58 jobs match your search 58 jobs found

Would you like to receive job ads like this by mail?

1 to 20 of 58 hits.
Mercedes-Benz CPH
Værkfører til nyt bilhus i City, Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, København

Har du erfaring som værkfører fra et bilværksted, og formår at møde kunden i øjenhøjde? Er du samtidig struktureret i din daglige planlægning & opfølgning, samt kan du igangsætte et team af mekanikere? Så er du måske vores nye kollega.

Som værkfører bliver du en del af et ledelsesteam på 5 værkførere, som refererer til værkstedschefen. I samarbejde med det øvrige team i indskrivningen, står du for ressourcestyringen og har det fulde planlægningsansvar i forhold til mekanikernes opgaver.

Jobbet indeholder, ud over de administrative og planlæggende opgaver, også et stort ledelsesmæssigt aspekt.

Mercedes-Benz CPH
Værkfører Vans/Taxa til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, Søborg

Har du erfaring som værkfører fra et bilværksted, og formår at møde kunden i øjenhøjde? Er du samtidig struktureret i din daglige planlægning & opfølgning, samt kan du igangsætte et team af mekanikere? Så er du måske vores nye kollega.

Som værkførerfører bliver du en del af et ledelsesteam på 4 værkførere, som refererer til værkstedschefen. I samarbejde med det øvrige team i indskrivningen, står du for ressourcestyringen og har det fulde planlægningsansvar i forhold til mekanikernes opgaver.

Peugeot Give – A. Boesenbæk A/S
Værkfører

Peugeot Give – A. Boesenbæk A/S, Give

Hos A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën Give har vi brug for en værkfører, gerne med erfaring fra et velfungerende værksted – med tiltrædelse hurtigst muligt. Vores rutinerede eftermarkedsteam består i forvejen af en værkførerassistent, indskriver/reklamationsbehandler, reservedelschef og reservedelsmedarbejder.

Du sætter en ære i, at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give vores kunder en fantastisk oplevelse, hvilket vi vægter meget højt. Du er positiv – har et smittende humør og brænder for dit job. Du har et stort drive og trives i en travl hverdag.

De daglige opgaver:

 • Booking og planlægning af værksted
 • Kundemodtagelse
 • Professionel og individuel rådgivning til kunder
EnvasesFaglært opstiller

Envases, Løsning

Har du lyst til at være en del af en solid, dansk produktionsvirksomhed, så kig med her.

Envases er det tidligere Glud & Marstrand. Til vores produktion på Hedenstedvej i Løsning søger vi en opstiller til vores weekendhold. Din arbejdstid bliver lørdag og søndag ml. 6.00-18.00.

I jobbet som opstiller vil du indgå i et produktionsteam, hvor din primære opgave er at sikre høj kvalitet og et konstant højt produktionsoutput. For at sikre det skal du konstant være klar til og opmærksom på at afhjælpe opståede tekniske problemer. Du skal desuden hjælpe og aflaste operatørerne ved produktionslinjerne.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring i arbejdsopgaverne.

Autohuset Vestergaard A/SVærkfører til Volvo- og Renault-lastvogne

Autohuset Vestergaard A/S

Til at supportere vores stærke værkførerteam i Kolding søger vi lige nu en ekstra værkfører.

Dine arbejdsopgaver:

 • Modtagelse og rådgivning af kunder.
 • Daglig drift af værkstedet i samarbejde med værkstedschefen.
 • Udarbejdelse og færdiggørelse af arbejdskort til fakturering.
Super Dæk Service
Værkfører søges til Åbyhøj

Super Dæk Service

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Er du vores nye værkfører til vores team i Åbyhøj?

Super Dæk Service

Som værkfører skal du i samarbejde med afdelingslederen og de øvrige medarbejdere yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.

Du bliver bl.a.:

 • Værkfører på vores mekaniske værksted.
 • Ansvarlig for strukturering og planlægning af mekanikernes hverdag.
 • Medansvarlig for det daglige salg og kundepleje.
Super Dæk Service
P. Christensen a/sGulvværkfører til Mercedes-Benz personbiler

P. Christensen a/s, Odense

Har du erfaring som værkfører – og søger nye udfordringer? Arbejder du struktureret og systematisk, og kunne du se dig at arbejde med en af markedets førende brands? Så er du måske vores nye kollega i Odense.

Som gulvværkfører bliver du en aktiv del af værkstedsteamet i Odense. Her vil du være med til at sikre, at afdelingen lever op til den ønskede kvalitet og kundeservice.

Dine primære opgaver bliver optimering af driften på værkstedet, kvalitetssikring, mersalg og ledelse af mekanikere.

Bay Christensen A/SEntreprenørmontør

Bay Christensen A/S, Rønnede

– og vi vil have dig!

Vi har brug for en uddannet montør med et godt hoved og rette holdning til at indgå i vores team af hjemme- og udekørende montører.

Vi kan tilbyde en struktureret og planlagt hverdag med primært montørarbejde på entreprenørmaskiner – fra minigravere til mange tons tunge og alt der imellem, samt montørarbejde på traktorer og lidt redskaber. Du vil indgå i vores team af højt erfarede montører, så føler du dig usikker i et job, er der en masse viden at trække på her, og hos værkstedsledelsen.

Vi tilbyder gode fysiske og psykiske forhold hvor der er plads til at dygtiggøre sig, vi tilbyder efteruddannelse og selvfølgelig relevante værktøjer og hjælpemidler. Som medarbejder vil du få tilbudt sundhedssikring.

Xpedit Aalborg A/SMekaniker med hang til motorcykel

Xpedit Aalborg A/S, Nørresundby

Er du uddannet auto-/motorcykelmekaniker, og kunne du tænke dig at være en del af et team, der brænder for at levere den bedste service og kvalitet til kunderne? Til vores BMW Motorrad serviceværksted i Aalborg, søger vi en dygtig og selvstændig mekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt.

Sammen med din kollega, kommer du til at løse alsidige mekaniske opgaver. Du skal derfor have lyst og evnerne til at lave alle former for reparationer.

Det daglige arbejde omfatter bl.a.:

 • Reparation og servicering af hovedsageligt BMW-motorcykler.
 • Mekanisk klargøring og montering af udstyr.
Stemas Maskinsalg A/SEngageret værkstedsmontør til værkstedet i Hadsten

Stemas Maskinsalg A/S

Vi skal have fuldendt holdet hos Stemas – markedets stærkeste partner inden for maskiner op til 10 tons.

Til vores værksted i Hadsten søger vi en værkstedsmekaniker, som har fokus på kvalitet og effektivitet.

Jobbet omfatter primært klargøring, reparationer og fejlsøgning af Weidemann- og Yanmar-maskiner på eget værksted.

Hos Stemas tilbyder vi:

 • Løbende efteruddannelse og udvikling af dine kompetencer
 • En hverdag fyldt med spændende opgaver
 • Gode arbejdsvilkår og ordnede forhold
Medarbejderne
Selvstændig værkfører

Medarbejderne søger for DS Stålkonstruktion A/S i Hobro

Der er tale om en stilling med ansvar for maskin- og opskæringsafdelingen, som beskæftiger 50 medarbejdere fordelt på 4 skift.

Som værkfører har du ansvaret for den daglige drift i produktionen, systematisk vedligehold af maskinparken samt for at produktionen afvikles sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Maskinparken består primært af save-/borelinjer, robotsvejsere, plasmaskærer, slyngrensning samt klippe- og bukkemaskiner.

Planlægning og skarp eksekvering af den daglige produktion er essentiel, herunder at bemandingen er tilpasset den aktuelle belastning.

PorscheServicerådgiver til Porsche Center Aarhus

Porsche, Risskov

Porsche Center Aarhus søger en servicerådgiver til mekanisk værksted.

Som servicerådgiver påtager du dig en central og koordinerende rolle i vores Porsche Center og fungerer som en forbindelse mellem kunden og forhandlerens tjenester. Du handler altid på en service-, kunde- og markedsorienteret måde og tilbyder service på et højt niveau.

Dine opgaver:

 • I denne position rådgiver du dine kunder om alle servicemuligheder, afdækker kundens behov og bruger dette som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.
 • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer således, at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov og er kontaktpunktet for dine kunder i hele reparationsperioden.
 • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
Confidence Search A/SVÆRKFØRER - produktion af pavilloner

Confidence Search A/S søger for kunde

For vor kunde, JK Pavilloner ApS i Egtved, søger vi en erfaren værkfører til at lede produktionen af pavilloner til administration, undervisning, beboelse m.m.

Produktionen af pavilloner består af et team på 8 erfarne og selvstændige medarbejdere, og du vil få ansvaret for den daglige planlægning samt koordinering med den øvrige organisation.

Du har erfaring med ledelse af en lignende produktion, eventuelt fra egen virksomhed, tømrermester eller lignende. Du er en motiverende og struktureret leder, som trives med at tage ansvaret for den daglige produktionsledelse samt at indgå konstruktivt i et lederteam, hvor du vil få en central rolle.

Primære ansvarsområder:

 • Daglig ledelse af produktionen, bl.a. i form af tavle-/planlægningsmøder
 • Koordinering af indkøb/leverandører, i samarbejde med konstruktionsafdelingen
 • Projektgennemgang og klargøring af dokumentation til produktionen
Umove Vest A/SMekaniker

Umove Vest A/S, Aabenraa

Hos Umove brænder vi for at gøre en forskel. Vi arbejder for at levere kollektiv trafik i høj kvalitet. Så hvis du brænder for at arbejde med alsidige arbejdsopgaver indenfor busser – så er det dig vi søger.

Til vores værksted i Aabenraa søger vi en dygtig mekaniker. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et lignede type værksted, men det er ikke et krav. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Reparationer af mekanisk karakter.
 • Fejlfinding og reparation af akutte fejl på busser.
LOXAM A/S
Mekaniker til udlejningsvirksomhed i vækst LOXAM A/S, Roskilde

LOXAM A/S

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny mekaniker på holdet. Du bliver en del at et stærkt og meget erfaret hold, med humor og god plads til selvstændighed.

Vi søger en engageret mekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde. Der kan være flere indfaldsvinkler til jobbet, f.eks. landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker og du kan også have en anden eller tilsvarende baggrund med flair for entreprenørmateriel, el og hydraulik.

Med reference til værkføreren vil du være ansvarlig for disse arbejdsopgaver:

 • Reparationer af materiel i eget værksted
 • Daglig vedligeholdelse af materielparken
LOXAM A/S
Super Dæk Service
Er du Super Dæk Service’ nye afdelingsleder på Nykøbing Mors?

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske den nye medarbejder i vores team, et team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Super Dæk Service

Med reference til Regionschefen og i samarbejde med din medarbejder skal du yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet. Vi stiller store krav til dig. Ud over din professionalisme i tilgangen til både arbejdet, kunderne og kollegerne, forventer vi et personligt drive, der kan mærkes.

De daglige opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Daglig personaleledelse
 • Optimal udnyttelse af vækstmulighederne i lokalområdet.
 • Kundemodtagelse og salg af diverse ydelser.
Super Dæk Service
IMC Business Consulting A/S
Produktionschef

IMC Business Consulting A/S søger for kunde

– til mindre, vækstorienteret virksomhed

Produktionschef søges til mindre smedevirksomhed i vækst. Virksomheden leverer produkter til både offentlige og private kunder i ind- og udland. I hele virksomheden lægges der vægt på en høj kvalitet og en stor fleksibilitet overfor kundeønsker. Virksomheden beskæftiger 20-30 medarbejdere.

Som produktionschef bliver du overordnet ansvarlig for drift og udvikling af intern produktion, intern logistik, herunder lagre samt forsendelse. Du får med reference til direktionen ansvar for at bidrage til den fortsatte positive udvikling af en ambitiøs virksomhed. Du skal sikre fokus på rettidighed og omhu og skabe effektivitet, kvalitet og leveringssikkerhed.

Hybjerghus OptimeringVærkfører

Hybjerghus Optimering søger for Revninge Autoværksted ApS i Kerteminde

Jobbet byder på udstrakt frihed, men også forventninger om stort engagement. Der er mange opgaver at tage fat på. Vi oplever en stor interesse fra vores kunder, og har behov for en person, der har lyst til at være en del af et dedikeret og dynamisk team.

Ansvar og arbejdsområder:

 • Din primære opgave bliver det overordnede ansvar for den daglige drift af værkstedet, der udfører reparationer samt udbedrer skader.
 • Du vil beskæftige dig med indskrivning, planlægning og prioritering af opgaverne på værkstedet.
 • Indkøb, varehåndtering, bilsyn samt Oscar-biludlejning vil også være dit ansvarsområde.

Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, højt humør og energi er nøgleordene.

Mercuri Urval
Servicechef

Mercuri Urval søger for STILL i Kolding

Bliv del af en velfungerende og velanskrevet serviceorganisation, der ønsker at blive endnu bedre.

Din primære opgave hos STILL er at lede og udvikle den landsdækkende serviceorganisation med ansvar for ca. 80 medarbejdere. Du får hjælp af det team, der refererer direkte til dig, og som består af regionale servicechefer, servicekoordinatorer, en værkfører, en lagerchef og teknisk support.

Du vil få et tæt samarbejde med den danske salgsorganisation samt hovedkontoret i Hamborg, hvortil der både er support- og rapporteringsansvar. I STILL-koncernen vil du opleve et stort internationalt netværk med europæiske servicechefer, der driver og udvikler serviceorganisationen inden for STILL.

Mercuri Urval
Hansen Toft A/SProduktionschef, Tower Production

Hansen Toft A/S søger for Valmont SM A/S i Rødekro

Ansvarlig for produktion af stålsektioner til vindmøller med lang gennemløbstid

Den nuværende produktionschef for Tower Production går på pension, efter at have været i virksomheden i 20 år, og virksomheden søger derfor nu en ny produktionschef til at overtage en velfungerende produktion. Med din forståelse for ledelse og flow kan du skabe vedvarende og vedholdende forbedringer, så der kan opnås, bedre gennemløbstid og færre svejsefejl.

Der stilles store krav til optimal kapacitetsudnyttelse samt gennemløbstid for at kunne efterleve kundernes krav. Du vil være ansvarlig for Tower Production og referere til den tekniske direktør. Du får i alt 120 medarbejdere i din organisation, og tre medarbejdere i direkte reference: to værkførere og en svejsemester. Du indgår i ledergruppen for mølleproduktion.

Hansen Toft A/S