87 job matcher din søgning 87 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 87 resultater.
Dansk Erhvervs OptikBOGHOLDER

Dansk Erhvervs Optik, København

Du kommer til at beskæftige dig med opgaver med hovedvægt lagt på debitorbogholderi. Din tid bliver fordelt med ca. 60 % debitorbogholderi, 40 % kreditbogholderi. Du bliver en af Dansk ErhvervsOptiks nøglepersoner for bogholderiet.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Fakturering
 • Bogføring, bankafstemninger, debitor-/kreditorstyring

Det er helt afgørende for succes i stillingen, at du kan bevæge dig i digitale processer. Du skal være indstillet på at tilegne og sætte dig ind i komplekse rutiner, samt være selvskabende på det hurtigste arbejdsflow.

Keyselector
Controller

Keyselector søger for Gastech-Energi A/S i Risskov

Gastech-Energi A/S fortsætter sin positive udvikling og søger en selvstændig og engageret controller til regnskabsafdelingen.

Som controller får du en række væsentlige regnskabsmæssige opgaver, afstemninger mv. samt rapportering til moderselskabet i Italien. Hertil kommer nogle HR-administrative funktioner.

De konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Månedsafstemninger, finansbogføring og periodiseringer samt udarbejdelse af måneds- og årsafslutninger.
 • Udarbejdelse af regnskaber (interne og eksterne) - herunder kontakt til revisionen.
 • Kontrolfunktion på løn-/gageudarbejdelsen - grundlaget udarbejdes af bogholderne
 • Deltagelse i udarbejdelse af forecasts og budgetter.
 • Finansiel rapportering til koncernens moderselskab i Italien.
 • Faglig support til især virksomhedens bogholdere.
Randstad A/S
Lønkonsulent med lederpotientiale

Randstad A/S søger for kunde i Herning

På vegne af en større markedsførende produktionsvirksomhed, søger Randstad lige nu en lønkonsulent med lyst til ledelse af et mindre team. Virksomheden er beliggende i Herning-området.

Med reference til regnskabschefen bliver du ansvarlig for lønbogholderiet, herunder, lønafregning, inklusive tidsregistrering for timelønnede medarbejdere og funktionærer. Du er ligeledes ansvarlig for udarbejdelsen af ansættelseskontrakter samt for refusion i forbindelse med barsel, kursus, sygdom m.m. Du afstemmer lønsystemet, finansregnskabet og e-indkomst, fortolker overenskomster og lovgivningen samt indberetter og afregner til myndighederne, ligesom du sikrer, at deadlines bliver overholdt.

Derudover vil du have en rolle som mentor for dine 5 kollegaer i afdelingen, og vil fungere som sparringspartner for afdelingsledere i forbindelse med lønspørgsmål.

Kinder and Kids ApSHalvtidsbogholder til handelsvirksomhed i vækst

Kinder and Kids ApS, Greve

Ønsker du, at din næste arbejdsplads skal være i en virksomhed, hvor du kan opleve vækst og succes, og hvor du kan få - og tage - ejerskab af en spændende omskiftelig hverdag? Så er du måske vores nye medarbejder hos Kinder and Kids!

Vi tilbyder dig en nyoprettet og alsidig stilling som bogholder med ansvar for økonomien i Kinder and Kids og vores datterselskaber, som er på en spændende vækstrejse!

Udover debet-/kreditkontering samt momsregnskab indeholder arbejdet også lønkørsler, betaling af varer og ikke mindst en god service til vore mange værdsatte kunder som vi lever af!

Soya Concept A/SDebitorbogholder til internationalt modefirma (25-30 timer)

Soya Concept A/S, Sønderborg

Har du kundetække og flair for tal? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor der er fokus på godt humør i hverdagen, samtidig med at vi arbejder målrettet og professionelt?

Du får en vigtig rolle med ansvar for en række internationale kunder, hvortil du holder en fast struktur i dit debitor-flow og følger op på betalinger løbende.

Helt konkret du kommer bl.a. til, at:

 • bogføre indbetalinger og vurdere regnskaber
 • besvare spørgsmål fra butikskunder vedrørende fx forsendelser og betalinger.

Interesseret? Læs mere om dit nye job her.

Den Erhvervsdrivende Fond Gl StrandBogholder/regnskabsansvarlig

Den Erhvervsdrivende Fond Gl Strand, København

Drives du af at få regnskaberne til at stemme, og har du lyst til at være en del af en moderne kulturinstitution?

Hos GL STRAND søger vi en selvstændig, udadvendt og energisk bogholder.

Stillingen omfatter alle opgaver indenfor bogholderi og regnskab samt budgetlægning og klargøring af årsregnskab. Herudover omfatter stillingen administration af 4 lejemål i vores ejendom og al personaleadministration samt lønindberetning.

Primære ansvarsområder og opgaver omfatter:

 • Daglig bogføring
 • Betalinger
 • Kasseansvarlig – kasseoptælling samt byttepengeansvarlig
Active Search
Erfaren og fleksibel BOGHOLDER søges til international virksomhed i vækst

Active Search søger for kunde i København

Vi søger for vores kunde i København en erfaren og fleksibel bogholder der kan indgå i et team på 5 personer, hvor samarbejde og humor spiller en afgørende rolle.

I dag er en del af den udenlandske bogføring outsourcet, men virksomheden forventer at hjemtage bogføringen, hvilket bl.a. vil være en af dine opgaver.

Derudover vil dine primære arbejdsopgaver være følgende:

 • Kreditor styring – scanning af bilag, kontering og betaling af kreditorer
 • Generel bogføring og administrativ support for datterselskaberne, dog ikke løn
 • Debitor styring – rykning af kunder og assistance til salgsafdelingen.
CBIT A/SAmbitiøs CFO/økonomiansvarlig til online vækstvirksomhed

CBIT A/S, København

Er du klar til at blive en del af en spændende rejse i en softwarevirksomhed, der vækster og har endnu større vækstambitioner i DK og internationalt.

Du har sikkert 5-10 års erfaring som revisor eller fra en økonomifunktion. Du har styr på din værktøjskasse inden for regnskab, og du er klar til at tage næste spring i karrieren og tage ansvaret for hele økonomifunktionen i en virksomhed og udvikle den og dig selv.

Dine opgaver i økonomifunktionen inkluderer indledningsvist:

 • Sikre at hele økonomifunktionen og -processerne fungerer i samarbejde med bogholder
 • Sikre at månedsrapporteringen fungerer og er korrekt (P&L, balance & cash)
 • Dialog og opgaver i forbindelse med bank, revisor, vækstfonden og myndigheder
ProSelectionGrundig bogholder på deltid søges til stabil virksomhed beliggende i Lyngby

ProSelection søger for kunde

Som bogholder vil du varetage virksomhedens daglige bogholderi samt løse administrative opgaver med reference til virksomhedens ejer. Da du er virksomhedens eneste ressource, vil du have gode muligheder for at påvirke økonomifunktionens arbejdsprocesser, og det er derfor væsentligt, at du har solid erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning.

Stillingen er på 22-25 timer om ugen, og du har en høj grad af fleksibilitet i din hverdag. Dine opgaver omfatter:

 • Finansbogføring
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
Randstad A/S
Registreret/statsautoriseret revisor

Randstad A/S søger for SAGRO i Herning

På vegne af vores kunde SAGRO søger Randstad en registreret eller statsautoriseret revisor til deres økonomiafdeling. Du vil komme til at arbejde sammen med et fagligt funderet team og få mulighed for at være ansvarlig for et kundesegment enten indenfor landbrug eller SMV-segmentet. SAGRO er kendt for rådgivning til landbruget, men også til andre brancher, hvorfor et nyt selskab er ved at opbygges med fokus på kunder uden for landbruget.

Som medarbejder hos SAGRO har du frihed til at tage ansvar, for kun derigennem mener man hos SAGRO, at den enkelte bliver handlingsorienteret og beslutningsdygtig. Ledelsen er uformel og uddelegerende for at give den enkelte plads til at være proaktiv. Det smitter af på humøret og stemningen og skaber rum til innovation og forandringer. Hos SAGRO er der højt til loftet, plads til armbevægelser og let til smil.

Bjørn Canings Eftf. A/SErfaren økonomiassistent med styr på tal og ben i næsen

Bjørn Canings Eftf. A/S, Brøndby

Har du solid erfaring med bogholderiopgaver fra A-Z? Og vil du have en alsidig hverdag, hvor du har fingrene helt nede i tallene?

Din kommende kollega, bogholder Kamuran Koyuncu fortæller: ”Du får plads i en foranderlig branche hos en virksomhed i vækst, hvor hjulene drejer hurtigt. Rigtig hurtigt. Så her kommer dit skarpe overblik og øje for detaljen i tallene for alvor til sin ret.”

Læs mere om dit kommende job og søg jobbet her.

Academic WorkBogholder søges til Alcon

Academic Work søger for kunde i København

Har du styr på din kredit og debit? Kan du tilrettelægge dine egne arbejdsopgaver, og har du lyst til at få en værdifuld rolle i et dynamisk team? Vil du blive en del af en international organisation, hvor der er fokus på din faglige udvikling blandt erfarne kollegaer? Bliv en del af Alcons debitorafdeling!

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Debitor/kreditor
 • Fakturering
 • Bankafstemning
 • Risikovurderinger
 • Rykkerprocedurer
Lægehuset Bondovej
Konsultationssygeplejerske 30 timer/uge

Lægehuset Bondovej, Odense

Konsultationssygeplejerske søges til lægehuset Bondovej til 30 timer pr. uge med opstart d. 1/9-2020.

Vi er et moderne og travlt familielægehus med 5 faste læger, lejlighedsvise vikarer og yngre læger. Vi har 5 sygeplejersker, 5 sekretærer, 2 laboratoriemedarbejdere og 1 bogholder. Vi har knap 10.000 patienter i alt fordelt ligeligt mellem de 5 læger. Vi har arrangeret os sådan, at patienterne i videst mulige omfang kun ses af deres egen læge/sygeplejerske.

Arbejdstiden er kun dagtid og som udgangspunkt 30 timer pr. uge med en ugentlig fridag og torsdag til kl. 17. Ved sygdom/feriedækning for andre sygeplejersker kan der forekomme afvigelser fra dette.

Jobindex A/S
Revisor til moderne revisionshus

Jobindex A/S søger for V & Co Revision i Gentofte

Leder du efter faglige udfordringer og et sundt arbejdsliv, hvor du er hjemme til aftensmaden hver aften?

V&Co er et moderne statsautoriseret revisionshus. Her håndterer vi alt lige fra årsrapporter, årsregnskaber, momsregnskaber og budgetter til bogføring og økonomistyring. Og selvom vi snart har mange år på bagen, brænder vi stadig for det, vi gør.

Som vores nye revisor kommer du godt rundt i dit fag. Her er du nemlig ikke fastlåst på de samme kunder året rundt. Vi ryster gerne posen, så du kan arbejde med flere forskellige kunder, der primært består af små og mellemstore virksomheder.

Det bliver dine kerneopgaver at:

 • udføre revision
 • udarbejde regnskaber
 • lave skatteopgørelser
 • rådgive kunder – mest over telefonen men også på møder ude hos kunderne.
Jobindex A/S
Broen & GrønborgDeltidsbogholder – inkl. lønningsbogholderi

Broen & Grønborg søger for RM Spaantagning A/S i Rask Mølle

Hos RM Spaantagning A/S ønsker vi at udvide vores medarbejderstab med en bogholder på deltid til at varetage alle opgaver indenfor bogholderiet. Hidtil har vi anvendt en freelance-bogholder et par timer om ugen, men i takt med at vi vækster, ønsker vi en medarbejder fast i huset. Det konkrete timeantal taler vi nærmere om, men vi forventer, at det ligger omkring 20 timer om ugen.

Du får selvstændigt ansvar for alle opgaver indenfor bogholderiet og kommer til at sidde i vores nye åbne kontormiljø med reference til virksomhedens direktør, Peter. Dine opgaver bliver bl.a.

 • Bogføring/kontering af finansbilag
 • Kreditorbogholderi, herunder registrering af fakturaer i indkøbs-/lagermodul
 • Debitorbogholderi, herunder rykning af debitorer
Randstad A/S
Kontraktadministrator

Randstad A/S søger for DLL Finans Danmark i Søborg

Som kontraktadministrator hos DLL Finans Danmark vil du være en del af en global virksomhed med en stærk position på markedet. Kontraktadministration er en vigtig del af Business Support-afdelingen, som i dag består af 10 medarbejdere. Der er ofte travlt i afdelingen, og vi sætter en ære i at yde optimal service over for vores partnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kontrollere, validere og aktivere kontrakter
 • Følge op på formalia over for partnere
 • Deltage i optimering og automatisering af processer
Vipp
Visual Merchandiser & Sales Assistant – København

Vipp

Som Visual Merchandiser & Sales Assistant i Vipp får du en varieret hverdag, hvor du skal eksekvere vores visuelle retail koncept ude hos vores partnere. Stillingen er fuldtid inkl. cirka 10 rejsedage om måneden med base i Vipp Store i åbningstiderne 11.00-18.00 på hverdage og 11.00-16.00 på lørdage.

Cirka 10 dage om måneden vil du som Visual Merchandiser besøge vores retail partnere, hvor du vil:

 • sikre at butikkernes visuelle udtryk stemmer overens med Vipps Produkt- og VM guideline.
 • træne ansatte i Vipps Produkt- og VM guideline.
 • planlægge og opfølge indsatsen hos de forskellige retail partnere.

Cirka 10 dage om måneden inklusiv to lørdage, vil du som Sales Assistant være ansvarlig for Vipp Store, hvor du vil:

 • stå for den daglig drift, herunder ekspedition, kundeservice og varebestilling.
 • løbende style og forny indretningen af butikken.
Vipp
Visma e-conomic a/s
Proaktiv kunderådgiver med flair for salg

Visma e-conomic a/s, København

Er du vores nye spirende salgstalent til proaktiv rådgivning i Visma e-conomic? Så bliv en del af vores voksende proaktive service- og salgsteam i Visma e-conomic.

Du vil blive en del af vores engagerede og proaktive service- og salgsteam, Team Reach, der hver dag arbejder på at levere ekstraordinære kundeoplevelser – WOW-oplevelser. Brænder du også for mennesker og ekstraordinære kundeoplevelser? Så er det måske dig, der er vores nye fuldtidskollega i Team Reach.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Kundekontakt på vores kanaler – primært telefon og lidt mail.
 • Behovsafdække nye potentielle kunder, der har taget en demo af vores program.
 • Hjælpe kunder godt i gang ved at skræddersy deres abonnement, så det passer til deres virksomheds behov.
Semler GruppenMedarbejder til 2nd line support på Dynamics365 Finance and Operations - Semler IT

Semler Gruppen, Brøndby

Har du erfaring med brug af finansdelen af Dynamics365 og kunne du tænke dig at prøve noget nyt i en stilling som supporter hos Semler IT?

Supporten dækker Semler ansatte samt de bilforhandlere, der ikke er en del af Semler Gruppen, men som benytter sig af vores systemer.

Du hjælper kunder og kolleger via telefon og mail, samt håndterer incidents i vores Service Now-system.

 XL-BYG,
Bogholder til XL-BYG Brejnholt

XL-BYG, Randers

Brejnholt Gruppen har i den seneste tid oplevet en stor vækst i omsætning, og vi søger derfor en erfaren kollega med god regnskabsforståelse og erfaring på lønområdet til at styrke vores dygtige og travle økonomiafdeling.

Som bogholder i Brejnholt Gruppen vil du arbejde sammen med et velfungerende team af andre bogholdere, trælastsælgere, lagermedarbejdere og computerspecialister. Din base bliver vores kontor i Randers, men det forventes, at der et par gange i kvartalet planlægges besøg i gruppens øvrige økonomiafdelinger med henblik på vidensdeling.

Dine opgaver er bl.a.

 • Debitorindbetalinger
 • PBS-træk debitorer
 • Daglig finansbogføring