Salgskonsulenter

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Som vores ansigt udadtil byder du kunderne velkommen indenfor i vores butikker, hvor du giver dem en tryg og nærværende salgsoplevelse.

qoute icon

Jeg synes, det er superfedt at være en del af en så sund og anerkendende kultur. Som ny medarbejder mærker du hurtigt vores særlige sammenhold i en hverdag, hvor vi prøver nye ting af, mens vi lytter til og lærer af hinanden.

– Bharti, salgskonsulent

Udvikling, læring og Fantastiske forbindelser

I Telenor mener vi det, når vi siger, at vi investerer i dig. Du får træning, læring og udvikling fra dag 1, og din udvikling stopper aldrig, for vi udfordrer gerne hinanden i hverdagen. Derfor vil du hurtigt opdage, at du udvikler dig i langt højere grad, end du måske tror.

udvikling icon

Udvikling

Lige fra din første arbejdsdag til længere fremme i dit arbejdsliv vil vi løbende udvikle og uddanne dig. Med vores 8 dages onboarding-forløb bliver du klædt godt på til at lykkes i rollen, og uanset om du drømmer om en karriere indenfor salg, ledelse eller noget helt tredje, så støtter vi dig.

kompetencer icon

Kompetencer

Du får rig mulighed for at opbygge og styrke dine kompetencer inden for formidlings-, argumentations- og forhandlingsteknik. Alt sammen kompetencer, som du kan bruge i din dagligdag hos os og i resten af dit liv.

kultur icon

Kultur

Du bliver en del af en helt unik kultur sammen med et hold af kolleger, der har skarpe hoveder og store hjerter. Den slags, du kommer til at betegne som dine venner. Sammen skaber I en fantastisk stemning i hverdagen, fejrer jeres succeser, og dyrker det sociale sammenhold i teamet.

qoute icon

Det er en meget opsøgende rolle, hvor du bygger salget op – og det er bare den fedeste følelse, når det går igennem.

– Andreas, salgskonsulent

Du finder den bedste løsning til kunderne

Telenor boks butik i Waves

I jobbet som salgskonsulent byder du vores kunder velkommen i vores moderne og indbydende butikker. Her bliver det din fornemmeste opgave at behandle dem som gæster i dit eget hjem, og sørge for, at de får den bedste løsning.

Kvindelig medarbejder fortæller om produkt til kunde

Du får derfor et stort ansvar i en travl og spændende hverdag med salg af produkter, der skiller sig ud fra vores konkurrenters. Det skaber den sikkerhed, tryghed og frihed, som vores kunder har brug for i deres digitale og mobile liv.

Mandlig medarbejder taler smilende til kunde

Som vores ansigt udadtil, vil der også være krav til din professionelle fremtoning – men vi er helt sikre på, at den blå skjorte vil stå knivskarpt til dine øjne.

Vores salgsmål?

Dem samarbejder vi selvfølgelig om. For vi ved, at succes er en fælles indsats. Men du har også dine egne individuelle mål, som du definerer og tilpasser løbende sammen med din leder.

Bharti portræt
qoute icon

Vi er supergode til at støtte hinanden hver eneste dag, ligesom der virkelig bliver gjort meget for at motivere. Fx med interne konkurrencer med fede præmier og en bonusordning, du kan løbe efter.

– Bharti

Andreas portræt
qoute icon

Alle er forskellige i deres salgsmetoder, og det bliver der virkelig taget hensyn til. Det er så fedt. Du får en meget anerkendende leder, som ønsker at give dig de bedste vilkår for din udvikling og trivsel.

– Andreas

Du har energi, engagement og gåpåmod

check icon

Du behøver ikke have erfaring med salg eller være tech-savvy – alt det skal vi nok lære dig.

Medarbejder smiler til kunde
check icon

Du er en kæmpe teamplayer, der er klar til at være en del af et motiverende fællesskab.

Bharti og Andreas taler sammen foran telenor butik
check icon

Du er ivrig efter at lære og prøve nyt.

Medarbejder ekspedere kunder
Bharti og Andreas taler med kunde

Vil du være vores nye Fantastiske forbindelse?

Du behøver ikke skrive en lang ansøgning. Bare klik på nedenstående link, udfyld oplysningerne og besvar de spørgsmål om jobbet, vi stiller dig.

Vi søger løbende nye kolleger til vores butikker på tværs af landet, og du tilkendegiver her, hvilke af vores butikker, der er relevant for dig at komme i betragtning til. Herefter kontakter vi dig angående den fremadrettede proces.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

4 af 5 stjerner

300+ af Telenors medarbejdere har vurderet Telenor på Jobindex