Privatrådgivere til vores filialer i København


Privatrådgiver Nicklas Mikkelsen, som har arbejdet i Sydbank i Hellerup i 1 år og 4 måneder.


Samarbejde og sparring gør dig endnu bedre

Sydbank-ånden er et sammenhold på tværs af landet. Det er samarbejde med dine kolleger – uanset om de sidder ved siden af dig i en af vores filialer i København, i en af vores filialer i resten af landet eller på hovedkontoret i Aabenraa. Og det mærker du i hverdagen.

Hele vores kultur er bygget op omkring samarbejde. Har du et spørgsmål om investering, ringer du til Mik i investeringsafdelingen på hovedkontoret eller booker et onlinemøde med en af hans kolleger. Og det bliver bemærket, når du tager initiativ. Og når du forbedrer dig. De gode historier deler vi på vores teammøder.

Privatrådgiver Heidi Puggaard, som har arbejdet været i Sydbank Kgs. Nytorv i 4 år.


Altid tæt på ledelsen

Vi har fokus på din og dine kollegers udvikling. Derfor er vi heller ikke bange for at give hinanden god, konstruktiv kritik – uanset om det er til en kollega, en leder eller en direktør.

“Jeg har været med til min afdelingsleders feedbacksamtale med vores privatdirektør. Det har jeg ikke prøvet andre steder, at lederne på den måde var åbne om, hvad de selv arbejdede på at udvikle. Det fortæller også meget om, hvor tæt lederne er på medarbejderne.”

Privatrådgiver Heidi Puggaard

“Vi møder kunderne på hver vores måde, men vi bliver alle sammen bedre af at lytte til, hvordan vores kolleger gør. Og så er der altid nogen at spørge, hvis der er noget, man er i tvivl om. Uanset om det er direktøren eller receptionisten, går man bare ind og spørger.”

Privatrådgiver Heidi Puggaard


God onboarding og oplæring

Vi har et omfattende onboardingforløb klar til dig. Du kommer med på møder med alle dine kolleger i filialen, får grundig oplæring i vores produkter, lærer om vores IT-systemer og kommer på besøg i de andre filialer i København. Vores tætte samarbejde kommer ikke af sig selv.


Vi stoler på dine evner

Når du er klar til næste skridt, så har vi mulighederne internt – uanset om du er klar til lederansvar, er specialist eller noget helt tredje. Der er altid veje at gå.

“Dem af mine kolleger, som klarer sig allerbedst, er dem, der kaster sig ud i nye opgaver. Vi lykkes sammen, så du kommer langt ved at bruge dine kolleger – der er altid en, der har svaret på dit spørgsmål.”

Privatrådgiver Nicklas Mikkelsen


Er du bankuddannet – nyuddannet eller med mange års erfaring?

Vi søger løbende privatrådgivere til vores filialer i København - se ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til, at du bliver en del af Sydbank.

×