Løft røret og gør forskellen

Bliv phoner hos Amnesty

Vil du have det perfekte job til studie- eller sabbatåret, hvor du kan gøre en verden til forskel?

Som phoner i Amnesty skaffer du nye medlemmer til organisationen. På den måde sikrer du, at vi kan hjælpe dem, som har allermest brug for det. Det er dig, der sørger for, at vi kan afsløre brud på menneskerettigheder verden over.

Mulighed for god løn

Du får 112,07 kr. i timen de første 36 timer, derefter stiger din løn til 132 kr. i timen.

Stærkt socialt sammenhold

Du får en afdeling, hvor vi værner om det sociale, og hvor vi har det sjovt både i arbejdstiden, og når vi har fri.

Fleksible arbejdstider

Du arbejder i 8 timer om ugen fordelt på 2 vagtermed mulighed for selv at booke dig ind på de vagter, der passer til dit studie og fritidsaktiviteter.

Lær professionel kommunikation

Få grundig oplæring og bliv klædt på med kommunikative metoder, som du kan bruge hele livet.

Hvorfor blive phoner hos Amnesty?

4 gode grunde

Meget mere end et job

Det er ikke mange jobs, hvor du får chancen for at gøre en reel forskel i verden. Som phoner i Amnesty er det dig, der sikrer, at vi har midlerne til rådighed, der gør det muligt at hjælpe til, der hvor det er allermest nødvendigt.

”Det er jo en virkelig vigtig sag. Jeg kunne ikke være telefonsælger på hvad som helst – for mig er det vigtigt, at det er noget, jeg virkelig brænder for.”

Fortæller Tone, deltidsphoner i Amnesty.

Amnesty Amnesty
Amnesty Amnesty

Stort netværk og personlig udvikling

Du får foden indenfor i en international NGO. Det giver ikke bare et stort netværk og en flot organisation at skrive på CV’et – det giver også rig mulighed for at udvikle dine sociale og faglige evner. Amnesty tilbyder løbende coaching og undervisning, så du altid er klædt på til at møde vores nye medlemmer. Tone forklarer, hvad hun har fået ud af jobbet:

”Man lærer helt sikkert en masse om at tale med folk og om at sælge. Det er jo noget helt andet at sælge noget ikke-materielt som et NGO-medlemskab.”

Tryg start og godt fællesskab

Amnesty har masser af medarbejdere, og sætter stort fokus på at hjælpe nye i gang. Du får derfor en god opstart med masser af støtte og træning, så du aldrig står alene.

”De er vant til at tage imod nye i Amnesty. Du har dine phonerkolleger, og Supervisorerne står altid klar til at hjælpe med hvad som helst.”

"Udover hjælpen i starten, får du masser af gode kolleger, der deler din passion. Der er altså rig mulighed for at skabe et socialt netværk: ”Vi laver tit en kop kaffe og sidder og snakker på terrassen i pauserne.”

Amnesty Amnesty
Amnesty Amnesty

Vigtigt men ikke stressende

Det er essentielt for Amnesty at få nye medlemmer. Vores midler kommer fra jeres hårde arbejde. Men der er ingen grund til at panikke: ”Der er aldrig nogensinde nogen, hvis liv er blevet ødelagt af et lidt akavet opkald – du kan bare tage det roligt.” Tone fortæller, at opkaldene hurtigt bliver hverdag, og at jobbet faktisk er rimelig roligt:

”Det er ret afslappet, man skal bare tage det roligt. Der kan godt gå en halv times tid, hvor der kun er telefonsvarer. Jeg sidder nogle gange og hækler, mens jeg ringer.”

Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle – uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund – til at søge stillingen.

AMNESTY International – over 7 mio. medlemmer verden over

Vi er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske. Vores medlemmer, phonere og facere er helt afgørende for vores arbejde.

Takket være vores millioner af medlemmer og aktivister er det muligt for os at være til stede over hele verden, så vi kan være med til at skabe både lokale og globale forandringer.