Digitalisering og Hverdagsteknologi i Social- og Sundhedsforvaltningen søger en kompetent systemadministrator med personlig gennemslagskraft og lyst til at arbejde med digitalisering af processer og arbejdsgange inden for beskæftigelsesområdet. De primære løsninger, som du vil skulle beskæftige dig med, er leveret af Schultz, herunder Fasit, Connect, Booking og deres nye AI-værktøjer Dialogstøtte, Summa og Lexi.

Hvis du har erfaring med implementering og drift af digitale løsninger og har kompetencer inden for analyse af behov og arbejdsgange, så kan vi tilbyde et spændende og afvekslende job i et miljø med gode kollegaer.

Forvaltningen befinder sig i reformernes tid, hvor bl.a. aftale om reform af beskæftigelsesindsatsen stiller helt nye krav til vores opgaveløsning og dermed også til den digitale og teknologiske understøttelse.

Din profil
Vi søger en kollega, der har gode samarbejdsevner, og som er dygtig til at analysere, udvikle og implementere nye arbejdsgange i fagsystemet Fasit og andre digitale løsninger. Du skal understøtte den løbende drift af Fasit samt være i stand til at samarbejde med både de daglige brugere og superbrugere. Du vil både have din daglige gang i Digitalisering og Hverdagsteknologi på rådhuset samt i jobcentret på Gladsaxevej.

Vi lægger vægt på, at du har et godt overblik og kan forstå og oversætte faglige behov til gode og effektive digitale arbejdsgange. Du er derfor et menneske, der både evner at arbejde systematisk og nyskabende, og som er opsøgende i forhold til alternative løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som systemadministrator på beskæftigelsesområdet.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for beskæftigelsesområdet med it-teknisk flair eller en relevant uddannelse inden for IT med fokus på systemadministration.

Dine opgaver
Som systemadministrator varetager du en bred vifte af opgaver i relation til drift og udvikling af systemerne på beskæftigelsesområdet
  • Dine første store opgaver bliver at implementere ændringer i de forskellige fagsystemer, særligt Fasit, i forbindelse med beskæftigelsesreformen. Opgaverne skal ske i samarbejde med kollegaer, konsulenter, ledere og driften både på rådhuset og i jobcentret.
  • Udvikling af Gladsaxe Kommunes brug af digitale løsninger, herunder implementering af ny funktionalitet omkring AI, fx Dialogstøtte og Summa.
  • Løbende opdatering af fagsystemerne ved releases mm.
  • Håndtere den løbende support i dialog med brugere og leverandør.
  • Rådgive, vejlede og implementere andre løsninger, fx Campus, Candeno, EG Sundhed og Forum App med henblik på bedst muligt at understøtte den faglige opgaveløsning i jobcentret.
  • Udarbejde vejledninger og skabeloner til brugerne og understøtte superbrugerne i implementering og formidling af ændringer.

Lidt mere om din nye arbejdsplads
Du bliver sammen med tre andre medarbejdere en del af beskæftigelsesteamet i afdelingen Digitalisering og Hverdagsteknologi. Afdelingen består af 14 medarbejdere og er en del af Staben i Social- og Sundhedsforvaltningen, hvor vi er optaget af at samarbejde på tværs for at sikre en god og helhedsorienteret stabsunderstøttelse. Enhedens fornemmeste opgave er at understøtte forvaltningens ledere og medarbejdere med at udvikle den faglige kvalitet og opgaveløsning gennem relevante digitale og teknologiske løsninger.

Enheden varetager opgaver inden for fire hovedområder
  • Digitalisering: Generel understøttelse af digitalisering i Social- og Sundhedsforvaltningen.
  • Systemadministration og dokumentation: Ansvar for drift og udvikling af forvaltningens fagsystemer, hvoraf de største er Nexus, Fasit, KY og KSD.
  • Hverdagsteknologi: Strategisk og driftsnær understøttelse af forvaltningens implementering af nye hverdags-/velfærdsteknologier.
  • GDPR: Ansvar for forvaltningens GDPR-indsats.

Social- og Sundhedsforvaltningen er en stor forvaltning, som beskæftiger mere end 2.800 medarbejdere inden for bl.a. ældrepleje, sundhed, genoptræning, beskæftigelse, handicap og psykiatri. Forvaltningen rummer de tre fagafdelinger Sociale Tilbud og Indsatser; Borgerservice, Unge og Beskæftigelse samt Sundhed og Rehabilitering. Dertil kommer Staben, der udover Digitalisering og Hverdagsteknologi består af enhederne Administration og Udvikling samt Økonomi og Styring.

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi er drevet af at finde fælles løsninger til gavn for borgerne.

Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en 37 timers stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi er en arbejdsplads med gode muligheder for hjemmearbejde, der både vægter hensynet til fleksibilitet og ønsket om en stærk sammenhængskraft på arbejdspladsen.

Vil du vide mere?
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Digitalisering og Hverdagsteknologi Thomas Hausgaard på telefon 39 57 55 26 / mail thohau@gladsaxe.dk eller konsulent Thomas Dam på telefon 29 38 82 12 / mail SOFTHD@gladsaxe.dk.

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune og Social- og Sundhedsforvaltningen på www.gladsaxe.dk.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV senest den 17. august 2025.
Vi holder 1. samtalerunde den 22. august og 2. samtalerunde den 27. august.

I Gladsaxe tager vi udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov og trivsel i alt, hvad vi gør. Bæredygtig velfærd og udvikling er en mærkesag for os og vi arbejder for både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Med FN’s verdensmål som ramme ser vi en bæredygtig fremtid som noget, vi skaber sammen – med borgere, virksomheder, foreninger og lokalsamfundet. Du kan læse mere om vores mål i Gladsaxestrategien.

Ingen ansatte i Gladsaxe Kommune må ryge eller bruge tobaksrelaterede produkter i arbejdstiden, som for eksempel snus og vapes.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex