Om jobbet

Vi søger både faguddannede, men også ufaglærte som har lyst til at få indblik i ældreområdets meningsfulde arbejde, på vores dejlige plejehjem. Vi hjælper gerne ufaglærte i gang med en uddannelse indenfor social- og sundhedsområdet. Bliver du student i år og ønsker at arbejde i en periode, er du i gang med et uddannelsesforløb og ønsker et fritidsjob, ønsker du at supplere dit nuværende job med vores tilbud? Mulighederne er mange, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, for at høre mere om vores jobtilbud. Mulighederne for et længerevarende vikariat samt evt. efterfølgende fastansættelse er realistiske.

Vi tilbyder grundig oplæring, tilpasset individuelt efter dine kompetencer.

Dine opgaver afhængig af dine kompetencer og omfatter:
• Personlig pleje og støtte til beboerne med fokus på individuelle behov
• Hjælp til måltider og ernæring
• Hjælp til rengøring hos beboerne og i fællesarealer
• Skabe og deltage i meningsfulde aktiviteter med beboerne
• Samarbejde tæt med dine kollegaer og din ledelse

Om dig

Personlige egenskaber:
• Du er empatisk og omsorgsfuld og holder af ældre mennesker
• Du er fleksibel, ansvarlig og mødestabil
• Du er villig til at lære nyt
• Du er åben og samarbejdsvillig
• Du har et positivt væsen og bidrager til det gode arbejdsmiljø

Derudover forventer vi, at du både er en teamplayer og en person, som kan arbejde selvstændigt indenfor teamets afstukne rammer.

Om os

Plejehjemmet Ammershøjparken ligger i dejlige omgivelser ved Kirke Hyllinge, i den nordlige ende af Lejre Kommune. Plejehjemmet er bygget op omkring 7 huse med 10 plejeboliger i hvert hus. Vi er organiseret efter Leve-bo miljø principper, hvor alle dagligdagens opgaver løses med størst mulig inddragelse af beboerne. Vi lægger vægt på at acceptere og understøtte den enkelte beboeres ønsker for eget liv.

Løn og ansættelse

Vi ansætter løbende og er fleksible i forhold til dine ønsker til timetal og arbejdstid dag, aften og nat.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og principperne i ”ny løn”.
Vi glæder os til, at høre fra dig - ring eller kom ud og besøg os efter aftale.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Inge Mortensen på tlf. nr. 60 10 04 36 eller Teamleder Britta Larsen 60 10 04 35.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Arbejdssted vil være Plejehjemmet Ammershøjsparken, Ammershøjparken 51, 4070 Kirke Hyllinge.

Lejre Kommune er et fællesskab af 49 små byer og landsbyer. Her bor lige under 30.000 mennesker, og stadig flere kommer til. Som kommune arbejder vi for at skabe det gode liv på landet, nu og for fremtidige generationer. Det handler om at tænke naturen ind i alt, hvad vi laver. At finde løsningerne i fællesskab og fællesskaber, og at skabe frirum, hvor borgere, foreninger og virksomheder kan udfolde sig.

Vi har i alt omkring 2000 medarbejdere, som arbejder for at skabe velfærd i et nært samarbejde med alle dem, som indsatsen har betydning for.

Det er derfor, vi kalder Lejre Kommune for Vores Sted.

I Lejre Kommune er der røgfri arbejdstid.

I Lejre Kommune indhenter vi straffeattester og børneattester til en række stillinger. Vær derfor opmærksom på, at du kan blive bedt om at give tilladelse til indhentning af disse, i de stillinger hvor det er relevant.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex