Bliv speditørelev

– og få hele verden som din arbejdsplads

Verdenskort

Drømmer du om en karriere med globalt udsyn? Hvad siger du til en hverdag med skarpe deadlines og en masse logistikkoordinering på tværs af tidszoner og landegrænser?

Så start din karriere den 1. september 2024 som speditør hos os i et elevforløb!

Trine Nielsen
Citationstegn

Det fedeste ved forløbet er de forskellige arbejdsopgaver, du får – og at du virkelig kommer til at nørde med logistikken. Du kan ikke undgå at styrke din sans for detaljer, da dit arbejde er afhængigt af det, for at tingene kommer frem.

Trine Nielsen, speditørelev

Få det hele til at gå op i en højere enhed

Som speditørelev hos os arbejder du på lige fod med dine kolleger og med ansvar for egne opgaver fra dag 1. Speditørelevuddannelsen er en 2-årig uddannelse suppleret med 10-12 uger på skole, hvor du får et teoretisk kendskab til branchen, som understøtter det, du oplever i hverdagen.

Ønsker du at få mere ud af din uddannelse, har du mulighed for at vælge uddannelsen med Talentspor, som udbydes i samarbejde med Danske Speditører. Fagene er en del af uddannelsen Eksamineret Speditør, men vil også kunne indgå på andre videregående uddannelser, efter endt elevuddannelse.

Du kan arbejde inden for vejtransport, luftfragt eller søfragt. Vi hjælper både kommercielle kunder samt FN og nødhjælpsorganisationer. Din hverdag bliver derfor fuld af koordinering, højt tempo og internationalt samarbejde.

Dit arbejde er lige dele kommunikation og logistik, når fragtplaner skal forhandles på plads med kunder og leverandører fra hele verden. Og så er dit forløb selvfølgelig skræddersyet til dig og dine interesser. Så du kan sidde i alt fra toldkompetencecenteret til nødhjælpsafdelingen, afhængig af lokation.

Lastbil ikon Skib ikon Fly ikon Globe ikon
Citationstegn

Jeg starter med at have onlinemøder eller kald med kontorer og rederier i Kina og Vietnam. Og i løbet af dagen koordinerer jeg eksempelvis med leverandører og håndterer hastesager på tværs af Europa og USA.

Christoffer Kercza, Freight forwarder
Christoffer Kercza

Du bliver værdsat – og en naturlig del af fællesskabet

De globale muligheder venter på dig

En elevstilling hos os er din vej ind i et internationalt miljø med masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Her er det nemlig dig, der er drivkraften bag din karriere. Og når du er færdiguddannet, så er verden åben for dig.

Du kan derfor enten komme rundt i vores afdelinger i Danmark eller tage på et udlandseventyr på et af vores mange kontorer rundt om i verden.

Citationstegn

Det var helt klart fremtidsmulighederne, som var tiltrækkende for mig. At du har mulighed for at tale med kunder over hele verden – og selv flytte til udlandet på sigt, hvis du vil. Det er enormt fedt. Og så al den support, du får og ansvaret, der følger med.

Luis Grün, Marine Logistics Operator
Luis og Trine

Som elev kan du glæde dig til at:

Diplom ikon

komme på et veltilrettelagt introforløb af 2-dages varighed og interne kurser, hvor du deler din viden og udveksler oplevelser med andre elever

Pakke ikon

få en lækker madordning inkl. fri kaffe/te og frugt samt en flot julegave

Gruppe ikon

deltage i sociale arrangementer, for eksempel vores sommerfest, julefrokost eller byture sammen med dine medstuderende

Din sans for struktur og service gør forskellen

Det er din udadvendte natur og din ivrighed efter at lære, som gør, at speditørfaget er lige dig. Du følger altid dine opgaver til dørs, fordi du tager ansvar og arbejder struktureret. Og så har du let ved at træffe beslutninger – også i en hektisk hverdag.

Herudover forventer vi, at du har:

bestået HHX, HF, EUX eller STX

gode samarbejdsevner og en indstilling, der rimer på service

erhvervserfaring fra et fritidsjob eller dit sabbatår – har du også haft et udlandsophold, er det en fordel

gode engelskkundskaber i skrift og tale

flair for tal og IT

Din fremtid venter – søg i dag!

Har du konkrete spørgsmål til elevforløbet eller jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Ditte Finsen på telefon +45 29 26 07 64.

Vi afholder løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når vi har ansat de rette kandidater - så send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Denne stilling er til Esbjerg, Aarhus, Taulov og Odense. Vi søger også elever til København, så hvis du ønsker at søge til denne lokation, kan du gøre det via linket her.

Du søger stillingen ved at klikke på ”søg jobbet” nedenfor. Husk at notere hvilken lokation din ansøgning er til.

Vær opmærksom på at det kun er ansøgninger, der modtages via dette link, der vil komme i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!