Ma­sk­in­fø­rer og håndmand søges


Maskinførere og håndmand til kabel- og fibernedgravning i Midt- og Østjylland

Fast arbejde, ordnede forhold, konkurrencedygtig løn og stor frihed – det kan du regne med hos os. Du har nemlig erfaring med at lægge kabler og fiber, og du kan løse opgaver og udfordringer selv.

Du får et fast arbejde med stor frihed Du bliver en del af et solidt firma med ca. 50 medarbejdere. Til dagligt arbejder i et team med en eller to kolleger. Dit arbejde er i forskellige dele af Midt- og Østjylland, og du kører typisk direkte ud på opgaverne med din makker. Sammen styrer I selv arbejdet og løser de problemer, der indimellem opstår på vejen. Det giver et godt sammenhold og en stor frihed i hverdagen.

Du har erfaring og er selvkørende Du er god til dit arbejde, fordi du har:

  • erfaring med kabel- og fibernedlægning
  • gode samarbejdsevner og sætter en ære i at udføre arbejdet i den rette kvalitet
  • stor selvstændighed
  • kørekort

Du får en konkurrencedygtig løn og ordnede forhold Du styrer selv din arbejdsdag og sørger for, at arbejdet bliver gjort godt og til tiden. Vi har nemlig tillid til, at vores kolleger gør deres arbejde godt. Vi har en stor kundebase, ordnede forhold og en moderne maskinpark. Derfor kan du regne med:

  • stor frihed i dit arbejde
  • fast arbejde og gode arbejdsforhold
  • konkurrencedygtig løn, inkl. bonusordning

Arbejdstiden er følgende:

Mandag - Torsdag

Arbejdsstart - 7.00

Pause 1 - 9.00 – 9.20

Pause 2 - 12.00 – 12.20

Arbejdstidsophør - 15.40

 

Fredag

Arbejdsstart - 7.00

Pause 1 - 9.00 – 9.30

Arbejdstidsophør - 12.00

 

Interesseret? Så ring til os på tlf. 23 68 38 07 mellem 8-16 fra mandag til fredag. Du er også velkommen til at sende en kortfattet ansøgning til job@langberg.dk.

Langberg A/S er et anlægsentreprenørfirma. Vi har været i branchen i mere end 70 år og har en bred kundebase. Vi varetager en bred vifte af opgaver indenfor kabel- og fibernedlægning, styrbar underboring, kabelpløjning samt kloakering.

Antal ledige stillinger:
2

Kørekort:
B

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex