København eller Aarhus

Finanselever

til et af Nordens ledende skadeforsikringsselskaber

Finanselever til et af Nordens hurtigst voksende forsikringsselskaber
1

Vil du begynde på en elevuddannelse, hvor du får en bred og almen viden om forsikringsbranchen, som åbner mange døre til erhvervslivet?

2

Og kan du se fordelene ved at have en god løn under uddannelsen, samtidig med at du arbejder med andre unge i et team, hvor I har det sjovt?

Få indgående kendskab til forsikringsverdenen

Vi er meget stolte af at have opbygget en unik elevuddannelse, hvor du kan specialisere dig inden for forskellige områder af forsikringsvidenskab.

Som finanselev bliver du ansat på elevkontrakt, hvor du får en 37-timers arbejdsuge, og vi sørger for, at du kommer godt fra start og udvikler dig gennem hele forløbet. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb sammen med andre unge finanselever. Så du skal være indstillet på at være på skolebænken i nogle uger og arbejde hos Gjensidige i andre uger.

Uddannelsen begynder med et introforløb, hvor du bliver grundigt introduceret til vores forskellige afdelinger og produkter. Samtidig får du en mentor, som sørger for at sætte dig godt ind i dine arbejdsopgaver.

”Du kommer rundt i alle afdelinger, og du er faktisk kun elev i en måneds tid, så løser du nemlig allerede de samme sager som dine kolleger.”

- Natasja

”Min turnus rundt i afdelingerne har givet mig et bredt netværk og en solid viden fra forskellige divisioner. Det er alt sammen med til skabe den profil jeg ønsker til min fremtidige karriere.”

- Hassan.

Lærerige ophold på Forsikringsakademiet

Du deltager løbende i skoleophold på Forsikringsakademiet, hvor du får et 16 ugers skoleforløb samt 17 ugers specialforløb og 4-6 ugers valgfrit forløb. I er omkring 25 elever på holdet, og du får mulighed for at knytte mange gode venskaber. Når du efter 2 år er færdig med uddannelsen, er du klædt på til at gøre karriere inden for mange forskellige områder af forsikring.

Lærerige ophold på Forsikringsakademiet

Vi har attraktive personaleforhold inklusive en god frugt- og kantineordning, massageordning, fitnessordning, rabatter på forsikringer og arrangementer som f.eks. fredagsbar ca. en gang om måneden. Vi har diverse firmaklubber, såsom aktivitets-, vin- og golfklub, hvor vi har mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Er du én af vores næste finanselever?

  • Du skal have afsluttet STX, HHX eller HTX, så du er vant til at arbejde og studere samt er ansvarsbevidst og moden.
  • Det er en klar fordel, hvis du har været på højskoleophold eller ude at opleve verden på rygsækrejse eller lignende.
Gjensidige Forsikring - Natasja

Hvis du er klar på at lære nyt, så kan jeg kun anbefale, at du springer ud i det. Det gjorde jeg, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært helt vildt meget, fået endnu mere selvtillid og ikke mindst nye venner.

– Natasja

Vil du starte dit nye liv som finanselev i Aarhus eller København 1. september 2023?

Du kan kontakte fagkonsulent Lise Wæverstrøm på tlf. 41775030, eller på mail: lise.waeverstrom@gjensidige.dk og høre mere om elevuddannelsen, og hvordan det er at være finanselev hos Gjensidige. Ansøgningsfristen er den 31. december 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Klik på videoen og se din nye virkelighed