Kok eller cater søges til sæsonstilling på Danhostel Skanderborg
Ansættelse: 28 juli – 1. oktober 2025 (med mulighed for forlængelse)
Er du kok eller cater, og vil du være med til at levere velsmagende måltider i naturskønne rammer? Danhostel Skanderborg søger en dygtig og engageret medarbejder til sæsonansættelse i vores køkken. Vi laver mad til lejrskoler, fester, konferencer og større events i vores tipier.
Om jobbet
Du bliver en del af et lille team, hvor der er højt til loftet og plads til at være kreativ. Arbejdet er alsidigt og foregår i et køkken med fokus på grønne råvarer, økologi og god smag.
Dine opgaver bliver fx:
- Produktion og anretning af mad til selskaber, grupper og lejrskoler
- Forberedelse til morgenmad, frokost og aftensmad
- Tilberedning af buffet og selskabsmenuer
- Deltagelse i opvask og oprydning ved behov
Vi forventer, at du:
- Har erfaring som kok eller cater, og meget gerne svendebrev
- Har lyst til at indgå i et lille team
- Er fleksibel og kan arbejde skiftende tider (både aften og weekender)
- Taler og forstår dansk
- Har interesse for det grønne køkken
Vi tilbyder:
- En sæsonansættelse med mulighed for forlængelse
- Gode kolleger og en uformel omgangstone.
- Overenskomstmæssig løn og vilkår
Om os
Danhostel Skanderborg ligger smukt i skovkanten ned til søen. Vi har 31 værelser og 10 hytter samt flere lokaler til events. Vi modtager ca. 25.000 gæster om året og er Green Key- og Økologisk Spisemærke-certificeret. I 2023 var vi med i udviklingen af en bælgfrugtskogebog i samarbejde med Økologisk Landsforening.
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille Elsner på pernille@skanderborg-danhostel.dk.
Send din ansøgning og CV til samme mail – skriv “Ansøgning – sæsonkok” i emnefeltet.
Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex