Butikskonsulent

til 3Butikken Storkøbenhavn

Vil du være en del af et team, der har et meget stærkt sammenhold, og vil du have en tempofyldt hverdag med masser af sparring, så du hele tiden udvikler dig inden for både salg og service?

Lige nu står alle vores dygtige og søde butikskonsulenter klar til at tage imod dig.

Dine nye kolleger – og venner

Butikskonsulenterne i 3’s butikker er alle mennesker, der KAN og VIL. Vi KAN lytte til kunden, give fremragende service og dække kundens behov. Vi VIL give kunden den bedst tænkelige service, skabe en lovende fremtid og være en god kollega.

En professionel hverdag

Som butikskonsulent foregår din dag på butiksgulvet, hvor du er i kontakt og dialog med vores mange kunder. Når du ikke ser kunderne i øjnene, er du – sammen med dine kolleger – med til at sørge for, at butikken er salgsparat – og klar til at opnå succes.

Derudover er vi med til at lancere diverse salgs- og marketingaktiviteter. Indimellem følger du også op på kunder ved at ringe ud til dem og hjælpe dem med forespørgsler.

Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kolleger. Og vi tilbyder en solid lønpakke med fast grundløn, provision, mobil, betalt abonnement, sundhedsforsikring og pension.

Udvikling

Vi tager vores medarbejderes udvikling seriøst. Udover at man bliver oplært internt via forskellige undervisningsdage, så tilbyder vi også vores egen 3Academy-uddannelse. Her kan udvalgte medarbejdere få en intern uddannelse (Academic Profession Degree i marketing).

En del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og lækre medarbejderfordele – og janteloven kender vi ikke til. Til gengæld kender vi til at have det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne de gode resultater.

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv…

…Du kan være mange steder. Og det betyder ikke så meget for os, hvad der står på dit eksamensbevis, så længe du har den rette attitude. Men måske har du på en eller anden vis lidt erfaring med salg eller kundeservice.

Det kan være, at du går rundt med en overbevisning om, at du kan blive en dygtig sælger, og du kan se dig selv i et forløb, hvor du virkelig kan udvikle dig. Men det kan også være, at du læser denne annonce, og du kender en, der vil passe perfekt ind hos os. Der er plads til alle, og med den rette attitude kan man nå langt.

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af 3, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Om 3 – hvor der er vilje, er der vej

Vi vil ikke bare tilbyde 3G- og 4G-forbindelser til flest mulige danskere. Vi vil også være dét teleselskab, hvor det er nemt og bekymringsfrit at være kunde, fordi tingene bare spiller. Vi når målet ved at være skarpe, hurtige og kreative. Kulturen i 3 er præget af en vilje til at skabe resultater.

Vi oplever, at mangfoldighed fremmer vores kreativitet og innovation, og vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. Læs mere om os på 3.dk/om3. Hvis du vil have et indblik i vores hverdag, så tjek 3UdenFilter eller søg på #3udenfilter på diverse sociale medier.