stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed er i højsædet og kvalitet er i fokus.

Vi tilbyder:

 • Faglige udfordringer med varierede opgaver, hvor ikke to dage er ens.
 • At du kan blive en del af et godt team, hvor humøret er i top.
 • Gode ordnede personaleforhold.
Algade Revision ApS
REVISORASSISTENT - BOGHOLDER

Algade Revision ApS, Roskilde

Algade Revision er en ung og dynamisk virksomhed i vækst. Vi søger derfor til snarlig tiltræden en erfaren og selvstændig kollega. Du vil indgå i et team på 10 medarbejdere i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af selvstændighed og teamspirit. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte varetagelse af alle de til et bogholderi knyttede funktioner, både her på kontoret og ude hos vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et højt fagligt miljø, hvor du altid kan få svar
 • En stilling med høj grad af frihed under ansvar
 • Godt røgfrit arbejdsmiljø med frugt- og frokostordning
 • En arbejdsplads i centrum af Roskilde med nem adgang til tog og bus
Algade Revision ApS
Sinitone A/S Regnskabsassistent/bogholder til nyoprettet team i Roskilde

Sinitone A/S

Vil du være en del af vores nyoprettede interne bogholderi? Vi søger to engagerede, dygtige og servicemindede regnskabsassistenter/bogholdere til Sinitones hovedkontor i Roskilde.

Du er skarp på debet og kredit og ved, hvad betydningen dine posteringer har for resultatopgørelsen. Dine primære opgaver vil ligge i opgaverne i debitorbogholderiet, men også kreditor-, moms, og finans skal dækkes. Dine kompetencer vil bidrage i det samlede nye team, så alle roller dækkes.

Du får hos os mulighed for at sætte dit eget præg på dine opgaver og have medindflydelse på din dagligdag og udviklingen i teamet. Det nyoprettede team vil foreløbigt bestå af to personer, der refererer til Sinitones CFO, som vil være klar med sparring og support. Vi er midt i en rivende udvikling og ønsker derfor at opbygge en dygtig og serviceminded bogholderifunktion, der matcher vores øvrige organisation med højt til loftet og kort til humor.

Brøns Group
Økonomi- & salgssupporter til velrenommeret virksomhed indenfor maskinbranchen

Brøns Group, Skærbæk

Brøns Group er inde i en meget positiv udvikling med fortsat vækst. Vi søger derfor ekstra ressourcer til vores økonomi- og salgssupport.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får et tæt samarbejde med vores Bogholder og Salgskoordinator. Det er en udadvendt funktion, med stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Arbejdsopgaverne er mangfoldige, så du får en spændende hverdag i et dynamisk og ambitiøst miljø.

Din rolle bliver bl.a.:

 • Debitorstyring samt styring af selskabernes digitale postkasser
 • Assistere økonomiafdelingen ved månedsafslutning og diverse afstemninger
 • Administrative supportopgaver for salgsafdelingen
 • Opdatering af stamdata i ERP-system m.m.
Brøns Group
Forsikring & Pension
Erfaren controller til økonomistyring og regnskab til F&P

Forsikring & Pension, Hellerup

Motiveres du af at sætte din stærke økonomiske faglighed og erfaring i spil, så det giver værdi for dine samarbejdspartnere? Trives du som sparringspartner for ledelsen, og kan du bidrage med overblik og styr på detaljerne? Så er det dig, vi leder efter.

I F&P har vi styrket vores økonomifunktion med en nyoprettet stilling og søger derfor en controller, der dækker bredt inden for både økonomistyring og regnskab.

Din primære opgave bliver at styrke økonomifunktionens leverancer til de to garantifonde: Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber (Garantifonden) og Forening for International Motorkøretøjsforsikring (DFIM).

Forsikring & Pension
IS Kilden ApS
Kontorelev med speciale i økonomi til Koncernadministration

IS Kilden ApS, Holbæk

Er du bare helt vild med tal, og vil du elske at lede efter de rigtige decimaler i en momsafregning? Ønsker du en uddannelse fyldt med debet og kredit i en afdeling, der både har torsdags-morgenmad og fredagsbar? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores team i regnskabsafdelingen i Holbæk.

Din arbejdsdag kan f.eks. starte kl. 08, hvor du møder ind og besvarer mails fra kolleger i andre afdelinger, som kan have brug for en fakturakopi eller et kontoudtog. Senere skal der bogføres, faktureres til kunder, opkræves husleje i forbindelse med ejendomsadministration eller afstemmes moms. Dine kolleger sørger for, I spiser frokost sammen og får talt om alle hverdagens vigtige ting, og hos os er der altid plads til et godt grin.

IS Kilden ApS
Grant Thornton
Regnskabskonsulenter

Grant Thornton, København

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er din kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København.

Grant Thornton
AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

DEN GODE SERVICE STARTER I GARDEROBEN.

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/Værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
Grant Thornton
Kan du lave løn som en stjerne og brænder du for den udadvendte kundekontakt?

Grant Thornton, København

Så er du måske vores nye lønkonsulent

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Din motivation er klar og brændende for, at alle skal have deres løn korrekt og til tiden. Med grundighed og omhu går du lønprocessen igennem, du har en nysgerrig detektiv i maven og med forstørrelsesglas dykker du ned i tallene for at få det hele til at gå op.

Bag dig har du en uddannelse inden for regnskab eller lignende, og siden har du specialiseret dig inden for løn. Du kender din lønadministration fra A-Z, og det er et must, at du har minimum et par års erfaring direkte med løn. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet i lønsystemet Epos og har erfaring med digitale værktøjer.

Grant Thornton
Carlsberg
Area Technician

Carlsberg, Fredericia

Til Carlsberg Danmark Supply Chain i Fredericia, leder vi efter en Area Technician til at sikre drift og løbende vedligeholdelse af vores Produktionsmaskiner.

Vores maskiner kører 24/7/365 – og dit ansvar er derfor, sammen med dine kollegaer, både at være på forkant i forhold til vedligehold af maskinerne, men også sikre hurtigst mulig udbedring af eventuelle fejl og nedbrud, så maskinerne kan køre videre og leverancerne kan komme afsted – ud til vores glade forbrugere.

Carlsberg
FRONTPEOPLE A/S HR-konsulent

FRONTPEOPLE A/S søger for BOVIA i Kolding

Vi søger en HR-Konsulent til en nyoprettet stilling hos Bovia i Kolding.

Du bliver den første dedikerede HR-medarbejder, og får derigennem mulighed for at sætte dit præg på stillingen fra begyndelsen.

Du skal hjælpe med at opbygge et professionelt HR, og være med til at skabe struktur og retningslinjer. Derudover skal du vejlede ledelsen ift. en række nøgleopgaver.

Du vil være i dialog med alle ledere med personaleansvar, og bidrage til chefgruppens strategiske fokusområder indenfor personaleområdet. Derfor deltager du i chefgruppens møder, når det er relevant.

Du vil blive mødt af kolleger med store forventninger og imødekommenhed. Der er en uformel tone, og gode muligheder for udvikling.

SuperBrugsen Madentusiast søges til Superbrugsen Nymarksvej i Fredericia

SuperBrugsen

Brænder du for mad, for at inspirerer din kunder og for at yde verdens bedste personlige betjening? Så er det nu du skal slå til i Superbrugsen på Nymarksvej.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder vores slagter og delikatesse afdeling indbydende og præsentable. Du vil selv være med til at forme din hverdag, men her er nogle af de ting der kan være inbefattet af din kommende hverdag:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Sørge for en salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Opskæring af fersk kød
Intercamp A/S Regnskabsassistent

Intercamp A/S, Lunderskov

Er du regnskabsassistent, og er du glad for en aktiv dag med mange bolde I luften? Trives du med traditionelle opgaver indenfor regnskab og bogholderi? Kan du finde dig til rette i et mindre team, hvor alle har fokus på at spille hinanden gode, så både kolleger og kunder får den bedst mulige dag?

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, så har du muligheden for at blive en del af vores team.

Du vil i tæt samarbejde med økonomichefen være med til at styre de daglige opgaver indenfor økonomi, og sammen med resten af teamet sørge for at løse andre små administrative opgaver.

Du kan forvente, at vi:

 • Tilbyder dig et godt og sikkert job sammen med nogle hyggelige og gode mennesker.
 • Giver dig frihed under ansvar, så du selv er med til at skabe rammerne for din dag.
Ørsted
Maintenance Technician – Skærbækværket

Ørsted, Fredericia

Forestil dig en fremtid, hvor du bliver en del af et dynamisk team, der udfører vedligehold på Skærbækværket.

Ørsted

I denne rolle vil du indgå i et humørfyldt og dynamisk team på ti medarbejdere, hvor vi vægter det gode samarbejde højt, mens vi udfører reparations arbejde og planlagt vedligehold på Skærbækværket.

Du vil opleve en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi vægter den personlige og faglige læring højt.

Ørsted
Energinet
Nysgerrig på arbejdsmiljøkoordinering og sikkerhed?

Energinet, Fredericia

Vil du være med til at skabe de absolut bedste rammer for arbejdsmiljøet på Energinets projekter?

Energinet

Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator med lysten til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø på vores anlægsprojekter. Hos Energinet har vi ansvaret for at anlægge og vedligeholde det overordnede el- og gastransmissionsnet i hele Danmark, og vi gennemfører en stor portefølje af projekter i el- og gastransmissionsnettet.

Med en fremtid hvor vi ser ind i øget forsyningssikkerhed, energiøer og mere vedvarende energi, ser vi samtidigt ind i mange flere spændende anlægsprojekter.

Energinet
TEMP TEAM A/S Entreprenørmaskinmekaniker

TEMP TEAM A/S søger for Wirtgen Denmark A/S i Fredericia

Som entreprenørmaskinmekaniker hos Wirtgen Group, bliver du en del af et team med 7 andre montører, som har base på værkstedet i Taulov.

Du vil som oftest være på landevejen, hvor opgaverne vil være service og akutte reparationer af maskiner fra Wirtgen, Vögele og Hamm.

Selvom stillingen til tider kan være meget selvstændig, kan du forvente en virksomhed, der vægter sammenhold og godt kollegaskab højt.

Virksomheden tilbyder frihed under ansvar og løbende uddannelse på Wirtgens hovedkontor i Tyskland.

National enhed for Særlig Kriminalitet Studentermedhjælper søges til Juridisk sektion i Hvidvasksekretariatet

National enhed for Særlig Kriminalitet, København

Vil du lære, hvordan den juridiske og politiske del af finansiel efterretningsvirksomhed foregår i praksis? Og vil du hjælpe med at sikre rammerne for den praktiske hverdag i en organisation, der arbejder i spændingsfeltet mellem offentlig forvaltning og efterretningsvirksomhed?

Så er du måske vores kommende stud.jur i den juridiske sektion hos Hvidvasksekretariatet.

Som studentermedhjælper vil du skulle hjælpe kontoret med det juridiske benarbejde, herunder udarbejde tilsynsrapporter for tilsynsmyndighederne, lave kvalitetssikring og bistå med forefaldende opgaver af varierende karakter såsom at indsamle oplysninger i forbindelse med revisioner og spørgeskemaer til brug for det politisk arbejde.